Αbominable Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Έχω ένα τροφοδοτικό 600 watt.. Αυτό σημαίνει ότι μου καταναλώνει 600 watt για όσο λειτουργεί ή ότι μου παρέχει 600 watt; Εάν μου παρέχει 600 watt πως μπορώ να βρώ πόσα μου καταναλώνει;
drm Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Σημαίνει ότι μπορεί να δώσει μέχρι 600Watt (και αυτό το συζητάμε...) Για να δεις πόσο τραβάει ανα πάσα στιγμή είτε με πολύμετρο(προσοχή στα 220V) είτε με κάτι ειδικές μπρίζες που γράφουν την κατανάλωση...
furious99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Για να δεις πραγματική κατανάλωση θες Wattόμετρο, πχ. : http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17403
Αbominable Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Κατάλαβα, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να μάθω (στο περίπου) πόσα watt καταναλώνει. Υπάρχει πιθανότητα να μου καταναλώνει περισσότερα watt από όσα μου δίνει; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω πόσα watt καταναλώνει (θεωρητικά) χωρίς την χρήση εξωτερικών μηχανισμών; P.s. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
furious99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 600 watt είναι το όριο του τροφοδοτικού... το μηχάνημά σου καταναλώνει σίγουρα πολύ λιγότερο από αυτό, κάτι που εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του εφόσον μιλάμε για pc και το τι το βάζεις να κάνει..
phph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Κατάλαβα, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να μάθω (στο περίπου) πόσα watt καταναλώνει. Υπάρχει πιθανότητα να μου καταναλώνει περισσότερα watt από όσα μου δίνει; Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω πόσα watt καταναλώνει (θεωρητικά) χωρίς την χρήση εξωτερικών μηχανισμών; P.s. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εννοείται. Τα καλύτερα τροφοδοτικά έχουν συντελεστή απόδοσης της τάξης του 85% και αυτό σε περιορισμένο εύρος φορτίου. Υπολόγιζε μια απόδοση της τάξης του 75% με 80% για ένα καλό τροφοδοτικό. Δηλαδή βάλε 25% με 33% συν στην κατανάλωσή του σε σχέση με αυτό που σου δίνει.
Αbominable Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Γαμώ !!!! Καταναλώσεις στο φουλ !! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.