Προς το περιεχόμενο

Πως ρυθμίζουμε το access point linksys wap200 για να συνεργαστεί με dvb?

GeoXrh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν το δοκιμάσω σαν bridge φαντάζομαι ότι θα βάλω την ίδια διεύθυνση που είχα βάλει στο repeater (του dlink τη mac address). Έτσι δεν είναι? Το ότι υπάρχει επικοινωνία όπως είπε ο tsakonas σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούν και να λειτουργήσει;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, το ότι στο wap200 έχω βάλει dns server 192.168.1.1 είναι σωστό? Για να μην πείτε τίποτα υποθέτω πως ναι. Τελικά δήλωσα και τις 2 mac στο d-link. Φαντάζομαι πως δεν είναι κακό. Δέστε λίγο και τη συνημμένη εικόνα. Θέλω να πιστεύω ότι στη σωστή καρτέλα του d-link έκανα τη ρύθμιση αυτή.

post-110194-129062975858_thumb.jpg

Δημοσ.
και να μην εβαζες access list ενα και το ιδιο.β.αν ηταν προβλημα dns θα μπορουσες να κανεις Ping σε ip.

Μα ο tsakonas είπε να αντιγράψω την mac του wap200 στο dlink. Φαντάζομαι ότι αυτό εννοούσε. Ή κάτι άλλο...σε κάποιο άλλο σημείο?

Δημοσ.

tsakona ξυπνα να του πεις.παντως acccess lista στο dlink δεν νμιζω να θελει αφου απο default ειναι disable δηλαδη ολα να συνδεονται γιατι να του ξαναπω οτι να αφησεις να συνδεθουν μονο αυτα τα δυο???

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα όλες τις σχετικές δοκιμές. Και σε repeater και σε bridge mode. Το αποτέλεσμα το ίδιο όπως πριν. Ίσως μια μικρολεπτομέρεια να μας ξεφεύγει, ίσως και να μην γίνεται τελικά. Όπως και να 'χει ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Εννοείται ότι οποιαδήποτε υπόδειξη-ιδέα έχει κάποιος ας την καταθέσει και θα την δοκιμάσω.

Το τελευταίο που θα θελα είναι να μου προτείνει κάποιος κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο modem-router Linksys. Θα πάω στη λύση να έχω και τα 2 της ίδιας εταιρείας. Φαντάζομαι ότι θα συνεργάζεται εύκολα με το wap200. Το router της dlink το συγκεκριμένο μου φαίνεται προχειροδουλειά, δεν έχει καν διακόπτη on/off (άλλωστε πήγαινε πακέτο με τη σύνδεση).

Ευχαριστώ και πάλι.

-----Προστέθηκε 30/10/2008 στις 01 : 59 : 37-----

Από περιέργεια...ένα ολόϊδιο dlink θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του wap200? Εννοείται να παίρνει ασύρματα το internet από το άλλο dlink και το κάνει πάσα αλλού (ενσύρματα).

Δημοσ.

ενα ρουτερ δεν ειναι καλο με βαση αν εχει διακοπτη ον off.ουτε το linksys εχει on/off.β.οχι τοdlink δεν παιζει σαν repeater ενω το siemens sl2 141 παιζει.

Δημοσ.

Παιδιά, εν τέλει, τι θα κάνατε στη θέση μου? Θα αντικαθιστούσατε το dlink ή το wap200?

Τελικά αυτό το WDS που υποστηρίζει (ή δεν υποστηρίζει) ένα ρούτερ, τι ακριβώς είναι?

Δημοσ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_Distribution_System'>http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_Distribution_System

http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_Distribution_System

Ευχαριστώ Poulinos. Στην πιο καυτή ερώτηση (τι θα αντικαθιστούσες από τα 2 στη θέση μου) πάντως δεν απαντάς :-):-):-)...πλάκα κάνω...ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

το wap 200.εκανα αυτο που λες εκτος αν ξεχασα τι ηθελες με ενα λινκσυς που δινει wireless σε ενα belkin Που αυτο δινει με καλωδιο σε εναν αποδικωποιητη.στην θεση του Linksys wag200 μπορει να ειναι το d-link σου.γιατι adsl router Που να ειναι και wds κτλ δυσκολο

Δημοσ.

Υπενθυμίζω τι θέλω για να μου πεις πιο σίγουρα:

Θέλω το adsl router D-Link να στέλνει ασύρματα σ' ένα access point (στη συγκεκριμένη πέρίπτωση είχα το Linksys Wap200 αλλά όπως είδαμε δεν μπορεί να συνεργαστεί με το D-Link), και στη συνέχεια το access point να στέλνει ενσύρματα σ' ένα DVB (το τελευταίο αυτό σκέλος δεν μ' απασχολεί).

Παρεπιπτόντως που θα διαπιστώσω αν το d-link είναι WDS? (αν τυχόν είναι). Υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή (που να λέει WDS) στις ρυθμίσεις του?

Δημοσ.

αυτο ειχα κανει και εγω.αλλα στην θεση του d-link ηταν ενα linksys wag200 και στην θεση τοθ wap 200 ηταν ενα belkin repeater που το πηρα καπου 40 ευρω απο το multirama.ναι θα σου εγραφε για wds και adsl router που να παιζει κα ιwds δυσκολο.τα speedtouch νομιζω επαιζαν μερικα.

Δημοσ.
ναι θα σου εγραφε για wds και adsl router που να παιζει κα ιwds δυσκολο.τα speedtouch νομιζω επαιζαν μερικα.

Εδώ χάνω τη μπάλα πάλι λίγο. Ερώτηση...Αν δεν υποστηρίζει WDS ένα ρούτερ, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να στείλει ασύρματα το σήμα σε άλλη συσκευή παρά μόνο με καλώδιο, ότι και να 'ναι η άλλη συσκευή?

Δημοσ.

και να μην υποστηριζει wds παλι μπορει να στειλει το σημα.εμενα το wag200 εν υποστηριζε wds αλλα ουτε το belkin που πηρα υποστριζε wds.το belkin ηταν απλα ενα απλο repeater Που επιανε οτιδηοποτε wifi εβρισκε και το εναμεταδιδε αν ειπα σωστα την λεξη.με καλωδιο παιζει παντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...