Προς το περιεχόμενο

Οικοπεδο εκτος σχεδιου στο Λουτράκι

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=16&answer_id=121774&topic=477

<<Μπορείτε δια δικηγόρου να ελέγξετε στο υποθηκοφυλακείο (ή στο κτηματολόγιο) αν υπάρχει αγωγή διεκδικητική του ακινήτου (του κομματιού).

>>

απ οσο ξερω μιας κ φιλος εχει σπιτι(σκαλωσια) νομμιμο εκει...οτι ελαχιστοι εχουν τα στρεμματα που απαιτουνται για να χτισουν.οποτε τα κανουν πλακακια με γειτονες για μαρτυρες κ αν δεν εμφανιστει κανεις σε 10 χρονια το πειραν το οικοπεδο/

οποτε για μενα απο το παραπανω ,υποθετω οτι καποιος στο χει φαει ηδη το οικοπεδο...

Δημοσ.

Βρε παιδια ειναι οτι εχω βρει απο τους γονεις μου

(το μοναδικο περιουσιακο στοιχειο)

ο πατερας μου εχει πεθανει απο το '77 και η μητερα μου ειχε να θρεψει 8 στοματα αφηστε που ειναι αγραμματη και δεν μπορουσε να τρεξει

μετα εγω επρεπε να φτιαξω την δουλεια μου και εμαθα κατα τυχη για το ακινητο πριν 12 ετη αλλα δεν μπορουσα να παω να το δω (λογω εργασιας) εξαλλου....

1ον. Στο υποθυκοφυλακιο Κορινθου υπαρχει το συμβολαιο στο ονομα της μητερας μου

2ον. Υπαρχουν συμβολαια και τοπογραφικα του οικοπεδου και τωρα εχω βαλει μπρος και για καινουργια

3ον. Μετα την αγορα το '69 απο τον πατερα μου το '74 εγινε εκτιμηση απο την εφορια και πληρωσε τοτε ενα ποσον για υπεραξια

Εγω θα εξαντλησω Ολα τα νομιμα μεσα (αν ειναι καταπατημενο γιατι μπορει και να μην ειναι)

Και στο βαθος Ευρωπα'ι'κο δικαστηριο γιατι οι νομοι στην Ελλαδα ειναι κομμενοι και ραμενοι για τους ''λιγους'' (απο οτι μου ειπε ο δικηγορος ειναι η τελευταια κινηση διεκδικησης)

Και οτι βγει οσο κι αν τραβηξει εχω μπολικο χρονο και υπομονη ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...