Προς το περιεχόμενο

Δεν ξερω τι κάρτα γραφικών έχω!

gpapava

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο δεν ειναι απολυτο....Σε παρα παρα πολλες καρτες δεν λεει τπτ στο Power Up Screen.

σε ολα λεει φιλος απλα μερικες οθονες αργουν να ανταποκριθουν και ανηγουν λιγο καθηστερημενα!ελπιζω να με καταλαβαινεις!αν δε πιασει ας πατησει ξανα και ξανα προωρα το pause!παταει και περιμενει ποτε θα ανοιξει η οθονη!

Δημοσ.

Οχι φιλε μου δεν λεει σε ολα....Ειδικα στις Geforce 6,7,8,9,GT200 το συγκεκριμενο Option ειναι απενεργοποιημενο στο BIOS τους και φυσικα ΑΝ θελεις μπορεις να το κανεις modify και να το ξανακανεις Flash. Οποτε οχι δεν δουλευει σε ολες.

ΥΓ : Σε ATI δεν ειμαι 100% σιγουρος, δεν το εχω προσεξει.

Δημοσ.

Λεει πως το εχει κανει και δεν γραφει...Ωστοσο σχεδον ολες οι καρτες εχουν ενα μακρυ αυτοκολητακι απο πισω με το Serial Number της καρτας και το μοντελο....Δεν ξερω αν το κοιταξε αυτο...

Δημοσ.

δεν ειναι σιγουρα θεμα αν προλαβαινει η οθονη να ανοιξει η οχι αφου, αν δοκιμασεις σε μια οθονη σε πολλά pc σε άλλα εμφανίζεται η καρτα σε άλλα όχι (πχ το έκαναν όλες οι Trident για οποιους θυμούνται και μάλιστα με 4 διαφορετικά χρώματα )

Δημοσ.

Από Device Manager, επέλεξε την κάρτα γραφικών, ακόμα και αν στη βγάζει VGA Compatible, διπλό κλικ, καρτέλα Details -> Hardware IDs και πάρε το πρώτο id που θα σου βγάλει. Αν το ψάξεις στο google το πιθανότερο είναι ότι θα βρεις τι κάρτα έχει το μηχάνημα που σε ενδιαφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...