Προς το περιεχόμενο

Call of duty

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μία ερώτηση σχετικά με το call of duty 1 που πήρα πριν απο λίγο για υπολογιστή.Εδώ πρέπει να σας πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι στο συγκεκριμένο υπολογιστή έτρεχε πριν απο 1 περίπου χρόνο κανονικότατα.Αυτή τη φορά όμως με το που τελείωσε η εγκατάσταση και πήγα να το τρέξω μου βγάζει μήνυμα που μου λέει

"COULD NOT LOAD OPENGL.MAKE SURE THAT YOU HAVE THE LATEST DRIVERS FOR YOUR VIDEO CARD FROM THE MANUFACTURER S WEB SITE."

Αν και δε καταλαβαίνω το γιατί (αφού σας είπα ότι πριν απο 1 χρόνο περίπου όλα ήταν εντάξει) το μήνημα λοιπόν λέει ότι πρέπει να αναβαθμίσω τους drivers για τη κάρτα γραφικών.Θέλω λοιπόν να ρωτήσω επειδή είμαι λίγο άσχετος ,πώς θα βρω το μοντέλο της κάρτας ώστε να μπω στο κατάλληλο site για να κάνω την αναβάθμιση;Σημείωση ότι κουτιά και βιβλιαράκια της κάρτας τα έχω πετάξει προ πολλού.

Ευχαριστώ πολύ

• Moderators
Δημοσ.
πώς θα βρω το μοντέλο της κάρτας ώστε να μπω στο κατάλληλο site για να κάνω την αναβάθμιση;

Αν έχεις περασμένους drivers τότε το μοντέλο της κάρτας μπορεί να αναγράφεται στο

Control Panel->Display->Settings(->Advanced).

Ίσως επίσης να μπορείς να το δεις με δεξί κλικ από την επιφάνεια εργασίας, ανοίγωντας κάποιο Catalyst Control Center (για Ati κάρτα) ή το αντίστοιχο Nvidia Control Panel (υποθέτωντας ότι έχεις είτε Ati είτε Nvidia κάρτα).

Εναλλακτικη 1 :

Control Panel->System->Hardware->Device Manager και δες τι υπαρχει κάτω απο το Display Adapters.

Εναλλακτικη 2:

Κατεβάζεις το pcwizard (freeware), το εγκαθιστας, το τρέχεις και βλέπεις στη Σύνοψη συστήματος τι λέει για Κάρτα Γραφικών.

Εναλλακτική 3: Σβήνεις το PC. Ανοίγεις το κουτί (υποθέτωντας ότι μιλάμε για desktop PC) και διαβάζεις τι γράφει πάνω στην κάρτα γραφικών.

Σημείωση ότι κουτιά και βιβλιαράκια της κάρτας τα έχω πετάξει προ πολλού.

Κακώς. Πολύ κακώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...