sarakinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα φίλοι insomniacs...Έχω τα παραπάνω modem/routers και μου μπήκε μια ιδέα στο μυαλό...Το ερρώτημά μου είναι..Αφού χρησιμοποιώ το Linksys σαν modem/router , μπορώ να έχω και το Philips σαν Access Point?Για να επεκτίνω το σήμα μου ώστε να έχω καλύτερη κάλυψη σε όλο το σπίτι? Στα settings του Philips έχει ρύθμηση WDS , αλλά στο linksys δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο...Επίσεις δεν μπορώ να εντοπίσω το δίκτυο του που έχω από το linksys με το Philips (στην WDS λειτουργία)... Και τα δύο routers έχουν τα τελαιυταία firmware πανω Ευχαριστώ προκαταβολικά..
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Οποτε , γινεται μονο με ενσυρματη επεκταση...δλδ ethernet απτο linksys στο philips.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 υποτιθεται οτι θελουν και τα 2 wds για να παιξουν .οποτε ισως να μην γινετε.με το wds του philips δνε πιανεις το linksys η δεν πιανεις γενικως κανενα.αυτο σε περιπτωση που υπαρχουν και αλλα δικτυα κοντα σου.λεω μιπως ειναι καποια παραξενια με το λινκσυς.
sarakinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Φίλε moderatora poulinos thanks για την προσοχή σου... Κοίτα το philips πιάνει ένα άλλο δίκτυο στην wds mode (το δίκτυο αυτό έχει και αυτό philips router) Τώρα για το linksys...όντως wds δεν έχει..αλλά άν θες να συνδέσεις ένα access point πανω?ίδια δεν πρέπει να είναι η διαδικασία?και αφού δεν μπορώ να συνδέσω το philips?Και access point να πάρω πάλι δεν θα μπορέσω? Φιλικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.