Προς το περιεχόμενο

net cafe και κάτω των 18

zoocra77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το νομικό τμήμα του insomnia!

Δουλεύω σε net cafe στο Μαρούσι!Λοιπόν σε κάποια φάση ήρθαν 2 αστυνομικοί και είπαν ότι έγινε καταγγελία και ότι θα φάμε μύνηση αν βάζουμε στο μαγαζί άτομα κάτω των 17(υπάρχει τέτοιος νόμος????)!Περνάνε 6 μέρες και ξαναέρχονται(Thanks god όχι σε δικιά μου βάρδεια) και δυστηχως για το παιδί που δούλευε τότε(είχε 1 ανηλικο μέσα) τον πήραν αυτόφωρο και δικάσιμη(η οποία αναβλήθηκε)!Ξέρετε τι παίζει με τις ποινές,αν λερώνεται το ποινικό του μητρώο,αν μπορουμε να μάθουμε ποιος έκανε τη μύνηση και τι μπορεί να κάνει τουλάχιστον για να μην τι πληρώσει αυτός?Άκουσα απο κάπου οτι μπορεί να κάνει μύνηση στο αφεντικό!Ισχύει?(γιατί κακά τα ψέματα ψιλόαγχώθηκα και εγώ.Θεωρώ οτι είναι βλακεία να πας αυτόφωρο για τέτοια πράγματα...)

Πάντως ύμαρτον γιατί νόμιζα ότι απαγορευεται μονο το αλκοόλ στους ανήλικους....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Δημοσ.

Έλεος..

Γιατί δεν πάνε να πιάσουν πρώτα τους εμπηρηστές του περσινού καλοκαιριού και ασχολούνται με βλακείες;

ΕΛΕΟΣ ...

Δημοσ.

Βασικά αυτό που θα πω είναι λίγο άσχετο,αλλά εδώ σε ένα net cafe της περιοχής που ανήκει σε αλυσίδα καταστημάτων,μπήκε ένας και πυροβόλησε κάποιον πελάτη καμιά 7αριά φορές.Γιατί δηλαδή απαγορεύονται οι ανήλικοι κάτω των 17,άμα είναι να κυνηγάνε πρώτα κάτι ύποπτους σαν τον τύπο που μπήκε,σκότωσε εν ψυχρώ και μετά την έκανε σαν κύριος.

Δημοσ.
Moυ φαινεται λιγο [εριεργο αυτο που λες... Να φανταστω δεν δουλευεις σε μεγαλη αλυσιδα netcafe...

Θεωρητικά είναι μεγάλη αλύσιδα αλλά ενταξει όχι και από τις Τοπ!Πάντως θα με βοηθούσε λίγο αν ξέρατε κάτι γιατί πάω στη δουλειά και είμαι φουλ στο αγχος :fear: !

Αυτό που με ενόχλησε πάντως και θέλω να δώ(γιατί το παιδί που πιάσανε δεν φταίει σε τπτ) είναι αν γίνεται να βρω το ποιός έκανε την καταγγελια!

Δημοσ.

Δεν προκειται να μαθεις ποιος εκανε την καταγγελια, εκτος εαν σου το πει ο αστυνομικος (πραγματα αδυνατο).

Και ναι, απαγορευεται η εισοδος σε ανηλικους κανονικα...

Το αφεντικο σου τι λεει για ολα αυτα?

Αυτος φταιει στην ουσια...

Δημοσ.

Απαγορεύεται από τον νόμο σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια, με τον οποίο κιόλας μπορεί να θεωρηθούν τελείως παράνομα τα net cafe.

Δεν είμαι απολύτως σίγουρος όμως

Αλλά για να δεις από που απαγορεύεται στο κατηγορητήριο του παιδιού που πήγαν στο αυτόφωρο θα πρέπει να λένε σύμφωνα με ποιο νόμο/διάταξη τον συνέλαβαν

Δημοσ.
Απαγορεύεται από τον νόμο σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια, με τον οποίο κιόλας μπορεί να θεωρηθούν τελείως παράνομα τα net cafe.

ο εν λογω νομος ειναι αντισυνταγματικος σε πολλα σημεια αρα το δικαστηριο απαγορευεται να τον εφαρμοσει.Νεξτ.

μαγαζί άτομα κάτω των 17(υπάρχει τέτοιος νόμος????)

δεν ξερω λεπτομερειες αλλα το μυαλο μου παει στο αλκοολ η στην περιπτωση να εχετε παιχνιδια για ενηλικους (με αιματα και σκοτωμους) η στην περιπτωση πχ που λεει καμμια ειδικη διαταξη για την πορνογραφια στο διαδικτυο...οποτε ελπιζω ναχετε φροντισει να βαλετε σχετικα φιλτρα στους υπολογιστες (να μπλοκαρουν πορνογραφικα σαιτς αν ο χρηστης ειναι ανηλικος)

αν μπορουμε να μάθουμε ποιος έκανε τη μύνηση

θα το μαθεις απο την δικογραφια.Αλλα μπορει να προκειται και περι αυτεπαγγελτως διωκομενου εγκληματος (δηλ για εγκλημα το οποιο διωκεται χωρις εγκληση,και με το που το αντιλαμβανονται οι αρχες πρεπει να το καταστειλουν)

,αν λερώνεται το ποινικό του μητρώο,

χαλαρωσε,δεν θα καταληξει σαν τον Πασσαρη ο φιλος σου.Δεν ξερω περι τινος ακριβως εγκληματος προκειται αλλα θα ναι καποιο ελαφρυ πλημμελημα φανταζομαι...Αν κι εφοσον τελικα καταδικαστει υπαρχει και εφεση κλπ,και αν γραφτει στο ποινικο μητρωο,με καποιες προυποθεσεις (και ηλικιας νομιζω) σβηνεται μετα απο λιγο καιρο...(σορρυ που τα λεω ετσι λιγο "χωριατικα" αλλα αν αρχισω με ορολογιες κλπ θα μπλεξουμε)

και τι μπορεί να κάνει τουλάχιστον για να μην τι πληρώσει αυτός

τα κλασικα.Δικηγορο κλπ κλπ.

μύνηση στο αφεντικό

δεν νομιζω...

Χαλαρωσε,δεν εχει γινει κατι τραγικο,τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα αποτι νομιζεις.

Δημοσ.

Εγώ σε 2 μεγάλα νετ καφέ που πάω,και τα δύο γνωστών αλυσίδων,έχουνε και τα δύο ταμπέλες στην είσοδο όπου γράφει πως απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 17.

Βέβαια μέσα γίνεται χαμός από 15χρονα,αλλά θεωρητικά πιστεύω πως,ναι ,απαγορεύεται.

Το ποινικό μητρώο δεν ξέρω αν λερώνεται,αλλά παιδί από καφετέρια όπου δούλευε υπεύθυνος και τον πήγαν αυτόφορο,λερώθηκε.Βέβαια,αυτός το είχε και επάγγελμα (αυτοφοριάκιας) :lol: οπότε δεν τον ψιλοένοιαξε,η δουλειά του ήταν αυτή,να πηγαίνει αυτόφορο όταν την πέφταν οι μπάτσοι,κάτι που γινόταν μια φορά τη βδομάδα.

Δημοσ.
όπου δούλευε υπεύθυνος και τον πήγαν αυτόφορο,λερώθηκε.

μην μας την τρομοκρατεις την φιλη αδελφε...αν ο τυπος που λες ειχε πολλες καταδικες ειναι φυσικο ναχει μητρωο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...