Προς το περιεχόμενο

TFT-TV 22''-24'' (για πειτε τιποτα..)

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια για βοηθηστε λιγο γιατι εχω ζαλιστει με τοσα μοντελα...

Θελω μια οθονη η οποια να ειναι (η να γινεται ) τηλεοραση.

Θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα για αυτο και θα τοποθετηθει σε υπνοδωματιο.Βασικη χρηση της dvd και λιγοτερο τηλεοπτικο σημα.Παρολα αυτα θα ηθελα να μπορω να βλεπω και τηλεοπτικο σημα αξιοπρεπως.Δεν θα συνδεθει ποτε σε pc ,ουτε με ενδιαφερει κατι τετοιο ,αρα ξεχναμε παιχνιδια καρτες γραφικων κλπ.

Να εχει hdmi απαραιτητα.

Οριο χρηματων (με τιποτα παραπανω )τα 400 Ε.Αν γινοταν και στα 350-380 ακομα καλυτερα.

Σε αυτα τα λεφτα παιζουν οι 22 '' και δεν ξερω αν παιζουν και οι 24''.

Πρωτα θα ηθελα να μου πειτε κατι αλλο.Ειναι προτιμοτερο να εχει ενσωματωμενο tuner η ειναι καλυτερα να ειναι εξωτερικο(της τιμης των 60-100 ε) ??

Γιατι αν ειναι εξωτερικο τοτε οι επιλογες ειναι παρα πολλες.Μπορω να απλο ενα απλο μονιτορ στις 22'' η ακομα και στις 24 '' α του βαλω και ενα tuner των 60 e και να ειμαι ακομα στο budget.

Οποτε :

1.Eνσωματωμενο tuner η εξωτερικο ?

2.Προτασεις tv 22'' η 24'' μεχρι 400 Ε

η

2β.Προτασεις monitor 22 '' η 24'' +tuner (και ποιο ) μεχρι 400 Ε.

Αντε βρε παιδια !!

Δημοσ.

Αντε παιδια κανεις ? Ειναι λιγο βιαστικο το θεμα ...:-D

Τουλαχιστον στο θεμα με το tuner μπορει να βοηθησει καποιος ? Ειναι προτιμοτερο ενα μονιτορ στα 250-300 Ε και ενα tuner πχ σαν το aver media η ειναι καλυτερα να ειναι ενσωματωμενο ? Εχει κανεις εμπειρια απο κανα εξωτερικο tuner ? Eιναι ευχαριστημενος ?

Τουλαχιστον να ξερω αυτο να απορριξω μοντελα.

Και πειτε και καμμια επιλογη ...

Δημοσ.
Samsung T220HD,T240HD

Βασικα για εκει πηγαινα αλλα απο κει ξεκινησε και η απορια μου.

Διαβασα πχ οτι η 220 ειναι σχετικα μετρια οθονη.Διαβασα επισης οτι η samsung 2253bw ειναι πολυ καλη οθονη.Και σκεφτομουνα αν παρω την δευτερη και ενα tuner των 100 ε θα εχω καλυτερο αποτελεσμα ?

Anyway ,μια επιλογη ειναι η 220.Καποια αλλη οθονη που να ειναι δοκιμασμενη απο καποιον και να τη θωρει καλυτερη ?

Δημοσ.

Ρε παιδια πεστε τιποτα..

Ξεχαστε τις παραπανω ερωτησεις και πεστε μου μου...

Ποια οθονουλα θα περνατε στις 22'' ?

Μια προταση ηταν η Samsung T220HD .Καποια που να θεωρειτε καλυτερη ?

Δημοσ.

Η Samsung Που σου προτειναν ειναι οκ για τα λεφτα της, για 22' νομιζω μια 4870 ειναι καλη αγορα αναλογως ποσο απαιτητικα παιχνιδια/εφαρμογες χρησιμοποιες, ειδαλλως και μια 4850 θα ειναι καλη.

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα για αυτο και θα τοποθετηθει σε υπνοδωματιο.Βασικη χρηση της dvd και λιγοτερο τηλεοπτικο σημα.Παρολα αυτα θα ηθελα να μπορω να βλεπω και τηλεοπτικο σημα αξιοπρεπως.Δεν θα συνδεθει ποτε σε pc ,ουτε με ενδιαφερει κατι τετοιο ,αρα ξεχναμε παιχνιδια καρτες γραφικων

Η Samsung Που σου προτειναν ειναι οκ για τα λεφτα της, για 22' νομιζω μια 4870 ειναι καλη αγορα αναλογως ποσο απαιτητικα παιχνιδια/εφαρμογες χρησιμοποιες, ειδαλλως και μια 4850 θα ειναι καλη.

@Age4Greeks που κολλάει η 4850?

@bluesattack κράτησε μας ενήμερους, έχει ενδιαφέρον το θέμα, ιδικά τώρα που σκέφτομαι ότι ήρθε ο καιρός για αλλαγή της 17"CRT:o.

Δημοσ.
@Age4Greeks που κολλάει η 4850?

@bluesattack κράτησε μας ενήμερους, έχει ενδιαφέρον το θέμα, ιδικά τώρα που σκέφτομαι ότι ήρθε ο καιρός για αλλαγή της 17"CRT:o.

Ψαχνω φιλε μου.Μεχρι τελος του μηνα θελω να την εχω παρει .Δυστυχως μονο απο reviews μια και στην επαρχια δεν μπορουμε να δουμε καμμια στημενη :cry:

θα πω και εντυπωσεις οταν την αγορασω.Πιθανοτατα να παρω την samsung , αν και εχω στα υποψη μου και μια philips

Υ.Γ Μπορει να μπερδευτηκε ο Age4Greeks επειδη εγραψα κατα λαθος σε καποια φαση '' καρτουλα στις 22'' ''..αλλα το διορθωσα.Η δεν ειδε τι ειχα γραψει στο αρχικο ποστ.

Δημοσ.

Περιμενε....Τον Σεπτεμβρη και βγαινουν νεα μοντελα και πεφτουν οι τιμες των παλιων....Ετσι θα εχεις περισσοτερες και καλητερες επιλογες ειτε σε θεμα χαρακτηριστικων ειτε σε θεμα τιμης.

Δημοσ.

Υ.Γ Μπορει να μπερδευτηκε ο Age4Greeks επειδη εγραψα κατα λαθος σε καποια φαση '' καρτουλα στις 22'' ''..αλλα το διορθωσα.Η δεν ειδε τι ειχα γραψει στο αρχικο ποστ.

Ναι οντως μπερδευτηκα, ναι μεν ελεγες στο πρωτο οτι δε σε ενδιαφερει αλλα μετα απο κατω μου φανηκε οτι ζητησες και καρτα για 22 ιντσες :lol: εκανες και επεξεργασια στο κειμενο ή ιδεα μου ειναι? τεσπα, ειχε πλακα παντως :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...