Dhmhtrhs16 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Kαταλαθος χτες εκανα απεγκατασταση τα vista και ευτυχως βρηκα το cd k τα ξαναπερασα το cd που ειχε μεσα ο καινουριος μου υπολογιστης,θα ειναι το γνησιο η μουφα?.Και σημερα απο οτι ειδα πηγενα να γραψω στο "mirc" με ελληνικα κ μου εμφανιζε ασυναρτισιες,κινεζικα.και δν μπορω να βρω την ρυθμιση την οποια αλλαζει αυτο... και + οτι εχω προβλημα με τις ενημερωσεις των win. Βοηθηστε με παιδες ειμαι στα ορια μου στο να βαλω xp h Linux...
alex2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Πως γίνεται να απεγκαταστήσεις το λειτουργικό....κατά λάθος?? Τέλος πάντων, για τα "Κινέζικα" πήγαινε: Control Panel -> Regional and Language options -> Administrative -> Change System Locale ... και βάλτο στα Ελληνικά. Επίσης αφού πέρασες τα Vista από το αυθεντικό CD γιατί να είναι μούφα?
alex2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν μπορώ να φανταστώ την Ελληνική μετάφραση. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις την αντίστοιχη επιλογή σε Ελληνικά Vista, λίγο υπομονή θέλει.
Fr0z3n Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αν ενοοεις αυτο τοπικες ρυθμισεις και ρυθμισεις γλωσσας.μετα διαχειριση και εχει Αγγλικα εκει.αυτο αλλαζω
alex2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ναι αυτό πρέπει να είναι, βάλτο στα Ελληνικά
Luxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Εναλλακτικα μπορεις να κανεις κλικ στο EN ή EL κατω δεξια στην task bar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.