Προς το περιεχόμενο

Καταγγελια η οχι???

dimitris_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.. μια και ετοιμάζομαι να κανω μια καταγγελία ηθελα πρωτα να παρω και μια γνώμη..

Το θεμα εχει ως εξής.μια φιλη μου μου φερνει ενα laptop για επισκευή.δουλεύει αλλα η οθόνη δεν αναβει παρα αμιδρα.το ψαχνω και καταλιγω στο οτι το inverter τα εχει παιξει.μου λεει οκ αν υπαρχει ανταλακτικο και δεν παει πανω απο 100 ευρω να το φτιαξεις..

Ψαχνω στο google και απο ελλαδα βεισκω μονο 1 εταιρια που εχει ανταλακτικα.αφεινω μηνιμα στο site μια και τηλεφωνα δεν ειχε και την επωμενη ημερα εποικινωνη μαζι μου ενας κυριος.του λεω το προβλημα και μου ζητα να του στειλω αν μπορω φωτο με την πλακετα για να δει αν την εχει.κατι το οποιο και εκανα την επωμενη ημερα.με παιρνει τηλ και λεει οκ την εχω αυτη και στοιχιζει 80 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. λεω οκ την θελω.

δινω τα στοιχεια μου και ρωταω με ποιο τροπο θα πληρωσω? μου απαντα αν μπορω να τα καταθεσω λογο οτι δεν δουλευει με αντικαταβολες.λεω οκ δεν υπαρχει προβλημα.να σειμηοσω οτι την ιδια κι ολας ημερα (ηταν σαββατο) μεσο e-backin εγεινε η καταθεση..τον ρωταω ποτε θα το παραλαβω περιπου? σε 2 το πολλυ 3 ημερες θα το εχεις μου λεει..οκ λεω ολα καλα..

Ε λοιπων οσο το ειδατε εχεις αλλο τοσο το ειδα και εγω..

τι εγεινε??? περιμενω μεχρι τεταρτη πεμπτη αφου ειδα οτι δεν ηρθε τιποτα προσπαθω να τον παρω τηλ να δω τι εγεινε.καθε μερα 5 τηλεφωνα και κανεις δεν απαντουσε.μεχρι που την επωμενη εβδομαδα τον βρεισκω!!!

τι εγεινε φιλε με το ivetert? μα δεν το παρελαβες ακομα? γιατι του λεω το εστειλες? το εστειλα την ιδια ημερα απαντα.δεν μπορει.. εγω δεν παρελαβα τιποτα.. οκ απαντα το κοιταζω με την μεταφορικη που συνεργαζομαι για να δω τι εγεινε και σε παιρνω τηλ..

περιμενω περιμενω περιμενω τηλ του τιποτα.αφου βλεπω δεν παιρνει προσπαθω να παρω εγω. αντε παλλι να τον βρω,ειχα σπασει τα τηλ για 3-4 ημερες,ωσπου τον πετιχαινω. τι εγινε με το θεμα?

α ξερεις η μεταφορικη μου ειπε οτι ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΕΜΑ!!! πως τι λεω??? μα πως εγεινε αυτο? δεν ξερουν μου ειπαν και δεν μπορουν να το βρουν.κια τωρα τι κανουμε του λεω? μου απαντα ασε να το κοιταξω απο ενα συναδερφο αν εχει αλλο κοματι να σου στειλω γιατι ηταν το τελευταιο!! λεω ρε γαμ.... μου και σε αυτο παλι ατυχος ειμαι?? οκ του λεω αλλα μην το αργισεις γιατι το βιαζωμε...

ρε περιμενω περιμενω περιμενω ουτε τηλεφωνο ουτε ενα e-mail εστω να μου πει οτι ξερεις θα αργισει η οτι δεν υπαρχει. να ξερω και εγω τι θα κανω.και τελος απ την τελευταια φορα που τον βρεικα περασαν 2 εβδομαδες και που ειπε οτι θα ρωτησει συναδερφο εχω παρει πανω απο 30 τηλεφωνα και δεν τον εχω βρει στο μαγαζι ποτε... τι σοι μαγαζι ειναι αυτο που δεν ειναι ποτε εκει???να μην πω τα μηνύματα που αφεισα στο site αλλα και τα e-mail που εστειλα..

και τελος να σας πω και ημερομηνίες να φρειξετε.... ξεκινισα με την καταθεση 27-06-08 σε λιγες ημερες πανε 2 μηνες υποθεση και ακομα δεν εχω το ανταλακτικο στα χερια μου.. υμαρτον....

και χαλασα τοσα χρηματα να παιρνω υπεραστικά τηλ γιατι ειναι εκτος αττικης αλλα και ψευτης βγήκα στην φιλη μου....και το laptop το πηρε να το φτιαξει αλλου. και να μου ερθει τωρα μου ειναι άχρηστο....

Παιδια σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα για να καταλάβετε επρεπε να τα γραψω αναλυτικα...

Δημοσ.

Απλά έπεσες θύμα απάτης.Τα λεφτά δεν πρόκειται να τα πάρεις πίσω ποτέ.Ειδικά με κατάθεση σε λογαριασμό δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτε,μπορεί κάλλιστα να πεί ότι του τα χρωστούσες.

Δημοσ.

Στείλε e-mail && fax στην μαμά εταιρία και πες όοοοολη την ιστορία (φρόντισε να είναι σωστά γραμμένο, όχι με κουτσά-στραβά αγγλικά).

Ανέφερε το site, το ονοματεπώνυμο του τύπου και γενικά ο,τιδήποτε θεωρείς καλό να αναφέρεις. Αν η εταιρία σέβεται τον εαυτό της, ο senor θα πάρει πόδι από "αντιπρόσωπος" και εσύ θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Προσωπικά πιστεύω πως πιο πολλές πιθανότητες έχεις να βγάλεις άκρη αν στραφείς στην μαμά εταιρία παρά σε κάποια καταγγελία εδώ στην Ελλάδα.

Αλήθεια, ποιας εταιρίας ήταν το laptop;

Δημοσ.
Απλά έπεσες θύμα απάτης.Τα λεφτά δεν πρόκειται να τα πάρεις πίσω ποτέ.Ειδικά με κατάθεση σε λογαριασμό δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτε,μπορεί κάλλιστα να πεί ότι του τα χρωστούσες.

Eχεις λαθος φιλε...

μπορω να το αποδείξω.. στα αποθηκευμένα εμβάσματα υπάρχουν τα παντα.απο ημερομηνία απο ονομα και επώνυμο παραλήπτη απο το ονομα της εταιριας αλλα και στην παρατηρήσεις ειναι γραμενο ( καταθεση 80 ευρων για το inverter) αυτες δεν ειναι αποδιξεις???

οσο για τον δευτερο φιλο επιδει δεν μπορω να κανω δεύτερη παράθεση, δεν καταλαβες καλα. για ποια εταιρια μιλας?? δεν υπαρχει κανένας αλλα ουτε και εγω μίλησα για αντιπρόσωπο και τετοια. αυτος ο κυριος εχει απλλα ενα κατάστημα που πουλάει ανταλλακτικά για laptop.καινούργια και μεταχειρισμένα. και δεν εχει καμια σχεση με την μαρκα του laptop.

Δημοσ.

επικοινωνησε με δικηγορο το συντομοτερο δυνατο αν θες να γινει κατι

αν θυμαμαι καλα μπορεις να κανεις μηνυση για απατη μεσα σε δυο μηνες απο την ημερομηνια που εγινε το συμβαν

προσωπικη μου αποψη μην το αφησεις ετσι

σκιστον τον πο....

κατι τετοιοι δεν εχουν θεση στην αγορα

Δημοσ.

δεν θελω να στενοχωρησω κανεναν,αλλα μηνυση για απατη δεν παιζει στην εν λογω περιπτωση.

2ον...για να πει ο πωλητης οτι ο φιλος μας του τα χρωστουσε πρεπει να το αποδειξει κιολας....) ..

Δημοσ.

νόμιζα αναφερόσουν σε αντιπροσωπεία :P

μπορείς να καταφύγεις και στην κλασική μέθοδο "του κατεβάζω τη βιτρίνα". Ούτε άγχος ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Εφόσον αυτός δεν έχει απόκομμα από μεταφορική εταιρεία, ότι δηλαδη σου το έστειλε....

και εφόσον έχεις την απόδειξη της τράπεζας, είσαι καλλυμένος.

Διευθύνσεις γνωρίζεις? Σταθερά τηλέφωνα έχεις? Μάθε πού ανήκουν και κάνε ντου!:devil:

Δημοσ.
δεν θελω να στενοχωρησω κανεναν,αλλα μηνυση για απατη δεν παιζει στην εν λογω περιπτωση.

2ον...για να πει ο πωλητης οτι ο φιλος μας του τα χρωστουσε πρεπει να το αποδειξει κιολας....) ..

Toτε τι ειναι? ειναι απλη κοροϊδία? το ιδιο ειναι.. για ενα πράγμα που θα επρεπε να το ειχα σε 2-3 ημερες προ πληρωμένο κι ολας,και εχουν περασει κοντα 2 μηνες? κοροϊδία ειναι να λεει οτι δήθεν η μετεφορικη του εταιρια εχασε τον φακελο με το δεμα. οπως επισεις να περιμενω αλλες 15 ημερες για να παρει απο εναν συναδερφο του και να μου στείλει αλλο ενω μου ειπε οτι θα το κανει σε λιγες ημερες...Αν ειναι επαγγελματίας αυτος και εχει κατάστημα τοτε εγω ειμαι αστροναύτης..

Δημοσ.
Εφόσον αυτός δεν έχει απόκομμα από μεταφορική εταιρεία, ότι δηλαδη σου το έστειλε....

και εφόσον έχεις την απόδειξη της τράπεζας, είσαι καλλυμένος.

Διευθύνσεις γνωρίζεις? Σταθερά τηλέφωνα έχεις? Μάθε πού ανήκουν και κάνε ντου!:devil:

Το αν δεν εχει απόδειξη κατάθεσης δεν το γνωρίζω εγω. αν παντως εχει δικιο και οντως χάθηκε, θα εχει..

γνωρίζω και σταθερο και διεύθυνση αλλα το πρόβλημα ειναι οτι ο κύριος ειναι αρκετα μακρια (θεσ/νικη) και μου πέφτει αρκετα μακρια.

Δημοσ.

Ποιος είναι αυτός στην Θεσσαλονίκη;

Μπορεί να είναι γνωστός, δεν είναι πολλοί αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά για pc.

Δημοσ.

Πόσταρε link για το site του προς ενημέρωση των υπολοίπων. Την πάτησες που την πάτησες εσύ τουλάχιστον να γλιτώσουν αν μπορούν κάποιοι άλλοι.

Δημοσ.

Για 80 ευρώ δεν αξίζει να κάνεις νομικές κινήσεις (θα σου στοιχίσουν πολύ περισσότερο και είναι λεφτά που δεν τα παίρνεις πίσω).

Ζήτα του τα λεφτά σου πίσω και αν δεν στα δώσει βρες κανένα γνωστό στη Θεσ/νίκη να πάει από εκεί με το αντίγραφο του καταθετηρίου να τα πάρει πίσω.

Αν δεν έχεις γνωστό, βρες οργανώσεις καταναλωτών και κάνε καταγγελίες. ( ΚΕΠΚΑ που είναι και Θεσσαλονίκη, INKA κλπ.)

Ίσως αυτοί να μπορούν να του τρίξουν τα δόντια με κάποιο τηλεφώνημα και να σου δώσει τα λεφτά πίσω.

Δημοσ.
ρωταω ποτε θα το παραλαβω περιπου? σε 2 το πολλυ 3 ημερες

1)

περιμενω μεχρι τεταρτη πεμπτη αφου ειδα οτι δεν ηρθε τιποτα προσπαθω να τον παρω τηλ να δω τι εγεινε.καθε μερα 5 τηλεφωνα και κανεις δεν απαντουσε.μεχρι που την επωμενη εβδομαδα τον βρεισκω!!!

2)

τι εγεινε φιλε με το ivetert? μα δεν το παρελαβες ακομα? γιατι του λεω το εστειλες? το εστειλα την ιδια ημερα απαντα.δεν μπορει.. εγω δεν παρελαβα τιποτα.. οκ απαντα το κοιταζω με την μεταφορικη που συνεργαζομαι για να δω τι εγεινε και σε παιρνω τηλ..

περιμενω περιμενω περιμενω τηλ του τιποτα.αφου βλεπω δεν παιρνει προσπαθω να παρω εγω. αντε παλλι να τον βρω,ειχα σπασει τα τηλ για 3-4 ημερες,ωσπου τον πετιχαινω.

3)

α ξερεις η μεταφορικη μου ειπε οτι ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΕΜΑ!!! πως τι λεω??? μα πως εγεινε αυτο? δεν ξερουν μου ειπαν και δεν μπορουν να το βρουν.κια τωρα τι κανουμε του λεω?

Το αποκορύφωμα:

τωρα τι κανουμε του λεω? μου απαντα ασε να το κοιταξω απο ενα συναδερφο αν εχει αλλο κοματι να σου στειλω γιατι ηταν το τελευταιο!! λεω ρε γαμ.... μου και σε αυτο παλι ατυχος ειμαι??

Σόρρυ κιολας αλλά πότε νομίζεις ότι έπρεπε να πονηρευτείς για απάτη;

Πάντως το τελευταίο τα σπάσε,ατυχία ρε παιδί μου,τελευταίο κομμάτι;;Γκαντεμιά

Δημοσ.

Τα νεα ειναι ευχάριστα παιδιά!!!

Μετα απο 2 ήμερες και ευ όσων έκανα καταγγελία στο ΓΓΚ, επιτέλους σήμερα ηρθε το δεμα με acs και το περιβόητο inverter!! επιτέλους μετά απο 2 μηνες σχεδόν.. και ο αγιος φοβέρα θελει που λένε.χεχε οχι αν μπορούσε ο κύριος ας έκανε διαφορετικά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...