axaxouxas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Και γω αρκετες φορες ξυπναω περιεργες ωρες μαλλον αγχος της δουλειας κτλ απο μικρος το εχω αυτο .... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ....
manisteo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 και το τοπικ ειναι: Ψαχνω μια εικονα.. :-):-):-):-):-) ενταξει ουτως η αλλος μαλλον δε θα βρεθει οποτε πειτε οτι θελετε!!
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ηρεμα βρε παιδες ... Τι ψυχοπλακωμα ειναι αυτο ? οτι κι αν εχετε περασει στην ΖΩΗ δεν αξιζει τετοιες καταστασεις ΖΩΗ = ΚΟΙΤΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ οχι τιποτα αλλο αλλα ετσι δημιουργουνται καταστασεις και σε ατομα με ψυχολογικα προβληματα .... Καταλαβαινω οτι θελετε να τονισετε την λεπτη γραμμη ΖΩΗΣ - ΘΑΝΑΤΟΥ αλλα ειναι αναγκη να το δειχνετε με θεμα τον ανθρωπο ? εδω ΕΓΩ ψυχοπλακωθηκα με αυτο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=930569&lngDtrID=252 που ειναι απο τις ατυχιες της φυσης ? ισως .... Διαλεγετε ''χαρουμενα θεματα'' βρε παιδια αρκετη θλιψη υπαρχει στον κοσμο .... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΕΛΕΟΣ ο καθενας ειναι οπως θελει. Και γω αρκετες φορες ξυπναω περιεργες ωρες μαλλον αγχος της δουλειας κτλ απο μικρος το εχω αυτο .... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ .... και εγω οταν αγχωνομε το εχω αυτο. οσο για την foto ισως βρεθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.