manisteo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Χαιρεται. ψαχνω απελπισμενα μια εικονα και δε μπορω να τη βρω. ειναι ενα δεντρο και στα αριστερα του ειναι κρεμασμενος ενας ανθρωπος και στα δεξια του ενα κοριτσακι και κανει κουνια. οποιος μπορει να βοηθησει!! την ειχα δει σε μπλουζα.. το σχεδιο ειναι καταμαυρο δεν εχει καθολου λεπτομερειες ειναι σαν μια σκια.
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Α, κάπου το έχω αυτό στο πισί αλλά σε τζιφάκι. Κουνιούνται και οι δύο δηλαδή. Αν σου κάνει, πες μου να ψάξω.
dimkar2405 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 http://img154.imageshack.us/my.php?image=deathandlifebyihsaniyeom0.jpg Αυτο εννοεις?
dimkar2405 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως εννοεί αυτό. Eχεις δικιο γιατι λεει καταμαυρη, ορθιος κοιμαμαι....
manisteo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 οι εικονες μοιαζουν παρα πολυ αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτες. ειναι στο στυλ της τελευταιας αλλα δεν ειναι gif και ειχε πολυ λεπτομερεια οπως η πρωτη. επισης να πω οτι το δεντρο ειχε φυλλα οπως η πρωτη φωτο στα δεξια. οποιος μπορει περιπου να καταλαβει η την εχει..
we_will_rise Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως εννοεί αυτό. γιατί δεν φαίνεται ;
manisteo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 γιατί δεν φαίνεται ; φαινεται αλλα μαλλον σου λειπουν καποια plug-in στον browser σου. κανα νεο παιδια?
staytrue Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 ψυχοπλακωθηκα.... πολυ φρικιαστικη και πεσιμιστικη εικονα....:fear: καλοκαιριατικα....
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 υπαρχει και αντιστοιχο τοπικ για να ψιχοπλακωθεις http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=161066
staytrue Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 να ψυχοπλακωθω η να ψυχοραγησω? πολυ φρικη εχει πεσει....
chill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Παιδιά αν υπάρχει σε μεγάλο μέγεθος η εικόνα που έβαλε ο Luci plx post it πάει για μπλούζα asap. Φοβερή απλά!!!!
axaxouxas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Ηρεμα βρε παιδες ... Τι ψυχοπλακωμα ειναι αυτο ? οτι κι αν εχετε περασει στην ΖΩΗ δεν αξιζει τετοιες καταστασεις ΖΩΗ = ΚΟΙΤΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ οχι τιποτα αλλο αλλα ετσι δημιουργουνται καταστασεις και σε ατομα με ψυχολογικα προβληματα .... Καταλαβαινω οτι θελετε να τονισετε την λεπτη γραμμη ΖΩΗΣ - ΘΑΝΑΤΟΥ αλλα ειναι αναγκη να το δειχνετε με θεμα τον ανθρωπο ? εδω ΕΓΩ ψυχοπλακωθηκα με αυτο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=930569&lngDtrID=252 που ειναι απο τις ατυχιες της φυσης ? ισως .... Διαλεγετε ''χαρουμενα θεματα'' βρε παιδια αρκετη θλιψη υπαρχει στον κοσμο .... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .... ΕΛΕΟΣ
snik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μα δεν είναι απαραίτητο να ταυτιζόμαστε με αυτές τις εικόνες,προσωπικά σε έμενα μερικές από αυτές με εντυπωσιάζουν λόγω τον συναισθημάτων που σου δημιουργούν. Η συγκεκριμένη όπως είπες τονίζει πάρα πολύ ωραία την λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου και κατά την γνώμη μου ήταν πολύ έξυπνη η ιδέα του δημιουργού της! ΥΓ 5μιση το πρωί και ακόμα δεν έχω κοιμηθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.