Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω μια εικονα...

manisteo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται. ψαχνω απελπισμενα μια εικονα και δε μπορω να τη βρω. ειναι ενα δεντρο και στα αριστερα του ειναι κρεμασμενος ενας ανθρωπος και στα δεξια του ενα κοριτσακι και κανει κουνια. οποιος μπορει να βοηθησει!! την ειχα δει σε μπλουζα..

το σχεδιο ειναι καταμαυρο δεν εχει καθολου λεπτομερειες ειναι σαν μια σκια.

Δημοσ.

Α, κάπου το έχω αυτό στο πισί αλλά σε τζιφάκι. Κουνιούνται και οι δύο δηλαδή.

Αν σου κάνει, πες μου να ψάξω.

Δημοσ.

οι εικονες μοιαζουν παρα πολυ αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτες. ειναι στο στυλ της τελευταιας αλλα δεν ειναι gif και ειχε πολυ λεπτομερεια οπως η πρωτη. επισης να πω οτι το δεντρο ειχε φυλλα οπως η πρωτη φωτο στα δεξια. οποιος μπορει περιπου να καταλαβει η την εχει..

Δημοσ.

Παιδιά αν υπάρχει σε μεγάλο μέγεθος η εικόνα που έβαλε ο Luci plx post it πάει για μπλούζα asap. Φοβερή απλά!!!!

Δημοσ.

Ηρεμα βρε παιδες ...

Τι ψυχοπλακωμα ειναι αυτο ?

οτι κι αν εχετε περασει στην ΖΩΗ δεν αξιζει τετοιες καταστασεις

ΖΩΗ = ΚΟΙΤΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ

οχι τιποτα αλλο αλλα ετσι δημιουργουνται καταστασεις και σε ατομα με ψυχολογικα προβληματα ....

Καταλαβαινω οτι θελετε να τονισετε την λεπτη γραμμη ΖΩΗΣ - ΘΑΝΑΤΟΥ αλλα ειναι αναγκη να το δειχνετε με θεμα τον ανθρωπο ?

εδω ΕΓΩ ψυχοπλακωθηκα με αυτο

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=930569&lngDtrID=252

που ειναι απο τις ατυχιες της φυσης ? ισως ....

Διαλεγετε ''χαρουμενα θεματα'' βρε παιδια αρκετη θλιψη υπαρχει στον κοσμο ....

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ....

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Μα δεν είναι απαραίτητο να ταυτιζόμαστε με αυτές τις εικόνες,προσωπικά σε έμενα μερικές από αυτές με εντυπωσιάζουν λόγω τον συναισθημάτων που σου δημιουργούν. Η συγκεκριμένη όπως είπες τονίζει πάρα πολύ ωραία την λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου και κατά την γνώμη μου ήταν πολύ έξυπνη η ιδέα του δημιουργού της!

ΥΓ 5μιση το πρωί και ακόμα δεν έχω κοιμηθεί blink.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...