manisteo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλησπερα εχω ενα προβλημα. το λαπτοπ μου δεν εχει καθολου δυνατο ηχο ειδικα σε κατι ταινιες. drivers και ηχεια ειναι κομπλε οποτε σκεφτηκα μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα να δυναμωσει ο ηχος.
alex2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Όταν λες σε κάτι ταινίες, εννοείς σε όλες τις ταινίες? Αν το κάνει μόνο σε κάποιες ταινίες τότε μπορείς να δεις τι ήχο χρησιμοποιούν αυτές?(πχ AC3, mp3, ogg κτλ)
charoui Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 φιλε το πιθανότερο απλά να είναι έτσι οι ταινίες που κατέβασες. Αυτό που μπορείς να κανεις είναι να τις παίζεις με το vlc και να το δυναμώνεις τελείως με το equalizer στο headphones
manisteo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ναι εχω σκεφτει οτι φταινε οι ταινιες αλλα τυχαινει να γινεται αυτο σε πολλες οποτε μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα ειδικα για αυτο? βιντεο παιζω με bsplayer και μουσικη με mediamonkey
alex2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ταινίες. Απλά τα φίλτρα για κάποιον συγκεκριμένο ήχο μπορεί να θέλουν ενίσχυση. Πάντως με το VLC μπορείς να θέσεις τον ήχο πάνω από 100%, δοκίμασε αν σου κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.