i_a_s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ενα Tibo S1000 με Destinator για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.. Πριν κάποιο διάστημα άρχισε να αργεί να κάνει σύνδεση με τους δορυφόρους ειδικά όταν η διαδρομή ξεκινούσε απο το σπίτι μου. Ηθελε δηλαδή περίπου 3-5 χλμ διαδρομής ή και παραπάνω μεχρι να κάνει σύνδεση. Σήμερα λοιπόν, το ανοίγω και η επιλογή gps στο αρχικό μενού ναι μεν εμφανίζεται αλλά δεν αποκρίνεται. Βλέπω το εικονίδιο αλλά δεν ενεργοποιέι το gps... Έτσι ξαφνικά.. ούτε έβγαλα τη καρτα ενώ ήταν ανοιχτό (καθως έχω ακούσει οτι κάτι τέτοιο μπορεί να μπλοκάρει το σύστημα) ούτε τίποτα.. Υπάρχει τρόπος να κάνω reset ή κατι άλλο ή πρέπει να πας απο την MLS??? (Δε ξέρω ποιά έκδοση Destinator έχω δυστυχώς...το αγόρασα πάντως το Δεκέμβρη 2007)
navfreak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 yparxoun fores pou to pa8ainei auto me tous doruforous. uparxei tropos na kaneis reset suni8ws exoun koumpi reset katw apo ti suskeui. pantws an den breis akri mpes sto navimania.gr (exei poles apantiseis gia ta navigation sistimata) kai isws ekei breis mia apantisi giati kapou to exw ksanakousei auto to problima
i_a_s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 σε ευχαριστώ navfreak, θα το ψάξω εκει... αλλά reset κουμπί δεν έχω βρει στι ΤΙΒΟ... (ακόμα.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.