Προς το περιεχόμενο

Forthnet + Linksys router

giostau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχεις κανει τιποτα λαθος.αμα θες βαζεις το siemens να μπαινει ιντερνετ και το Linksys να παιζει σαν access point.και μην φοβασε με τα torrent.δεν εχει καμια σχεση με το συγχρονισμο.πριν ειχα το linksys to wag 200 και σκοτωνε ακομα και σε τορρεντς και στα παντα.δεν θα το αλλαζα απλα δεν με καλυπτει πλεον σε αυτα που θελω.δεν εχει voip θυρες.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αμα θες βαζεις το siemens να μπαινει ιντερνετ και το Linksys να παιζει σαν access point.

Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση!

Πως το κάνουμε το παραπάνω?

Δημοσ.

λινκσυσ ip 192.168.1.200 και κλεινεις τον dhcp server.συνδεεις το siemens πανω στο linksys και εισαι ετοιμος.192.168.1.1 θα ειναι το siemens και 192.168.1.200 θα ειναι το λινκσυς αν θες να πειραξεις κατι στο ασυρματο πχ να βαλεις κλειδωμα.

Δημοσ.

Τελικά όντος δεν έχει πρόβλημα με κατέβασμα torrent, το δοκίμασα χθες και όλα καλά.

Θα δοκιμάσω και με το Siemens να δω εάν θα κάνει διαφορά!

Δημοσ.
ισως να ειναι λιγο πιο σταθερο με το siemens αν εχεις θεμα με αποσυνδεσεις .

Δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις, λες να μη το δοκιμάσω καν? :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά και μένα η κοπέλα μου παρόμοιο πρόβλημα είχε. Δεν της συχρόνιζε ούτε το siemens της forthnet και μετά απο 2-3 τηλέφωνα στο help desk χωρίς αποτέλεσμα, ένα παιδί της είπε να αλλάξει το DSL modulation. Συγκεκριμένα τώρα λειτουργεί και με το Linksys WAG200G χωρίς αποσυνδέσεις στην επιλογή G.dmt . Το κακό είναι ότι συγχρονίζει σε μικρότερη ταχύτητα (10080 kbps) αλλα είναι σταθερότατο.

Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.
Δεν έχω καθόλου αποσυνδέσεις, λες να μη το δοκιμάσω καν? :rolleyes:

μην το δοκιμασεις καν δεν εχει νοημα

Παιδιά και μένα η κοπέλα μου παρόμοιο πρόβλημα είχε. Δεν της συχρόνιζε ούτε το siemens της forthnet και μετά απο 2-3 τηλέφωνα στο help desk χωρίς αποτέλεσμα, ένα παιδί της είπε να αλλάξει το DSL modulation. Συγκεκριμένα τώρα λειτουργεί και με το Linksys WAG200G χωρίς αποσυνδέσεις στην επιλογή G.dmt . Το κακό είναι ότι συγχρονίζει σε μικρότερη ταχύτητα (10080 kbps) αλλα είναι σταθερότατο.

Ελπίζω να βοήθησα...

το g.dmt στην θεωρια ειναι μεχρι 8128 kbit.στην πραξη θα δει μεχρι 10 mbit περιπου.απλα δεν παει παραπανω.μπορει να δοκιμασει και με adsl2 αντι για adsl2+ και να δει και εκει αν θα παιξει .παντως ειναι λιγο παραξενο να μην κλειδωνει με adsl2+ εφοσον σε g.dmt το τερματιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...