poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 βεβεα μπορεις και το siemens να το βαζες πανω στο λινκσυς και το λινκσυς να ηταν σαν access point.
pantnick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ..! Φυσικά μέχρι τώρα είμαι με adsl στο siemens και απο εκεί μοίρασμα στο σπίτι με το linksys... Όπως είπες η adsl "έπεφτε" με το wag200 και απο την forthnet μου είπαν μαζί με πολλές βλακείες ακόμα οτι φταίει το οτι έχω 2 τηλεφωνικές συσκευές σε 1 γραμμή!!! Αυτό λέει κάνει πολλά παράσιτα κ πέφτει η adsl...Τώρα το πως τα κατάφερα εγώ ο coperfield να έχω τελικά 2 τηλεφωνικές συσκευές μη με ρωτάς δεν θα σου πω γιατι ένας μάγος δεν αποκαλύπτει ποτέ τα μυστικά του... Μήπως δηλαδή να ξαναδοκιμάσω το wag200? Άλλαξες το firmware και "έπαιξε" ή έτσι απλά ?
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν άλλαξα τίποτα... το 1.01.08 έχω... το ίδιο έκανα κι εγώ μέχρι πρόσφατα... το siemens για adsl και το linksys για ρούτερ, αλλά μια και χάλασε το siemens είπα να ξαναδοκιμάσω το linksys... το έχω από το Σάββατο και αν εξαιρέσεις ένα κόλλημα την Τρίτη που λύθηκε με disconnect/connect της σύνδεσης, παίζει μια χαρά!!! εγώ είμαι πιο μεγάλος μάγος! έχω 3 (!) τηλεφωνικές συσκευές!! την ίδια βλακεία μου είπαν και μένα...
pantnick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 3 συσκευές? Δάσκαλε!!! Ξέρω δεν πρόκειται να μου πεις το μυστικό σου...καταλαβαίνω. Σήμερα θα το δοκιμάσω κ εγώ λοιπόν με την 08 γιατι νομίζω οτι είμαι στην 05. Μετά θα πέσω με τα μούτρα στην εξάσκηση για 4 συσκευές σε 1 γραμμή παρακαλώ...
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειναι βλακεια αυτο που εχουθν πει αλλα δεν ειναιακριβως οπος το λενε.δεν εχει σημασια τοσο ο αριθμος των συσκευων αλλα το τι συσκευες ειναι σταθερες η ασυρματα.σε σταθερα παραπανω απο 2 max συνηθως δεν μπορεις να βαλεις διοτι θα βγει καποιο μικρο βραχυχυκλωμα η θα ξεπερασεις καποιο οριο ren που αντεχει η γραμμη.αυτα ισχυαν και με οτε διοτι ειναι καποια πραγματα παγκοσμια αλλο που με οτε τα γραφαμε κανονικα στα @@ μας.
pantnick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πέρασα το 1.18 αλλα και πάλι κάκαλα... Συγχρονίζει βεβαια αλλα το ιντερνετ μένει κόκκινο... έβαλα και πάλι λοιπόν το ντουέτο siemens linksys
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξερω τι να πω.vpi vci μην τα βαλεις στο autodetect.
pantnick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω μπερδεύτηκα...Άντε να μην συγχρονίζει το καταλαβαίνω αλλα τώρα συγχρονίζει κανονικά...Αυριο περισσότερες δοκιμές...
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δες για το vpi vci παντως.sync no ip ειναι το δικο σου.επισης δοκιμασε με αλλο firmware.
pantnick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ.thanks. Θα τα δοκιμάσω αύριο κ θα σου πω..
pantnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά απο πολλές δοκιμές με οτι ρυθμίσεις βρήκα αποτέλεσμα 0. Συχρονίζει πάλι κανονικά (ενω πριν το firmware update δεν συγχρόνιζε καν) αλλα δεν παίρνει ip. Πάω πάσο λοιπόν.Δεν ξέρω τι φταίει αλλα το αποδίδω στην γραμμή μου.Το router δεν νομίζω να είναι η αιτία γιατι είναι αυτό που έδινε κ η forthnet...Εγώ το αγόρασα πριν κάνω αίτηση...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ενταξει δεν ειναι παραξενο ουτε εισαι ο πρωτος.αποδεξου το
pantnick Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει λοιπόν...Αν και όλοι μου λένε οτι είμαι ξεχωριστός θα το δεχτώ...
PETERANOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Να πω και την δική μου περίπτωση. Και εγώ έχω σύνδεση forthnet 2 play και με το SIEMENS που μου είχε δώσει η forthnet όλα δούλευαν ρολόι ούτε αποσυνδέσει και πολύ καλές ταχύτητες! Αποφάσισα να αγοράσω ένα ασύρματο modem και διάλεξα το Linksys WAG200, αφού διάβασα στο forum ότι είναι από τα καλύτερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι νε μεν δεν έχω αποσυνδέσεις ποτέ, αλλά γενικός δεν δουλεύει όπως το SIEMENS. Να πω, ότι της πρώτες ημέρες είχε φάει ένα τρελό κώλυμα ( ή από της δικές μου ρύθμισης ή από κατέβασμα torrent , από τότε δεν έχω ξαναδοκιμάσει να κατεβάσω torrent με τον φόβο μην ξανά φάει το ίδιο κώλυμα) και έκανε να συγχρονίσει 2 ήμερες με τηλέφωνα στην forthnet με δήλωση βλάβης κ.τ.λ. Σας παραθέτω της ρυθμίσεις που έχω βάλει και τα status της γραμμής! Firmware Version 1.01.08 (από forthnet.gr) Μήπως έχω κάτι λάθος στης ρυθμίσεις και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα ? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.