giostau Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλημέρα, είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet και γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις υπηρεσίες. Το μόνο μου πρόβλημα είναι το εξής: η forthnet με τη σύνδεση, είχε δώσει ένα modem με usb/lan σύνδεση. Έλα μου όμως που εγώ ήθελα να συνδέσω και το pc του πατέρα μου, και το φορητό μου, και του αδερφού μου τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο! οπότε πήγα και πήρα ένα router linksys (το WAG200) για να κάνω τη δουλειά μου. Μάλιστα διάβασα πριν το πάρω και είδα ότι δουλεύει με το δίκτυο της forthnet και μάλιστα είχε βγάλει η ίδια η forthnet ένα firmware για να λύνει τυχόν προβλήματα. Τελικά, με το linksys το internet δεν λειτουργεί καθόλου καλά. Πέφτει συνέχεια και η σύνδεση είναι ιδιαίτερα αργή.... (με το modem έχω σταθερό download 1.8MB/sec, ενώ με το linksys δεν έχω δει πάνω από 150ΚΒ!!!!) Οπότε αναγκάστικα να χρησιμοποιώ το modem που μου είχαν δώσει, να το συνδέσω στη μια lan του linksys και στο linksys να κάτσουν όλες οι συσκευές... έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό? φυσικά στο help desk της forthen δεν είχαν καμιά ιδέα!!! μου τη σπάει να έχω και τα δύο μηχανάκια σε λειτουργία για να κάνω τη δουλειά μου....
sarakinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Λογικά δεν θα settares όπως πρέπει το linksys...Συμβουλέψου το site της forthnet...Το WAG200G είναι ένα πολύ καλό router...Προσωπικά δεν έχω αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις...Στα πόσα κλειδώνεις με το linksys?
giostau Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 τα settings είναι σωστά. τα τσέκαρα πολλές φορές. κλειδώνει στα 16~17Mbit αλλά ο θόρυβος είναι πολύ ψηλά... (δε θυμάμαι ακριβώς νούμερο)
100 010 00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δες αν εχεις το last firmware (to .08) και παιξε και με το PPPOA PPPOE
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 κανονικα με pppoe θα πρεπε να παιξει.β.δοκιμασε με το λινκσυς last firmware 1.01.08 και δοκιμασε να κατεβασεις με καλωδιο και οχι ασυρματα.συνδεσε το ethernet σε ενα pc και κανε δοκιμη ετσι.δεν πολυ στεκει αυτο και μου φενεται πολυ παραξενο.
giostau Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 δυστυχώς παραμένει μυστήριο.... έχω δοκιμάσει και με το firmware της forthnet και της linksys.... και με ethernet και με wireless.... αφού δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος, θα παραμείνω με την μπακάλικη λύση του modem της forthnet κουμπωμένο πάνω στο linksys που έχει μόνο ρόλο router και όχι adsl modem.... thanks πάντως για τις απαντήσεις!
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ποιος ξερει.ενταξει αφου παιζεις ετσι μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα.
giostau Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 σαφώς! λειτουργικό πρόβλημα δεν υπάρχει. μια χαρά παίζει η adsl μου έτσι. απλά για το γαμώτο.... έδωσα πόσα λεφτά για το Linksys και το έχω και υπολειτουργεί... τεσπα... δεν πειράζει... και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 τι να πω δεν θυμαμε να μου εχει τυχει περιπτωση με το linksys να μην παιζει.αν το ειχε βαλει κανεις pppoa τοτε ειχε θεμα.και με καλωδιο δοκιμασες με το linksys και παλι το ιδιο?στα ποσα κλειδωνει με το ενα στα ποσα με το αλλο
giostau Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 και τα δύο στα 15~17 κλειδώνουν, απλά το linksys έχει πολύ θόρυβο... τα δοκίμασα και με καλώδιο και χωρίς... καμιά τύχη! να σου πω την αλήθεια βαρέθηκα να ασχολούμαι... έχω φάει καμιά βδομάδα τώρα να ψάχνω και άλλο τόσο πριν κάνα μήνα που το πήρα... πολύς χαμένος χρόνος... αφού υπάρχει τρόπος και δουλεύει θα το παρατήσω.... αν μετά από κάνα-δυο μήνες με ξαναπιάσει θα το ξαναπιάσω! και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εννοω να κατεβασεις με ethernet μιπως κατι γινετε με wireless.αλλιως ισως ασυμβατοτητα
giostau Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εννοω να κατεβασεις με ethernet μιπως κατι γινετε με wireless.αλλιως ισως ασυμβατοτητα αυτό εννοώ ότι το δοκίμασα και με καλώδιο και χωρίς....)
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 έτσι ένα update: επειδή κάηκε το Modem της forthnet (ένα siemens ήταν) και για να μη μείνω χωρίς internet μέχρι να το αλλάξω, έβαλα το Linksys... και ως εκ θαύματος δούλευε άψογα!!! τι να πω??? ίσως το καλοκαίρι ήταν ανάδρομος ο Ερμής και δεν ήθελε να δουλέψει!!!
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το λινκσυς με το 1.01.08 ειναι ισως πιο κορυφη απο το σιεμενς.κρατα αυτο.και το σιεμενς βεβεα πολυ καλο.
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 από την αρχή αυτό ήθελα να κρατήσω αλλά μου έκανε όλα τα κουφά που έχω γράψει παραπάνω... το siemens εξάλλου είναι απλό modem... δεν έχει ασύρματο που με ενδιαφέρει για το laptop και το pda... τώρα δείχνει να δουλεύει σωστά... ελπίζω να μη στραβώσει πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.