Προς το περιεχόμενο

no-ip η dyndns

astrea966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια.εχω το fritz 7140 router και στις ρυθμισεις του εχει την επιλογη για χρηση dyndns.αυτο που θελω να ρωτηοω ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω τον no-ip λογαριασμο που εχω η ειναι αποκλειστικα για dyndns και πια η διαφορα τους?

ευχαριστω

Δημοσ.
Δε μπορείς.

ευχαριστω αλλα μολις τωρα το κοιταξα καλυτερα και εχει επιλογη και για το no-ip και για πολλες αλλες παρομοιες υπηρεσιες οποτε κανενα προβλημα

Δημοσ.
αν δεν εχει για no-ip εκει μονο με το duc που κατεβαζςις στο pc σου τρεχεις no ip.αλλιως δεν γινετε.

αυτο προσπαθουσα να αποφυγω γιατι φευγω αρκετες φορες παιρνοντας μαζι μου το laptop οποτε δεν μπορω να το χρησιμοποιησω απο αλλη γραμμη για το λογο που το χρειαζομαι.ας ειναι καλα το fritz

Δημοσ.
με το duc 8α μπορουσες απο παντου

δεν νομιζω γιατι αφορα εξοπλισμο ο οποιος μενει συνδεμενος στη γραμμη του σπιτιου,οποτε πρεπει να χρησιμοποιείται στη συγκεκριμενη συνδεση και οχι αλλου για ευνοητους λογους.

Δημοσ.
το no ip με το duc τρεχει στο Pc οποτε δεν θελει κατι στον εξοπλισμο.

συμφωνω μαζι σου αλλα στην περιπτωση την δικη μου εξαρταται σε πια γραμμη θα τρεξει

Δημοσ.
με το No ip αμα δεν το σεταρεις στον ρουτερ και το βαλεις στο Pc Θα παιξει παντου

δεν εχω pc οποτε τι γινεται αν παρω το λαπτοπ μαζι μου και φυγω για λιγες μερες?

Δημοσ.
με το No ip αμα δεν το σεταρεις στον ρουτερ και το βαλεις στο Pc Θα παιξει παντου

Poulinos αυτο που σου λεει (σωστα) ο astrea966 ειναι οτι πρεπει να εχει οπωσδηποτε ενα PC πισω απο την γραμμη του επι μονιμου βασεως.

Αρα η ενσωματωμενη λειτουργια του fritz βολευει πολυ παραπανω.

Δημοσ.
Poulinos αυτο που σου λεει (σωστα) ο astrea966 ειναι οτι πρεπει να εχει οπωσδηποτε ενα PC πισω απο την γραμμη του επι μονιμου βασεως.

Αρα η ενσωματωμενη λειτουργια του fritz βολευει πολυ παραπανω.

ακριβως αυτο προσπαθω να εξηγησω.ευχαριστω φιλε tech25

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...