Προς το περιεχόμενο

κουμπι Η/Υ

JohnnieWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω κουμπι του Η/Υ το "power on" και το "reset" αλλα οχι μονο εξωτερικό ολο το συστηματακι....το πλαισιο θα εχει;; :rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

για αυτο για να μη παρω ολο το κουτι για το συστηματακι ελεγα μηπως το πουλασανε και ξεχωριστα ή αν υπαρχει καποια αλλη λυση να ανοιγω εκεινο το Η/Υ :-):confused:;):rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

δε παιζει να βρω κουτι...μονο αν ειχε κανενας απο το φορουμ κανα παλιο κουτι για πεταμα να εβγαζε το κουμπι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :P:p και να μου το εδινε:lol::lol:... οποτε ΖΗΤΗΤΕ ΚΟΥΜΠΙ Η/Υ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ απο που μπορω να το παρω....

Δημοσ.

κανεις δεν εχει κανα τετοιο κουμπι; ή αν ξερει κανεις πως αλλιως μπορω να ανοιγω τον Η/Υ χωρις να βρω αυτο το κουμπι κτλ...υπαρχει κατι παρομοιο;;;;:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε μου λογικά θα δυσκολευτείς λίγο να βρείς κουμπί που να ταιριάζει στο κουτί σου...Το άνοιγμα του υπολογιστή μπορείς να το κάνεις με οποιον δήποτε διακόπτη...Απλά πάνε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά,βρές έναν διακόπτη της αρεσκίας σου και σύνδεσέ τον να κάνεις την δουλειά σου...Αν έχεις μεράκί μπορείς να κάνεις καμια τρύπα στο κουτί και να τοποθετήσεις εκεί τον διακόπτη για να μην τον έχεις να κρέμεται...

Δημοσ.

ναι ευχαριστω αλλα δεν ειναι κουτι οπως τα κανονικα και θα εκανα τρυπα ετσι και αλλιως... :P:p ο διακοπτης ομως πως πρεπει να ειναι απο πισω το βισμα κτλ;; :rolleyes::rolleyes:

ενας διακοπτης ειναι αυτος -->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809055

& http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809056 ή αυτοι ειναι για αλλη χρηση;;

Δημοσ.

δλδ πως θα το ζητησω ενα κουμπι μονο ON... απο πισω τα βισματα πως πρεπει να ειναι;; εχει κανεις καμια εικονα να δειξει;;;:-(:-(:-(:-(:confused::confused::confused::confused:

Δημοσ.

Όχι δεν πειράζει αν έχει 2 ή 4 ακροδέκτες από πίσω. Αρκεί να είναι Push button normally off έτσι ονομάζονται. Με ένα κολλητήρι, λίγη κόλληση και λίγο θερμοσυστελλόμενο η σύνδεση θα είναι πολύ εύκολη και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτε.

Δημοσ.

Καλώδιο και βίσμα θα βρεις σε κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Εκτύπωσε την εικόνα και δώσε τους να δούνε τι θέλεις. Σε eshop κ.τ.λ. δεν ξέρω αν υπάρχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...