JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω κουμπι του Η/Υ το "power on" και το "reset" αλλα οχι μονο εξωτερικό ολο το συστηματακι....το πλαισιο θα εχει;; :rolleyes:
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Συνήθως πάνε μαζί με το κουτί. Δεν ξέρω αν τα πουλάνε και ξεχωριστά.
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 για αυτο για να μη παρω ολο το κουτι για το συστηματακι ελεγα μηπως το πουλασανε και ξεχωριστα ή αν υπαρχει καποια αλλη λυση να ανοιγω εκεινο το Η/Υ :rolleyes:
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Συνήθως μόνο το πλαστικό αλλάζει. Ο διακόπτης από πίσω πρέπει να είναι ο ίδιος. Αν βρεις κάποιο παλιό κουτί...
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δε παιζει να βρω κουτι...μονο αν ειχε κανενας απο το φορουμ κανα παλιο κουτι για πεταμα να εβγαζε το κουμπι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ :p και να μου το εδινε:lol:... οποτε ΖΗΤΗΤΕ ΚΟΥΜΠΙ Η/Υ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ απο που μπορω να το παρω....
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 κανεις δεν εχει κανα τετοιο κουμπι; ή αν ξερει κανεις πως αλλιως μπορω να ανοιγω τον Η/Υ χωρις να βρω αυτο το κουμπι κτλ...υπαρχει κατι παρομοιο;;;;:rolleyes:
sarakinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Φίλε μου λογικά θα δυσκολευτείς λίγο να βρείς κουμπί που να ταιριάζει στο κουτί σου...Το άνοιγμα του υπολογιστή μπορείς να το κάνεις με οποιον δήποτε διακόπτη...Απλά πάνε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά,βρές έναν διακόπτη της αρεσκίας σου και σύνδεσέ τον να κάνεις την δουλειά σου...Αν έχεις μεράκί μπορείς να κάνεις καμια τρύπα στο κουτί και να τοποθετήσεις εκεί τον διακόπτη για να μην τον έχεις να κρέμεται...
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ναι ευχαριστω αλλα δεν ειναι κουτι οπως τα κανονικα και θα εκανα τρυπα ετσι και αλλιως... :p ο διακοπτης ομως πως πρεπει να ειναι απο πισω το βισμα κτλ;; :rolleyes: ενας διακοπτης ειναι αυτος -->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809055 & http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809056 ή αυτοι ειναι για αλλη χρηση;;
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δλδ πως θα το ζητησω ενα κουμπι μονο ON... απο πισω τα βισματα πως πρεπει να ειναι;; εχει κανεις καμια εικονα να δειξει;;;:-(:-(:confused::confused:
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 θα χρειαστείς και τα παρακάτω βισματάκια που πάνε στην μητρική.
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δλδ δεν πειραζει να εχει 2 ή 4 βισματα απο πισω.... θα ειναι ευκολο στη συνδεση με τα καλωδια ε;
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Όχι δεν πειράζει αν έχει 2 ή 4 ακροδέκτες από πίσω. Αρκεί να είναι Push button normally off έτσι ονομάζονται. Με ένα κολλητήρι, λίγη κόλληση και λίγο θερμοσυστελλόμενο η σύνδεση θα είναι πολύ εύκολη και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτε.
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 κ ευχαριστω.... με τα καλωδια μπορεις να στειλεις λινκ π.χ απο e-shop ή απο καποιο μαγαζι τεσπα... να δω....
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Καλώδιο και βίσμα θα βρεις σε κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Εκτύπωσε την εικόνα και δώσε τους να δούνε τι θέλεις. Σε eshop κ.τ.λ. δεν ξέρω αν υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.