Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που βλέπετε συνέχεια

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ζήτημα είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει δει μια ταινία πολλές φορές, ακόμα και αν δεν την θεωρεί εξαιρετική ή ούτε καν πολύ καλή (αλλά ίσως απλά καλή για παράδειγμα).

Αντίθετα, κάποιες καταπληκτικές ταινίες δεν είναι για πολλές φορές. Πχ μου αρέσει το Requiem for a dream, αλλά το έχω δει 3 φορές και πολλές ήταν. Δεν αντέχεται για συχνά. Θεωρώ αριστουργήματα τις ταινίες του Ταρκόφσκι αλλά κάποιες τις έχω δει μόνο μια φορά στο σινεμά και από τότε δεν μπορώ να τις δω σπίτι (κάποιες έτυχε να τις έχω δει πριν το σινεμά, αλλά και αυτές από τότε δεν μπορώ εύκολα να τις δω σπίτι).

QUOTE]

Θα συμφωνησω απολυτα με αυτη σου την τοποθετηση. Και εγω ας πουμε ταινιες οπως το Ρεκβιεμ και το Π του Αρανοφσκυ ή Τα τρια χρωματα του Κισλοφσκι αν και τις θεωρω κορυφαιες δεν θα μπορουσα ποτε να τις βλεπω επαναληπτικα.

Στο θεμα μας τωρα, το καλοκαιρι του 96 οταν εδεινα πανελληνιες τοτε θυμαμαι οτι πριν φυγω για να δωσω το μαθημα εβλεπα παντα ολοκληρο το Ροκυ4 σαν γουρι και καλα.

Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει γιατι το εκανα ή γιατι το θεωρουσα σαν γουρι αλλα το εκανα και περασα και στην Ασοεε.

Αλλες ταινιες που εχω λιωσει στο dvd τα τελευταια χρονια ειναι το Σπιρτοκουτο και το Ας περιμενουν οι γυναικες που εχουν γινει κατι σαν θεσμος και εθισμος μαζι στην παρεα που πολλες φορες οταν μαζευομαστε σπιτι τις αφηνουμε να παιζουν στο backround χωρις απαραιτητα να τις παρακολουθουμε.

Σε ενα τελευταιο ταξιδι μου δε στην γενετειρα μου που ταξιδευα μονος, εφτασα σε σημειο να μετατρεψω το Ας περιμενουν οι γυναικες σε mp3 για να την ακουω στο δρομο για να περασει η ωρα μεσα στο λεωφορειο του κτελ.

Σουρεαλιστικες καταστασεις με τις γιαγιαδες να με κοιταν σαν εξωγηινο.

Τι να πεις....

Δημοσ.
Σε ενα τελευταιο ταξιδι μου δε στην γενετειρα μου που ταξιδευα μονος, εφτασα σε σημειο να μετατρεψω το Ας περιμενουν οι γυναικες σε mp3 για να την ακουω στο δρομο για να περασει η ωρα μεσα στο λεωφορειο του κτελ.

Σχεδόν πάντα όταν ταξιδεύω με ΚΤΕΛ (ειδικά με ΚΤΕΛ), έχω στο mp3 player μου σε μορφή mp3 κάτι από simpsons, south park, scrubs κτλ. Καμιά φορά και audiobooks ή συχνότερα θεατρικές παραστάσεις από ραδιόφωνο.

Δημοσ.
Σχεδόν πάντα όταν ταξιδεύω με ΚΤΕΛ (ειδικά με ΚΤΕΛ), έχω στο mp3 player μου σε μορφή mp3 κάτι από simpsons, south park, scrubs κτλ. Καμιά φορά και audiobooks ή συχνότερα θεατρικές παραστάσεις από ραδιόφωνο.

Κι εγώ radio dramas, έβγαλα κάτι μεγάλα ταξίδια με Twilight Zone :P

A, και με τη ραδιοφωνική έκδοση του Little Britain :)

Δημοσ.

Interesting staff. Ίσως θα έπρεπε να ανοίξουμε κανένα τόπικ στο μπλαμπλα. Προς το παρόν, είμαστε offtopic.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The fountain,

Matrix

An ordinary Decent Criminal

M*A*S*H (respect)

Catch-22 (εντελώς καμμένο)

Name of the Rose

Amadeus (κάθε φορά και κάτι καινούριο)

The birdcage (απίστευτο γέλιο)

Dead poets Society (oh Captain my Captain)

Ripley's game

Δημοσ.

Διάφορες κατα καιρούς.Αναφέρω κάποιες απ αυτές που κόλλησα και με έκαναν να τις βλέπω και να τις ξαναβλέπω :Κεραυνοβόλος Έρωτας,Τιτανικός,Τηλεφωνικός Θάλαμος,Ο Τζακ και η Φασολιά και άλλες...

• Members
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Manuel ότι οι ταινίες που βλέπεις εύκολα πολλές φορές δεν είναι απαραίτητα και αυτές που θεωρείς καλύτερες. Π.χ. το Gladiator, το πρώτο X-MEN, το Die Hard 1 ή το Predator τα έχω δει πολλές φορές χωρίς να τα βαριέμαι, ακόμη κι αν καμιά τους δεν θα την έβαζα στο προσωπικό ΤΟΡ-10 μου (όλες τους όμως τις θεωρώ καλές ταινίες, κάθε μία στο είδος της).

Από την άλλη, η ταινία που είναι μέσα στις αγαπημένες μου, την έχω δει σίγουρα καμιά 10αριά φορές και κάθε φορά μου αρέσει εξίσου, είναι οι 12 πίθηκοι.

Δημοσ.

Να συμφωνήσω κι εγώ με τα μετά Manuel, και να πω πως επανειλλημένα βλέπω ταινίες που με διασκεδάζουν, αν και κάποιες από αυτές τυχαίνει να είναι και στην toplist.

Μακράν η ταινία που έχω δει περισσότερες φορές είναι το Trainpotting (οι διάλογοί του έχουν γίνει ατάκες της καθημερινότητας).

Ακολουθούν (σε απόσταση ασφαλείας) το clockwork orange, το fight club, ενώ πολλές φορές έχω τιμήσει για το black humor τους κάποιες του Tarantino και του Guy Ritchie...

Δημοσ.

Ταινία καμία σχεδόν. Άντε 2-3 φορές tops.

Σειρές όμως... Angel/Buffy 5 φορές την καθεμιά και ξαναβλέπω Angel επιλεκτικά τώρα. Θεέ μου τι απίστευτα flashback. Σχολή απλά.

How i met your mother επιλεκτικά, X-Files επιλεκτικά κ.ο.κ.

Απλά με τις σειρές έχεις πολύ περισσότερη ποικιλία :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...