Προς το περιεχόμενο

Ταινίες που βλέπετε συνέχεια

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aliens. Είμαι fan.

Μόνο το δεύτερο της σειράς; Εγώ όλη την τετραλογία Alien. Κάθε χρόνο θα τη δω μία φορά οπωσδήποτε...

• Moderators
Δημοσ.

The Fountain

Εγω παλι ειμαι του Ρεκβιεμ.

Fight Club

Matrix

Secret Window(δεν ξερω γιατι τοσο κολλημα!)

Usual Suspects

Seven

Red Thin Line

Δημοσ.

Επίσης έχω ένα κόλλημα με το Misery τώρα που το θυμήθηκα.

Και το Requiem for a dream που αναφέρεις Gi0,ο Aronofsky γενικότερα.

Δημοσ.

1o και καλύτερο "the count of Monte Christo" 2002

μετά όλα τα άλλα

Kingdom of Heaven, 300, King Arthur, η αυτοκρατορία των λύκων

Beautiful mind, 21, fight club, butterfly effect, davinci code

δεν μου ρχεται κατι αλλο...

Δημοσ.

Αλανια ολοι μεσα εχετε προτεινει και γ%^$* τις ταινίες και κανατε ακομα πιο δυσκολη την δικια μ επιλογη.. :P

Τεσπα παραθετω τισ δικες μου αγαπημενες....

1.School of Rock(Κορυφαια ταινια παιζει να την εχω δει πανω απο 40 φορες)

2.Poolhall Junkies(ταινια μπιλιαρδου αλλα ολα τα λεφτα...δειτε την!!)

3.21

4.O κύκλος των χαμένων ποιητών

5.Scarface (εδω δεν ξερω τι να ΠΩ....)

Ποπο μπορω να πολλεσ ακομα στη λιστα...αλλα αστο διοτι μετα δεν θα μεινει χωρος να γραψει κανενας αλλος.. :P

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει δει μια ταινία πολλές φορές, ακόμα και αν δεν την θεωρεί εξαιρετική ή ούτε καν πολύ καλή (αλλά ίσως απλά καλή για παράδειγμα).

Αντίθετα, κάποιες καταπληκτικές ταινίες δεν είναι για πολλές φορές. Πχ μου αρέσει το Requiem for a dream, αλλά το έχω δει 3 φορές και πολλές ήταν. Δεν αντέχεται για συχνά. Θεωρώ αριστουργήματα τις ταινίες του Ταρκόφσκι αλλά κάποιες τις έχω δει μόνο μια φορά στο σινεμά και από τότε δεν μπορώ να τις δω σπίτι (κάποιες έτυχε να τις έχω δει πριν το σινεμά, αλλά και αυτές από τότε δεν μπορώ εύκολα να τις δω σπίτι).

That said, έχω δει πολλές φορές το Scream, κυρίως γιατί το βλέπανε οι αδερφές μου κάθε φορά που βαριόντουσαν. Δεν μπορώ να πω πάντως, περνούσε η ώρα. Επίσης, πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι την εποχή του βίντεο, οι ταινίες που είχες να επιλέξεις, ήταν αυτές που είχες γράψει σε κασέτα από την τηλεόραση, οι οποίες ήταν πολύ συγκεκριμένες και λίγες. Δε θυμάμαι να αγοράζαμε ποτέ βιντεοκασέτες ταινιών (εκτός της Disney) και δεν ήταν εύκολο για μας να νοικιάσουμε γιατί μένουμε στου χουριό. Σ' αυτές λοιπόν τις κασέτες, ήταν το Scream, το I know what you did last summer, το Philadelphia, το Groundhog Day, τα Gremlins, η Σεξωγήινη, Καράτε Κιντ κ.α. που δε θυμάμαι. Γενικά ότι έπαιζε η τηλεόραση όπως καταλαβαίνετε.

Πολλές φορές συνεχόμενες έχω δει και το Abre Los Ojos, για να το "δείξω" (να το δούνε κάτι φίλοι μου, να το δούνε οι γονείς μου, να το δει η αδερφή μου, να το δει η φίλη μου που έλειπε εκείνη τη μέρα και να το ξαναδώ με την αδερφή μου γιατί την είχε πάρει ο ύπνος τη μέρα που το βλέπαμε μαζί λόγω κούρασης κτλ κτλ).

Βασικά, τώρα πια με τα divx και τα dvd, σπανίως βλέπω ολόκληρη ταινία ξανά. Απλά νοσταλγώ κάποιες σκηνές και βάζω να τις ξαναδώ. Ο μόνος λόγος για να δω πολλές φορές μια ταινία, είναι για να τη δω με παρέα.

Αυτό συμβαίνει συνήθως με κωμωδίες. Οπότε έχω δει πολλές φορές Monty Pythons και συνήθως Life of Brian (γιατί είναι η πρώτη που προτείνω σε κάποιον που δεν έχει δει καθόλου), Murder by Death, Δείπνο ηλιθίων κ.α.

Δημοσ.

Batman Begins με τρελα το εχω δει απειρες φορες

Αποκει και περα περασα τρελη φαση Gladiator, οχι σερι αλλα σε πολυ τακτικα διαστηματα(κατι σαν επαναληψη για να μην τα ξεχασω) Mulholland Drive+Lost Highway, Donnie Darko με τα μπουνια οπως και The Shining και σε πιο χαλαρη φαση Α Few Good Men, Μatrix, Kill Bill

Πριγκιπας των χαλαρων ταινιων ΤΟP GUN και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

First Blood

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...