summit1_1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Έχω λοιπόν το Hp πολυμηχάνημα μου OFFICEJET 6310 όλα δουλευουν κομπλέ, πολυ ευχαριστημενος κλπ.Στο3μηνο περιπου και ενω το μελανι δεν εχει τελειωσει (μαλιστα συμφωνα με το πρόγραμα της HP ηταν ελαχιστα κατω απο την μέση) ξαφνικά μια μέρα το ανοιγω και μου γραφει οτι υπαρχει προβλημα με το μαυρο μελανι και πρεπει να το αντικαταστησω με καινουργιο.Το αποσυνδεω το μελάνι και το ξαναβάζω, αρκετες φορες,σε κάποια φαση το αναγνωρισε.Την επομενη μερα τα ιδια, παλι έλεγε για αντικατασταση,δοκιμαζω τα ιδια αλλα δεν δουλεψε ξανα.Παιρνω καινουργιο μελανι, ολα οκ και μετα απο 2 μηνες εφτασα χτες πάλι να έχω τα ίδια.Τι έγινε ρε παιδιά ανα 2μηνο θα αλλάζω (μαυρο) μελανι και χωρις να έχει καν τελειώσει το μισό? ((με το έγχρωμο μελανι δεν είχα ποτέ προβλημα)).Έχει συναντησει κανείς κάτι αντίοστοιχο?αν ειμαι μέσα στην εγγύηση είναι λόγος να το επιστρέψω? Χελπ πλιιζ, Ι DON'T FIGHT HER (ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ):eek::eek::eek:
JohnnieWalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ισως εχει χαλασει κατι οπως μεσα απο το η/υ τπτ αρχεια αλλιως τπτ με το clip που εχουν κατι να μη παει καλα γτ δεν το πας αφου εχεις την εγγυηση και βλεπεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.