Προς το περιεχόμενο

Scythe ninja 2 vs thermalright 120

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.overclockersclub.com/reviews/scythe_ninja2/4.htm

Aπ'οτι φαινεται στο παραπανω τεστ μετα την thermalright ultra ακολουθει η scythe ninja 2 με τις διαφορες στις θερμοκρασιες να ειναι πολυ μικρες(2 βαθμους κελσιου διαφορα σε 3 τεστ και 4 βαθμους κελσιου σε ενα αλλο)

Το θεμα ειναι οτι η ninja 2 κοστιζει 35 ευρο και ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ενω η ultra 55 ευρο KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ(οποτε αν παρεις ενα καλο ανεμιστηρακι και οχι τα φτηνιαρικα των 5 ευρο θα σου στοιχισει συνολικα 70-75 ευρο).

Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Αξιζει να δωσει κανεις τα διπλασια λεφτα για να δει μονο 2 βαθμους κελσιου λιγοτερο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπ@@ δε νομιζω για 2 τωρα σιγα μη δωσεις τα διπλα μπορεις να παρεις το Ninja και να παρεις ενα καλυτερο ανεμιστηρα σε περιπτωση που θες να μειωσεις τα επιπεδα θορηβου και αποδοση....εγς κατα τη γνωμη μου δε πιστευω να συμφερει...και 5 να ηταν...

Ανεμηστηρας με 6ε κορυφη 110CFM http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=1139436 Δεν αξιζει τα διπλα ,αλλα γενικα καλυτερα να πας σε νερακι δινεις κατι παραπανω αλλα κανεις δουλεια.

Καμία από τις δύο. Πάρε αυτήν, και φυσικά η απάντησή μου είναι όχι, δεν αξίζει να πληρώσεις τα διπλά.

πέστα μεγάλε! να αγιάσει το στόμα σου! στο φόρουμ αυτό φωνάζω απο το χειμώνα για αυτή τη ψύχτρα! είναι κορυφαία! την έχω σε κλοκαρισμένο Ε6600 και απλά τα σπάει... αθόρυβη και πολυ ποιοτική... πάμφθηνη για αυτό που προσφέρει και σε τεστ στο xbitlabs ήταν 1-2 βαθμούς πιο ζεστή απο την 120 extreme...

Xigmatek ftw

πέστα μεγάλε! να αγιάσει το στόμα σου! στο φόρουμ αυτό φωνάζω απο το χειμώνα για αυτή τη ψύχτρα! είναι κορυφαία! την έχω σε κλοκαρισμένο Ε6600 και απλά τα σπάει... αθόρυβη και πολυ ποιοτική... πάμφθηνη για αυτό που προσφέρει και σε τεστ στο xbitlabs ήταν 1-2 βαθμούς πιο ζεστή απο την 120 extreme...

Xigmatek ftw

Και η Ninja 2 δεν πάει και πολύ πίσω σε απόδοση και τιμή αλλά έχω διαβάσει στο Silentpcreview ότι το "κούμπωμα" είναι χάλια.

Καμία από τις δύο. Πάρε αυτήν, και φυσικά η απάντησή μου είναι όχι, δεν αξίζει να πληρώσεις τα διπλά.

Μόλις την είδα σε συγκριτικά και απλά τα σπάει. Από θόρυβο πώς είναι?

αθόρυβη τελειώς... πιο πολύ θόρυβο θα κάνει καποιο άλλο φαν παρά η ψύχτρα αυτή

Δεν την έχω δει από κοντά, πάντως να ξέρεις ότι γενικά οι ψύκτρες είναι τόσο θορυβώδεις όσο το ανεμιστηράκι τους, και απ' ό,τι είδα (επίσης από συγκριτικά) δεν τα πάει και άσχημα το stock της. Άσε που η συγκεκριμένη τρέχει και fanless (φαντάζομαι όχι σε τετραπύρηνους βέβαια)... :X

η Thermalright SI-128 SE αξίζει και από ότι θυμάμαι είναι πιο φτηνή από την Thermalright Ultra 120 Extreme

σήμερα είδα ότι την έφερε το eshop σε καλούτσικη τιμή. το θέμα είναι όμως ότι σε review διάβασα ότι το κούμπωμά της (αν και είναι με backplate) δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό και έχει την τάση να γυρίζει..την έχει δοκιμάσει κανείς?

σήμερα είδα ότι την έφερε το eshop σε καλούτσικη τιμή. το θέμα είναι όμως ότι σε review διάβασα ότι το κούμπωμά της (αν και είναι με backplate) δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό και έχει την τάση να γυρίζει..την έχει δοκιμάσει κανείς?

Πάντως στο Πλαίσιο έχει με τα ίδια λεφτά την XIGMATEK HDT-S1283, τη διάδοχό της δηλαδή και σαφώς καλύτερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...