thsf Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Γεια χαρά. Εκεί που είπα πως πως τα προβλήματα τελείωσαν για μένα νατα μας πάλι. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει μια report για την Microsoft που λέει ότι το temp2.exe πρέπει να κλείσει κτλ κτλ. Παράλληλα το floppy disk κάθε 8 δεύτερα κάνει το γνωστό ήχο λειτουργίας του λες και έβαλα δισκέτα μέσα και θέλει να την διαβάσει. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Σβήστηκε κάποιο αρχείο? Internet δεν έχω εδώ και κάμποσους μήνες οπότε το ενδεχόμενο του ιού μοιάζει απίθανο. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
runner1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ιός!!! Κατά 90% αυτό είναι γιατί ακριβώς αυτά τα συμπτώματα είχε και ενός φίλου μου παλιότερα και μόνο με format έστρωσε η κατάσταση!!!! Για το ότι δεν έχεις ίντερνετ....ο ιός στην ουσία είναι ένα πρόγραμμα!Από οπουδήποτε και αν "έτρεξε" (cd,δισκέττα,φλασάκι κ.α.) μπορεί να σε "μόλυνε"!
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 temp2.exe δεν υπάρχει στα windows. Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και δώσε msconfig. Πήγαινε στην καρτέλα Εκκίνηση και αν υπάρχει κάτι που να λέγεται temp2.exe ξετσεκάρισέ το και κάνε επανεκκίνηση να δεις αν διορθωθεί το πρόβλημα. Μπορείς να δεις (αν υπάρχει εκεί) και από ποιόν φάκελο τρέχει και ίσως μπορέσεις να το σβήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.