freddy adu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Καλησπερα μαγκες!! Εχω adsl internet απο την hol και με τηλεφωνο και internet μαζι! Οταν ειχα κανει την αιτηση ειχα πει για 24 mbps αλλα με καποιες μετρησεις που εκανα σε καποια σιτες ειδα οτι η ταχητητα ειναι πολις 10!! Μπορειτε να μου πειτε τη γινετε??? Ευχαριστω πολυ!!!:-):-)
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ολες οι συνδεσεις που λενε 24 λενε ΕΩΣ 24....Μετα απο αυτα παιζουν ρολο πολλα.. Αποσταση απο το node , το οτι μονο το 10% της Ελλαδας εχει οπτικες ινες, το οτι και οσοι εχουν οπτικες ειναι σταματανε στο Καφαο, και ουτο καθε εξης... Εγω εχω ΟΤΕ 24 και πιανω 18....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το router σου συγχρονίζει στα 10mbit? ποια ειναι τα στατιστικά της γραμμής σου που δείχνει το router? φιλτράκια έχεις βάλει σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού? (με τον σωστό τρόπο)
freddy adu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 φιλε thresh τι εννοεις με το αν συχρονισα το ρουτερ?τι στατιστικα?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αν μπεις στην σελιδα του router θα δεις καποια στατιστικα σχετικα με τον θορυβο τις γραμμης κτλ κτλ κτλ.... Εχεις μπει ποτε στο Setup του Router ?
clockwork Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 τα στατιστικά αυτά που λές δεν γίνετε να τα αλλάξουμε ετσι? και την ταχύτητα που συχρονίζει το ρουτερ, ουτε αυτο γίνετε να αλλαχτεί΄?
alexiou92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Τι στατιστικά θα ήταν αν τα άλλαζες μόνος σου? Είναι μετρήσεις που σου δείχνουν την ποιότητα της γραμμής σου Η ταχύτητα που συγχρονίζει είναι ανάλογη με την γραμμή αλλά και ο ISP μπορεί να την αλλάξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 τα στατιστικά αυτά που λές δεν γίνετε να τα αλλάξουμε ετσι? και την ταχύτητα που συχρονίζει το ρουτερ, ουτε αυτο γίνετε να αλλαχτεί΄? ασφαλώς και γίνεται να τα αλλάξεις...μετακομίζοντας σε άλλο σπίτι το οποίο είναι πιο κοντά στο dslam
Crazy Priest Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ασφαλώς και γίνεται να τα αλλάξεις...μετακομίζοντας σε άλλο σπίτι το οποίο είναι πιο κοντά στο dslam χα0χα0χ0α0χ0α0χ0α0χαχ0α0χ0α0 @freddy adu Ταχύτητα συγχρονισμού είπες 10? περίπου 10240/1022 δηλ. Μπες στο router σου και δες Noise Margin (Signal/Noise Ration)/Attenuation (Line Attenuation) και Attainable Data Rate. Αν το SNR είναι 9-10 είσαι οκ. Αν το LA είναι 30, η ταχύτητα συγχρονισμού σου είναι μια χαρά. Αν το LA είναι +30 έχεις πρόβλημα γραμμής, αφαίρεσε splitter, φίλτρα, κάλεσε ηλεκτρολόγο. Αν είναι -30 πάρε την Hellas OnLine και κάνε αναφορά για χαμηλό συγχρονισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.