lef50 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Και γιατι να μην υπαρχουν 2 λαρες να τις εχουμε και τις 2 δεν μου αρεσει το διλημα ποια απο τις 2 ειναι...ρατσιστικο
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Από την τύπισσα που θα κάνω οχτώ περιστροφές στο μονόζυγο και δύο πιρουέτες, προτιμώ την Angelina "απαυτώσω και πλέξω χωρίς μαλλί οπότε γδύσου" Jolie. νταξ' υπάρχουν και χειρότερα - όπως Mουλάρα Κροφτ Και γιατι να μην υπαρχουν 2 λαρες να τις εχουμε και τις 2 δεν μου αρεσει το διλημα ποια απο τις 2 ειναι...ρατσιστικο fixed
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 [...] fixed Έλεος. Χίλιες φορές η Angelina "ήρθα για ένα ποτό κι αν δεν μου αρέσει ντύνομαι και φεύγω" Jolie με τα φυσικά της προσόντα.
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...νταξ' ΝΤΑΞ' ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΞΞΞΞ' !!! Το παίρνω πίσω - πλάκα έκανα ...ΕΣΤΩ κι αν η πιτσιρικο-αγγλίς είναι πολύ hubba-hubba... (πω-πω - ούτε κακιά κουβέντα για την Άπλ να 'λεγα πςςςςςςςςςςςς )
brangelina Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 η Αντζελινα ειναι κορυφη!δεν αρκει μονο η εμφανιση,πρεπει να εχεις και την αναλογη περσονα για να ενσαρκωσεις τι Λαρα,οχι οτι να'ναι...τι να λεμε τωρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα