dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Είναι παράδοση πλέον για την Eidos πέραν των παιχνιδιών της σειράς Tomb Raider να παρουσιάζει και το νέο πρόσωπο της Lara Croft. Κυρίες και κύριοι, υποδεχτείτε την Alison Carroll, η οποία θα αναλάβει να ενσαρκώσει τη γνωστή ηρωίδα και να κάνει τη ζωή του αντρικού κοινού κόλαση... «Είμαι μόνη μου αυτό τον καιρό και περνάω πάρα πολύ καλά», δήλωσε το μοντέλο στην εφημερίδα Sun και συμπλήρωσε «δεν ψάχνω για μόνιμη σχέση καθώς οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν μαζί μου. Το να ενσαρκώσω τη Lara Croft, την πιο σέξι ηρωίδα της αγοράς των videogames, σίγουρα θα μου γεμίσει περισσότερο το πρόγραμμα με ραντεβού»! Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον η Eidos θα φροντίσει να κάνει το μοντέλο την πρώτη του εμφάνιση στο Leipzig Games Convention... Πηγή: pathfinder.gr Site: Tomb Raider: Underworld - Wikipedia Site: Insomnia.gr συζήτηση για Tomb Raider: Underworld Εικόνα: η Alison Carroll ως νέα Lara
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ειδα το βιντεο της πριν καμια εβδομαδα...Μαυρα χαλια ειναι....Angelina forever !
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μαυρα χαλια ειναι.... E οχι και μαυρα χαλια Δεν ειναι Αντζελινα φυσικα αλλα οχι κ ετσι!Δωσε ενα credit στην κοπελα για τα ..οπλα της!
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δεν ειπα πως δεν ειναι ομορφη...Κουκλα ειναι....Κατι ομως η φωνη της, κατι πως ειναι σαν μοντελο για σκηνη....Ε δεν κανει για Lara....Δεν εχει τα @@ που εχει η Angelina.
dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 νομιζω οτι η jolie δεν εχει κανει lara σε video game η κανω λαθος?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Οχι δεν εχει αλλα δεν εχουμε δει ποτε ζωντανη Lara σε video game...Ειναι καπως περιεργο να δουμε τωρα στις οθονες μας αλλη Lara αυτο ειναι ολο....Και ποιος μας λεει πως δεν θα μας την πασαρουν και για Lara στην μεγαλη οθονη ? Α...Ξεχασα..Δειτε το Βιντεακι και θα καταλαβετε τι εννοω... http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7554666.stm
Psycho13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ελεος με το english accent Με τετοια φωνη μονο για αφηγηση της ζωη της λαρα κανει,οχι για να την ενσαρκωσει κιολας!+1 στην ζολι!
psycoclan1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αυτη δεν ειναι λαρα αυτη ειναι κουκλαρα... και εγω παιδια απογοητευτικα...αυτη ειναι για κανενα σηριαλ στο disney tv η τζολι πραγματικα εχει τα @@ για να παιξει τη λαρα....
GiorGhino Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κορυφή, κορυφή είναι!Best Lara Croft Ever!!!! Την παρεξηγήσατε την κοπέλα... Επειδή είναι δείχνει λίγο ναζιάρα?:lol: Αυτό το μπέμπη βασικά σου φαίνεται ότι αμα παει να πιαστει απο κανα γκρεμό και τις σπασει το νυχι θα βάλει τα κλάματα Δεν καταλαβαίνω για ποιον έβαλε το κραγιόν εδώ. Για τους σκορπιούς και τα φίδια? Η Angelina ήταν πιο Lara
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Eντάξει, η Jolie έχει πιο "ήρθα να απαυτώσω και να πλέξω πουλόβερ - αλλά ξέμεινα από μαλλί" φάτσα, αλλά η άλλη είναι πιο αθλέτικ (sic)...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Tις ψύκτρες στις κάνες των πιστολιών τις προσέξατε; Χάλκινες είναι ή αλουμινένιες;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Eντάξει, η Jolie έχει πιο "ήρθα να απαυτώσω και να πλέξω πουλόβερ - αλλά ξέμεινα από μαλλί" φάτσα, αλλά η άλλη είναι πιο αθλέτικ (sic)... Από την τύπισσα που θα κάνω οχτώ περιστροφές στο μονόζυγο και δύο πιρουέτες, προτιμώ την Angelina "απαυτώσω και πλέξω χωρίς μαλλί οπότε γδύσου" Jolie.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα