Προς το περιεχόμενο

Acer aspire 3620 (εχω χασει τα recovery CD)

sndev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

έχω το aspire 3620 και θέλω να του κάνω φορματ και να ξαναπεράσω τα XP αλλά έχω χάσει τa recovery CD..

δοκίμασα να περάσω τα xp pro που είχα στο desktop pc αλλά σβήνει το λαπτοπ στην εγγατασταση

γνωρίζεται μήπως αν μπορώ να περάσω με κάποιο άλλο τρόπο τα xp χωρίς να έχω το recovery Cd

η

πως μπορώ να αποκτήσω τα cd? έστω από την ίδια την acer αν γίνεται η αν έχει κάποιος άλλος παρόμοιο λαπτοπ να ανεβάσει κάπου τα cd ?

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω και γω μονο που αφορα βιστα που η κυρια acer δεν ο ιδιο μαζι με το λαπτοπ καινουργιο,, αν και πληρωμενα. Τηλεφωνικα μου ειπαν οτι τα πουλανε 60 ευρο. Τηλεφωνα και ρωτα.

Δημοσ.

Καταρχήν όλα τα μοντέλα ACER έχουν ένα κρυφό διαμέρισμα όπου είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα. Όταν ανοιξει το φορητό μόλις δείξει ACER η οθόνη πάτησε τα πλήκτρα ALT + F10 για να ξεκινήσει η διαδικασία του recovery. Ελπίζω να μην το έχεις σβήσει.

Επίσης πες μου το μοντέλο αυτό με τι λειτουργικό το είχες πάρει και γράψε και το σειριακό αριθμό που έχει από κάτω (ξεκινάει με τα γράμματα LX....) για να σε βοηθήσω περισσότερο. Περιμένω απάντηση.

Δημοσ.

ergidis πες μου και εσύ ποιό ACER έχεις, όπως και το σειριακό αριθμό.

Παίδες ζητάω το σειριακό αριθμό γιατί από τα πρώτα 10 γράμματα μπορώ να δώ ποιό ακριβώς μοντέλο έχετε. Βλέπετε η ACER έχει μοντέλα με ίδιο αριθμό σειράς αλλά με κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Δημοσ.
Καταρχήν όλα τα μοντέλα ACER έχουν ένα κρυφό διαμέρισμα όπου είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα. Όταν ανοιξει το φορητό μόλις δείξει ACER η οθόνη πάτησε τα πλήκτρα ALT + F10 για να ξεκινήσει η διαδικασία του recovery. Ελπίζω να μην το έχεις σβήσει.

Επίσης πες μου το μοντέλο αυτό με τι λειτουργικό το είχες πάρει και γράψε και το σειριακό αριθμό που έχει από κάτω (ξεκινάει με τα γράμματα LX....) για να σε βοηθήσω περισσότερο. Περιμένω απάντηση.

όχι δεν έχω σβήσει τίποτα απλά έχει γεμίσει ιούς με το καιρό έχουν φορτωθεί και ένα κάρο βλακείες προγράμματα (βρισκόταν στα χέρια της αδερφής μου κ το χει καταστρέψει) και θέλω να το στήσω από την αρχή.

XP ειχε μεσα και τα πρωτα απο το S/N ειναι LXAE90513463101D

και άσχετο άμα γνωρίζεις.. μου κανε εντύπωση η θερμότητα που έβγαζε και έβαλα το everest το οποίο δείχνει cpu ... 82 βαθμούς Κελσιου .. σιγουρα κατι δεν παει καλα αλλα ειμαι ασχετος απο λαπτοπ σε οτι αφορα το hardware. στο desktop pc νταξυ θα ανοιγα το κουτι θα καθαριζα ανεμιστηρακια θα βαζα παστα στη ψυκτρα καπως τελος παντον θα εριχνα την θερμοκρασια.

στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει κάποια λύση? δεν έχω ανοίξει ποτέ λαπτοπ να το περιεργαστώ και φοβάμαι το acer θα μου μείνει στα χέρια αν δεν πάρει φωτιά πρώτα! :D ιός για να καταναλώνει CPU και να ζεσταίνεται τόσο πολύ δεν είναι το καθάρισα χτες και δεν έμεινε ίχνος μέσα ( η θερμοκρασία που σου λέω είναι με το άνοιγμα του λαπτοπ 10 λεπτά μετά κ χωρίς να τρέχει κάτι ιδιαίτερο μόνο Antivirus)

σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση για το χρόνο που διέθεσες διαβάζοντας τα μηνύματά μου

Δημοσ.

Φίλε μου καλύτερα να το ανοίξει κάποιος τεχνικός για να καθαρίσει όπως είπες τα ανεμιστηράκια και να τα δει αν δουλεύουν κιόλας. Επειδή όμως το μοντέλο σου είναι σχετικά παλιό τότε τα φορητά τέτοιες θερμοκρασίες είχανε. Υπάρχουν κάτι ειδικές βάσεις με ανεμιστηράκια όπου βάζεις επάνω το φορητό και δροσίζεται.

Αν θέλεις να ξαναβάλεις τα ΧΡ από την αρχή κάνε αυτό που είπα ποιό πάνω (ALT + F10) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση του λειτουργικού από το recovery partition.

Υπάρχει περίπτωση όμως τότε που πήρες το φορητό ακόμη να μην χρησιμοποιούσαν recovery partition και να δίνανε μόνο cd. Για δοκίμασε και πες μου.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ ησουν κατατοπιστικοτατος σε ολες μου τα τις αποριες!

με alt f10 όντος μπαίνει σε μενού που κάνει restore στο συγγεκριμενο μοντέλο που όντος είναι παλιό. πριν ποσταρο εδώ έψαχνα στο net και όλοι λέγανε για recovery CD ετσι κ εγώ τα έψαχνα δε τα βρησκα και φαντάστηκα χαθηκαν, από ότι φαίνεται δεν υπήρχαν ποτέ γτ δε χρειαζονταν..

χίλια ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες !

Δημοσ.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπόρεσα να βοηθήσω. Τώρα το φορητό σου έχει μέσα κάποια προγράμματα της ACER που τα ονομάζει Empowering Technology. Βρες το eRECOVERY programme και φτιάξε τα δισκάκια ανάκτησης του λειτουργικού γιατί μια στραβή να τύχει μπορεί το κρυφό διαμέρισμα να μην δουλεύει ή μπορεί κάποια στιγμή να χαλάσει ο σκληρός δίσκος. Έχοντας τα παραπάνω δισκάκια ανάκτησης ότι και να γίνει θα έχεις windows.

http://rapidshare.com/files/138336778/eRecovery_Procedure_before_Vista_Upgrade.v1.doc

οδηγίες πως να κάνεις τα δισκάκια ανάκτησης από φορητά ACER

Δημοσ.
ergidis πες μου και εσύ ποιό ACER έχεις, όπως και το σειριακό αριθμό.

Παίδες ζητάω το σειριακό αριθμό γιατί από τα πρώτα 10 γράμματα μπορώ να δώ ποιό ακριβώς μοντέλο έχετε. Βλέπετε η ACER έχει μοντέλα με ίδιο αριθμό σειράς αλλά με κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Φιλε μου Δημητρη, εγω εκανα ενα δυο ρεκοβερι,,αλλα στο τελος αφου τελειωσε το β ρεkοβερι,, το λαπτοπ αρνειτο να συνεχισει να μπει στα ουιντοους, και εκανα φορμα Κατοπιν τουτου οταν πηγα να ξανακανω ρεκοβερυ μου εβγαζε "λαθος πασουορτ" ενω ηταν σωστο.Βεβαια οι εξυπνακηδες της εισερ δεν διδουν τα (ηδη πληρωμενα )δισκακια των ουιντους βιστα χομ πρεμιουμ αλλα ΤΑ ΞΑΝΑπουλανε 60+ευρο..Μπορεις να βοηθησεις?? Ο αριθμος¨¨LXALNOX7258130BB.... kαι ειναι ενα καινουργιο7720g

Δημοσ.
Φιλε μου Δημητρη, εγω εκανα ενα δυο ρεκοβερι,,αλλα στο τελος αφου τελειωσε το β ρεkοβερι,, το λαπτοπ αρνειτο να συνεχισει να μπει στα ουιντοους, και εκανα φορμα Κατοπιν τουτου οταν πηγα να ξανακανω ρεκοβερυ μου εβγαζε "λαθος πασουορτ" ενω ηταν σωστο.Βεβαια οι εξυπνακηδες της εισερ δεν διδουν τα (ηδη πληρωμενα )δισκακια των ουιντους βιστα χομ πρεμιουμ αλλα ΤΑ ΞΑΝΑπουλανε 60+ευρο..Μπορεις να βοηθησεις?? Ο αριθμος¨¨LXALNOX7258130BB.... kαι ειναι ενα καινουργιο7720g

μήπως έχεις αλαξει το κωδικό και όταν το γραφείς έχεις το caps lock On?

κ έγραφε κεφαλαία?

το default password σε εμενα ηταν 000000 και όλα λειτούργησαν οκ..

Δημοσ.

Φιλε Δημητρη 75, α)η αληθεια ειναι οτι αφου το εστησα και με την βοηθεια των τεχνικων της εσερ κατι ρυθμιση εγινε στο πληκτρολογιο (στην σειρα που εμφανιζονταν),, βαλαμε πρωτα τα ελληνικα και μετα τα αγγλικα us αν θυμαμαι καλα β)τωρα με το φορμα εβαλα και τα ουλτιμειτ, και παεει πολυ καλα με τα δυο βιστα.. Φοβαμαι να εφαρμοσω την συμβουλη σου αυτο με το φ10 μην χαθουν ολα τα βιστα και παμε ξανα στο φακτορυ δεφο.(αν δηλαδη δουλεψει το κολπο). Για το αλλο (το πασουορτ)δοκιμασα και κεφαλεα και μικρα και στα δυο πληκτρολογια αλλα τιποτα Τωρα δεν θυμαμαι,, απο την μανα του τι πληκτρολογιο ειχε κατα την εγκατασταση.. Παντως ευχαριστω πολυ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Με έσωσες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...