Προς το περιεχόμενο

download manager....τι προτεινετe....

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παιδια σαν premium user sto rapidshare κατεβασα τον free download manager....δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος διοτι η δεν μπορω να κατεβασω πολλα παρτς μαζι...εννοω πως δεν μπορω να αντιγραψω εναν ολοκληρο κωδικα που αποτελειται απο καμια 10ρια παρτς....τα αντιγραφω κανονξικα και τα περναω στο προγραμμα απο την επιλογη αρχειο -εισαγωγη-εισαγωγη λίστας απο url προχειρο...'η και σαν τεχτ αρχειο ....και μου τα περναει ολα με την μια που ειναι περιπου το καθε παρτ απο 6 κιλομπαιτ....ενω αν ανοιξω κανονικα μια μια τις σελιδες του rapidshare και κανω απο εκει download san premium user to anoigei kanonika me to free download manager kai ατεβαινουν κανονικα...αλλα ειναι πολυ σπαστικο να κανω καθε φορα ολοι αυτην την διαδικασια....

1-υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο free download manager ωστε να διορθωθει το προβλημα η μου προτεινεται καποιον αλλον download manager....οπου θα μπορω να κατεβαζω πολλα παρτς την ιδια στιγμη....και αν ναι ποιον....

ευχαριστω....

Δημοσ.

με rapid δεν εχω ασχοληθει,αλλα επειδη εχω δοκιμασει ολουs τουs dowload managers,εχω καταληξει οτι ο καλυτεροs ολων και με διαφορα ειναι ο IDM.

ειναι ο ταχυτεροs,ο πιο κατανοητοs,ελληνικη γλωσσα,παραμετροποιησιμοs κ.λ.π.

καθε φορα που ψαχνω να βρω και δοκιμαζω οτι καινουργιο εχει βγει,παλι σε αυτον καταληγω.

Δημοσ.

Απλώς δεν έχεις βρει την ρύθμιση για το rapidshare στον FDM. Πρώτα απ' όλα βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του. Δίπλα από την καρτέλα uploads έχει ένα διπλό βέλος, το πατάς και εμφανίζονται μερικές καρτέλες παραπάνω. Μία γράφει Διαχειριστής Site. Πατάς το μεγάλο κουμπί του σταυρού και σου βγαίνει ένα παράθυρο. Γράφεις rapidshare.com στο όνομα site και συμπληρώνεις τις πληροφορίες του login. Μετά είναι απλά τα πράγματα. Κάνεις copy τα links (Φρόντισε να μην υπάρχουν ενδιάμεσες λέξεις ανάμεσα στα links γιατί δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει) και στο πρόγραμμα πατάς shift + V. Α, μπορείς να επιλέξεις και ξεχωριστό φάκελο για τα αρχεία από rapidshare.

Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον FDM. Μου αρέσει που έχει και σχόλια από χρήστες σε δημοφιλή προγράμματα!!

Δημοσ.

αυτη την εποχη εχω βολευτει με τον orbit.Σε συνδιασμο με firefox κανει θαυματα!!Βασικα εχω δει ταχυτητα απο 1,60ΜΒ/ς με το flashget σε 1,95ΜΒ/s με τον orbit ανωτατη!Noμιζω τουλαχιστον, οτι ειναι ο πιο γρηγορος.

Δημοσ.
Απλώς δεν έχεις βρει την ρύθμιση για το rapidshare στον FDM. Πρώτα απ' όλα βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του. Δίπλα από την καρτέλα uploads έχει ένα διπλό βέλος, το πατάς και εμφανίζονται μερικές καρτέλες παραπάνω. Μία γράφει Διαχειριστής Site. Πατάς το μεγάλο κουμπί του σταυρού και σου βγαίνει ένα παράθυρο. Γράφεις rapidshare.com στο όνομα site και συμπληρώνεις τις πληροφορίες του login. Μετά είναι απλά τα πράγματα. Κάνεις copy τα links (Φρόντισε να μην υπάρχουν ενδιάμεσες λέξεις ανάμεσα στα links γιατί δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει) και στο πρόγραμμα πατάς shift + V. Α, μπορείς να επιλέξεις και ξεχωριστό φάκελο για τα αρχεία από rapidshare.

Εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον FDM. Μου αρέσει που έχει και σχόλια από χρήστες σε δημοφιλή προγράμματα!!

ετσι ακριβως ειναι φιλε μου και παλι το ιδιο μου κανει...οταν τα περναω ολα μαζι τα κανει ολα 6κβ...ενω αν τα περασω ενα -ενα τα κατεβαζει κανονικα...δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα φταει...μου εχει σπασει τα νευρα...

Δημοσ.

Aπ' ότι καταλαβαίνω μόνο μέσα από τον browser δουλεύει. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στο rapidshare έχεις ρυθμίσει αυτόματα να βρίσκει server;

Δημοσ.

Flashget 1.73 (οι πιο καινουργιες εκδοσεις δεν κανουν copy paste πολλα λινκς απο txt ),Orbit( χρειαζεται να εισαι στην σελιδα του ιντερνετ για να κανεις copy paste πολλα λινκς ).Ειναι κατα την γνωμη μου τα 2 καλυτερα και ειναι free.O IDM δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος αλλα

θα πρεπει να τον πληρωσεις γιατι δεν ειναι free.

Δημοσ.
Aπ' ότι καταλαβαίνω μόνο μέσα από τον browser δουλεύει. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στο rapidshare έχεις ρυθμίσει αυτόματα να βρίσκει server;[/QUOT

ετσι ακριβως φιλε μου...αυτο που λες πως θα το ρυθμισω....

Δημοσ.

Πας στην σελίδα του rapidshare -> premium zone -> premium zone login. Και μετά κάπου θα σου βγάλει ρυθμίσεις. Εκεί έχει κάπου ένα κουτάκι που σου λέει να επιλέγει αυτόματα σέρβερ χωρίς να σε ρωτάει.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς γιατί στον Orbit μου τα κατεβάζει όλα λάθος; Δηλαδή τα κατεβάζει σαν αρχεία 8kb. Δεν μπορεί να κάνει σωστό Login στην rapidshare. Έχω βάλει τους κωδικούς όταν πάει να το κατεβάσει, και αποθήκευση στο site manager, αλλά τίποτα. Μόνο απο rapid

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...