HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 What of the Xonar, then? I'm glad you asked. If you're running Windows Vista, which largely eliminates the X-Fi's EAX advantage, the Xonar is the card you want. The Xonar is the better option if game performance isn't a priority, as well, since the lack of hardware acceleration for positional 3D audio is really the Xonar's only weakness. Απο το Tech Report...Αν θελετε να κοιταξετε και στο Guru3d για να δειτε πως εβγαλαν την Xonar D2X πρωτη....Την εβαλαν εναντιον της X-Fi Xtreme Audio που κοστιζει 40ε και οταν τους ρωτησα το γιατι πολυ απλα δεν απαντησαν....
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Απ'ότι βλέπω η καλύτερη λύση είναι της Auzentech...άλλα απο που? Πάντως για Creative δε με βλέπω όπως και να'χει..
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Η Auzentech χρησιμοποιει το X-Fi της Creative....Και Drivers Απο την Creative....Ειναι απλα μια Creative με καλυτερους πυκνωτες και επιχρυσα βυσματα τπτ περισσοτερο....Και δεν ειναι και PCIEX, οχι πως παιζει ρολο αφου δεν προσφερει θεωρητικα τπτ παραπανω αλλα ειναι καλο να εχει την τελευταια τεχνολογια... . Auzentech δεν φερνει κανεις στην ελλαδα πια, οχι τα καλα μοντελα....
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Απο τα συγκριτικά εγώ βλέπω πως το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα της Asus είναι η μη υποστήριξη EAX 5.0. Μου φαίνεται τείνω για την Auzentech αρκεί να μπορέσω να τη βρω σε κάποιο ευρωπαΐκό μαγαζί. Έχεις κανένα υπ'όψιν?
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μονο απο το Overclockers.co.uk εχω αγορασει απο Ευρωπη και απο το Directron.com απο αμερικη... Το 1ο δεν εχει Auzentech ενω το 2ο και να εχει θα σου μπουν φοροι εφοσον ειναι απο Αμερικη.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Goddamn... Κάτι που θυμήθηκα btw,τι έχει γίνει με τα Vista και το EAX?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.