pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Σπέρες. Tελευταία ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη κάρτα της Asus,και είμαι σε δίλλημα για το αν αξίζει τα λεφτά της. Απο το review του bit-tech βλέπω θετικά σχόλια και εντυπώσεις,όμως αναρωτιέμαι αν θα δω διαφορά στον ήχο σε σχέση με την onboard της μητρικής μου. (P5K Deluxe) Τα ηχεία μου είναι τα Χ-540 της Logitech. Θα ενδιαφερόμουν να ακούσω γνώμες απο άτομα που την έχουν δοκιμάσει.
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Θα δεις διαφορα αλλα θα σου προτεινα να παρεις αυτην... http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=67434 Καλυτερη για παιχνιδια και γενικα σε ηχο αλλα δεν εχει τα διαφορα φωτακια της Xonar...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 από την στιγμή που δεν έχεις "τούμπανα" ηχεία δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για κάρτα ήχου
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Σωστο..Αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις ηχεια μαλλον χαμενη θα παει.
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Την ειχα για πολυ λιγο διαστημα.Ειναι πολυ καλη καρτα.Τωρα αν ειναι καλυτερη απο καποια αλλη παραπλησιας τιμης (πχ x-fi) αυτο ειναι θεμα χρησης που θα κανει καποιος και προσωπικου γουστου.Κυριως προσωπικου γουστου.Εκεινο παντως που θελω να πω ειναι οτι εννοω η χ-fi xtreme music(μπορει σε εμενα προσωπικα να ετυχε μην παρασυρω κανεναν )μου εβγαλε τη πιστη μεχρι να περασω τους drivers με αυτην εγιναν ολα απλα και χαλαρα.Και το software με τις ρυθμισεις κλπ ελαφρυ και οχι τιποτα περιεργα crashαρισματα. Παντως θα συμφωνησω οτι με τετοια ηχεια μαλλον δεν αξιζει.Καλυτερα να αναβαθμισεις (τωρα η αργοτερα )τα ηχεια σου πρωτα
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Και δεν ξερουμε και τι καρτα εχει το mobo σου.Μερικες ειναι αξιοπρεπεστατες και μερικες αστα να πανε..Αν εχεις καποια καλη καρτουλα θα δεις διαφορα πιθανοτατα με μια καλη καρτα ηχου πχ x-fi , xonar στην καθαροτητα του ηχου κλπ αλλα δεν ξερω αν ειναι τετοια που να δικαιολογει τα 135 Ε. Και εννοω φυσικα εξαιτιας των ηχειων ..
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μουφατζίδικη είναι η κάρτα της μητρικής,έπαιζα Bioshock και αν ρίχναν για παράδειγμα δυο ή και περισσότερα πολυβόλα μαζί δεν έβγαζε ήχο,άλλα και άλλα. Kαι γενικά έχω προσέξει μερικά sound flaws σε παιχνίδια. Σχετικά με ηχεία,σκέφτομαι να πάω σε G51 της Logitech αύντομα...
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αν τα παρεις τοτε παρε την X-fi που σου ειπα ποιο πανω....Ακομα περισσοτερο αν παιζεις παιχνιδια.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δε θέλω να πάρω Creative. Μου είναι αχόνευτη. :/
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Και ομως ειναι μακραν οι καλυτερες για παιχνιδια.... Μπορεις να κοιταξεις και την Auzentech X-Fi Prelude....Παει ομως 200ε... ΥΓ : Εδω για να βγει η Xonar D2X πρωτη σε συγκριτικα ΔΕΝ την κοντραρουν με X-Fi τσιπακια αλλα με την X-Fi Xtreme Audio που Δεν εχει X-Fi τσιπακι οπως οι αλλες και κοστιζει 40ευρω....
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αρχικά σκεφτόμουν για καμια λύση της Auzentech,όμως δεν βλέπω να φέρνει πια το Πλαίσιο. Και δεν θέλω να ξηλωθώ εδώ που τα λέμε. Τώρα με βάζεις σε δίλλημα,η X-Fi μπορεί να'ναι καλύτερη άλλα θα μου βγάλει τη πίστη για να περάσω drivers,κυρίως στα Vista. Χμμ...
HellasVagabond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Εγω την εχω απο τοτε που βγηκε και προβλημα δεν ειχα ποτε...Ειναι να μην σου τυχει εν ολιγοις.
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 ΥΓ : Εδω για να βγει η Xonar D2X πρωτη σε συγκριτικα ΔΕΝ την κοντραρουν με X-Fi τσιπακια αλλα με την X-Fi Xtreme Audio που Δεν εχει X-Fi τσιπακι οπως οι αλλες και κοστιζει 40ευρω.... Ρε Νικ εισαι creativακιας εεε ?? http://techreport.com/articles.x/13874 Δεν ξερω το αποτελεσμα της κοντρας ..ας το διαβασει ο Soulis. Παιζουν πολλα συγκρητικα πια στο νετ μεταξυ των δυο.
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Εγω την εχω απο τοτε που βγηκε και προβλημα δεν ειχα ποτε...Ειναι να μην σου τυχει εν ολιγοις. Σωστο αυτο.
ALFR3D Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αρχικά σκεφτόμουν για καμια λύση της Auzentech,όμως δεν βλέπω να φέρνει πια το Πλαίσιο.Και δεν θέλω να ξηλωθώ εδώ που τα λέμε. Τώρα με βάζεις σε δίλλημα,η X-Fi μπορεί να'ναι καλύτερη άλλα θα μου βγάλει τη πίστη για να περάσω drivers,κυρίως στα Vista. Χμμ... καλα γιατι το εχεις παρει με τοσο φοβο?και εγω xfi εχω και οσες φορες εχω βαλει βιστα μια χαρα λειτουργει η καρτα,εβγαλε και νεους drivers h creative προσφατα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.