Προς το περιεχόμενο

Asus Xonar D2X - γνώμες,προτάσεις

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπέρες.

Tελευταία ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη κάρτα της Asus,και είμαι σε δίλλημα για το αν αξίζει τα λεφτά της.

Απο το review του bit-tech βλέπω θετικά σχόλια και εντυπώσεις,όμως αναρωτιέμαι αν θα δω διαφορά στον ήχο σε σχέση με την onboard της μητρικής μου. (P5K Deluxe)

Τα ηχεία μου είναι τα Χ-540 της Logitech.

Θα ενδιαφερόμουν να ακούσω γνώμες απο άτομα που την έχουν δοκιμάσει. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν έχεις "τούμπανα" ηχεία δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για κάρτα ήχου

Δημοσ.

Την ειχα για πολυ λιγο διαστημα.Ειναι πολυ καλη καρτα.Τωρα αν ειναι καλυτερη απο καποια αλλη παραπλησιας τιμης (πχ x-fi) αυτο ειναι θεμα χρησης που θα κανει καποιος και προσωπικου γουστου.Κυριως προσωπικου γουστου.Εκεινο παντως που θελω να πω ειναι οτι εννοω η χ-fi xtreme music(μπορει σε εμενα προσωπικα να ετυχε μην παρασυρω κανεναν )μου εβγαλε τη πιστη μεχρι να περασω τους drivers με αυτην εγιναν ολα απλα και χαλαρα.Και το software με τις ρυθμισεις κλπ ελαφρυ και οχι τιποτα περιεργα crashαρισματα.

Παντως θα συμφωνησω οτι με τετοια ηχεια μαλλον δεν αξιζει.Καλυτερα να αναβαθμισεις (τωρα η αργοτερα )τα ηχεια σου πρωτα

Δημοσ.

Και δεν ξερουμε και τι καρτα εχει το mobo σου.Μερικες ειναι αξιοπρεπεστατες και μερικες αστα να πανε..Αν εχεις καποια καλη καρτουλα θα δεις διαφορα πιθανοτατα με μια καλη καρτα ηχου πχ x-fi , xonar στην καθαροτητα του ηχου κλπ αλλα δεν ξερω αν ειναι τετοια που να δικαιολογει τα 135 Ε.

Και εννοω φυσικα εξαιτιας των ηχειων ..

Δημοσ.

Μουφατζίδικη είναι η κάρτα της μητρικής,έπαιζα Bioshock και αν ρίχναν για παράδειγμα δυο ή και περισσότερα πολυβόλα μαζί δεν έβγαζε ήχο,άλλα και άλλα.

Kαι γενικά έχω προσέξει μερικά sound flaws σε παιχνίδια.

Σχετικά με ηχεία,σκέφτομαι να πάω σε G51 της Logitech αύντομα...

Δημοσ.

Και ομως ειναι μακραν οι καλυτερες για παιχνιδια....

Μπορεις να κοιταξεις και την Auzentech X-Fi Prelude....Παει ομως 200ε...

ΥΓ : Εδω για να βγει η Xonar D2X πρωτη σε συγκριτικα ΔΕΝ την κοντραρουν με X-Fi τσιπακια αλλα με την X-Fi Xtreme Audio που Δεν εχει X-Fi τσιπακι οπως οι αλλες και κοστιζει 40ευρω....

Δημοσ.

Αρχικά σκεφτόμουν για καμια λύση της Auzentech,όμως δεν βλέπω να φέρνει πια το Πλαίσιο.

Και δεν θέλω να ξηλωθώ εδώ που τα λέμε.

Τώρα με βάζεις σε δίλλημα,η X-Fi μπορεί να'ναι καλύτερη άλλα θα μου βγάλει τη πίστη για να περάσω drivers,κυρίως στα Vista.

Χμμ...

Δημοσ.

ΥΓ : Εδω για να βγει η Xonar D2X πρωτη σε συγκριτικα ΔΕΝ την κοντραρουν με X-Fi τσιπακια αλλα με την X-Fi Xtreme Audio που Δεν εχει X-Fi τσιπακι οπως οι αλλες και κοστιζει 40ευρω....

:-D

Ρε Νικ εισαι creativακιας εεε ?? :-D

http://techreport.com/articles.x/13874

Δεν ξερω το αποτελεσμα της κοντρας ..ας το διαβασει ο Soulis.

Παιζουν πολλα συγκρητικα πια στο νετ μεταξυ των δυο.

Δημοσ.
Αρχικά σκεφτόμουν για καμια λύση της Auzentech,όμως δεν βλέπω να φέρνει πια το Πλαίσιο.

Και δεν θέλω να ξηλωθώ εδώ που τα λέμε.

Τώρα με βάζεις σε δίλλημα,η X-Fi μπορεί να'ναι καλύτερη άλλα θα μου βγάλει τη πίστη για να περάσω drivers,κυρίως στα Vista.

Χμμ...

καλα γιατι το εχεις παρει με τοσο φοβο?και εγω xfi εχω και οσες φορες εχω βαλει βιστα μια χαρα λειτουργει η καρτα,εβγαλε και νεους drivers h creative προσφατα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...