Hellaslover Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ειχα αρκετα παιχνιδια pc και τα χαρισα σε ενα παιδακι (τι καλος που ειμαι )καθος μια φορα τα ειχα παιξει και τα ειχα να πιανουν χωρο. Τωρα θελω να αγορασω 2-3 παιχνιδια μονο που να μου αρεσουν και να τα παιζω. Ζηταω κατι σε racing, περισσοτερο ραλλι, η με μηχανες. Επισης κατι με ποκερ η και ταβλι με καλα γραφικα. Και ενα fighting παιχνιδι boxing, martial arts η κατι τετοιο, οχι στιλ street fighter.Δε θελω υπερβολες, φωτιες και τερατα ψαχνω ρεαλιστικα παιχνιδια με καλα γραφικα και με καλο multiplayer. Θελω μια βοηθεια γιατi αγοραζω με βαση τις φωτογραφιες στο πακετο και βγαινουν μαπα.
kounabi22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 απο fighting προτυνω εναν emulator ps1 η ps2 και βαλε το tekken (απο οσο θυμαμαι για pc fighting game δεν υπηρξε κατι καλο τα καλυτερα ηταν στις consoles)η ενα wwe raw που εχει παλη και υπαρχη για pc., σε στυλ box εχει βγαλει η electronic arts to fight night. απο ραλακια δεν ειναι το φορτε μου αλλα υπαρχουν colin mc ... need for speed ... και αλλα παρομοια.
kid4computer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Όσο για πόκερ υπάρχει το Poker Superstar 2 με πολύ ωραίο gameplay:-):-) Επίσης έχει και multiplayer !!!:-D:-D
@byZo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε το Race Driver Grid για Racing και Call of Duty 4 & Crysis απο FPS.
john2gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Richard Burns Rally για rally, τέλος. Αρκεί να σου αρέσουν τα sims πάντα και να μην απογοητευτείς από τα κάπως ξεπερασμένα γραφικά του
Hellaslover Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Το richards rally φενεται πολυ ωραιο. Αλλα σε αφηνει να βγεις απο το δρομο; θελω ελευθερια στο παιχνιδι..και πως συμπεριφερεται το αυτοκινιτο; Δε θελω να γλυστραει με το παραμικρο, συμπεριφερεται οπως το ραλλι στο grand turismoο; Το crysis δεν ειναι του στιλ μου. πολυ futuristic μου φενετε...και εχω τοc call of duty 4 και περιμενω το far cry 2 για τετοιο ειδους παιχνιδιου. Εκτος απο το fight night υπαρχει αλλο παιχνιδι; εκτος wwf, κατι με ufc ισως; thanks guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.