Προς το περιεχόμενο

Η ΕVGA GTX260 διασυρει την ATI 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελεος ρε φιλε δεν βαριεσαι ολη μερα να μιλας συνεχως για την Nvidia, θα κοιμασαι και θα βλεπεις την Nvidia στα ονειρα σου και την ΑΤΙ στους εφιαλτες σου :lol::lol:

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μιλαω με γεγονοτα και για τις 2 εταιρειες οχι μονο για την NVIDIA.

Απλά το έχεις πάρει πολύ πατριωτικά ρε HellasVagabond..κ έτσι δεν σε καταλαβαίνει κανείς..άλλωστε οι περισσότεροι των οποίων προσπαθείς να πείσεις έχουν καινούριες κάρτες ati..οπότε τι περιμένεις να σου απαντήσουν?"ναι είμαστε μ@λ@κες που δε πήραμε physx?"..αν αυτό περιμένεις τότε δεν νομίζω πως θα βγει νόημα..και άστο τώρα αυτό με τα γεγονότα..τρελαμένος nvidiakias είσαι κ καλά κάνεις για μένα..όμως σταμάτα να προσπαθείς να βγάλεις χαζούς κ τους άλλους που έδωσαν τα χρήματά τους..αυτό την σπάει σ όλους..

Δημοσ.

Λοιπόν... αφού μιλάς με αποδείξεις, εμπρός.

Δείξε μας τις αποδείξεις που:

1) Δείχνουνε ότι η Havok δεν μπορεί να "αναλάβει" πρόσθετα Smoke & Particle effects.

2) Πάλι με αποδείξεις, δείξε μας που πώς και γιατί ακριβώς είναι καλύτερο το PhysX

3) Πες μας μερικές από τις "αντιπροσωπείες" και τις περιπτώσεις που λες ότι έχεις δει...

Πολύ αερολογία και μπλά μπλά δίχως ουσία.

Αν δε, ξέρεις και τεχνικές λεπτομέρειες ( software/προγραμματισμού και hardware ) πες μας, συζήτηση να γίνεται, να αναπτύξουμε και αυτοί που ξέρουμε καμμιά σοβαρή κουβέντα.

Δημοσ.

Απλα ειναι ανοητο απο μερικους να προσπαθουν να βγαλουν ακυρα χειροπιαστα πραγματα ακομα και αν εχουν αγορασει ΑΤΙ καρτες.

1) Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη τιτλος παιχνιδιου που το Havok να μπορει να βγαλει τα Smoke/Particle effects που βγαζει το PhysX. Αν πιστευεις πως υπαρχει το YouTube ειναι στην γωνια οποτε δειξε μας.

2) Ειπαμε που ειναι καλυτερο, στην απεικονιση. Το τι ΜΠΟΡΕΙ να γινει σε 1 μηνα η 1 χρονο απο το Havok δεν με αφορα.

3) Αρχισε με την Oktabit και συνεχιζουμε αυριο με αλλη :)

Δημοσ.

Δεν τα βγάζουν άκυρα ρε HellasVagabond.απλά προσπαθούν να σου δώσουν να καταλάβεις πως είναι software που αύριο θα το υποστηρίζει κ η ati..πως έχει physx η σειρά 8 μετά απο 2 χρόνια?Ήταν ηλίθιοι όσοι είχαν την σειρά 8 τόσο καιρό?τώρα είναι κ όσοι έχουν ati?..ακόμα δεν έχουν βγει κ τόσοι ποια τίτλοι για το physx..δεν πάει έτσι ρε φίλε..όλα θέλουν τον χρόνο τους..

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι να είναι τουλάχιστον μεγάλα ονόματα (αν όχι τεράστια)

αν είναι να έχει physx ένα game που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του τι να το κάνω?

Δημοσ.

Bionic Commando ( FPS )

Metal Knight Zero ( FPS - RPG )

APB ( MMO )

Warhammer Online: Age of Reckoning ( MMO )

Divinity 2: Ego Draconis ( RPG )

Καθως και αρκετα αλλα, ενα Google ειναι αρκετο για να τα βρει κανεις. Απλα δεν εχω χρονο να κανω ολοκληρη λιστα.

Δημοσ.
Απλα ειναι ανοητο απο μερικους να προσπαθουν να βγαλουν ακυρα χειροπιαστα πραγματα ακομα και αν εχουν αγορασει ΑΤΙ καρτες.

Και εγω αυτή την στιγμή NVIDIA έχω, και μάλιστα πολλές κάρτες.

Αλλά δεν σκυλιάζω, ούτε προσπαθώ να πείσω τον καθένα ότι το PhysX είναι καλύτερο της Havok ( ούτε φυσικά παρουσιάζω πράγματα ως γεγονότα δίχως αποδείξεις )

1) Δεν υπαρχει αυτη την στιγμη τιτλος παιχνιδιου που το Havok να μπορει να βγαλει τα Smoke/Particle effects που βγαζει το PhysX. Αν πιστευεις πως υπαρχει το YouTube ειναι στην γωνια οποτε δειξε μας.

Ούτε πρόσφατο σοβαρό παιχνίδι με Havok υπάρχει για σύγκριση.

Τώρα τα εφέ του GRAW & GRAW 2 που δεν φτάνουν το Crysis ή και άλλα games που τώρα μου διαφεύγουν με αφήνουν παγερά αδιάφορη.

2) Ειπαμε που ειναι καλυτερο, στην απεικονιση. Το τι ΜΠΟΡΕΙ να γινει σε 1 μηνα η 1 χρονο απο το Havok δεν με αφορα.

Είπες εννοείς... και μάλιστα δίχως αποδείξεις.

Έχεις εικόνες από παρεμφερή games το ένα με την μηχανή της Havok και το άλλο με το PhysX ?

Δεν το νομίζω.

Έχεις ένα παιχνίδι που να υποστηρίζει και τα δύο και να έχεις εικόνες να μας δείξεις ποιό από τα δύο δείχνει καλύτερα ? Όχι.

Ε λοιπόν... που είναι οι αποδείξεις ?

3) Αρχισε με την Oktabit και συνεχιζουμε αυριο με αλλη :)

Ατυχέστατο παράδειγμα, γιατί πολύ απλά η Oktabit δεν δέχεται ιδιώτες.

Μόνο τα καταστήματα μπορούνε να παραδώσουνε τα προϊόντα σε αυτούς για service/έλεγχο.

υ.γ. Έχεις τίποτα whitepapers των PhysX και Havok να δείς και να μας εξηγήσεις τι υποστηρίζει η μια που δεν υποστηρίζει η άλλη ? Και ποιά πράγματα και γιατί κάνουν την μια μηχανή καλύτερη της άλλης ?

Αν όχι, φλυαρείς και φαίνεσαι σαν ένα απλό fanboy/troll που δεν έχει τι άλλο να κάνει.

Edit:

Bionic Commando ( FPS )

Metal Knight Zero ( FPS - RPG )

APB ( MMO )

Warhammer Online: Age of Reckoning ( MMO )

Divinity 2: Ego Draconis ( RPG )

Καθως και αρκετα αλλα, ενα Google ειναι αρκετο για να τα βρει κανεις. Απλα δεν εχω χρονο να κανω ολοκληρη λιστα.

Το Metal Knight Zero το έχεις παίξει ? Έχεις δεί τι γραφικά έχει ? Τι gameplay ?

Γιατί μα τον άγιο ψεύτη, αυτό το παιχνίδι είναι πιο ελεϊνό σε θέματα γραφικών καθώς και gameplay από το CS 1.6 ( αν το έβλεπες σαν τωρινό τίτλο ).

Τίτλο της προκοπής λέμε, όχι Muhatsu Challenge ( MMORPG :P: )

Δημοσ.

Ειλικρινά τo thread εχει καταντήσει τολμη και γοητεία, βαρετό, μακροσκελές και ανευ ουσίας - πολύ φοβάμαι οτι θα καταλήξει locked.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει παιχνιδι που να υποστηριζει και Havok και PhysX....Σαν σχετικος/η οπως λες πως εισαι θα επρεπε να το γνωριζεις αυτο....Ασχετα ομως με αυτο αν βρεις εναν τιτλο με καλυτερο γραφικα σε Havok αποτι τιτλους με PhysX θα χαρω να το δω σε καποιο βιντεακι. Αν οχι τοτε....

Ατυχεστατο παραδειγμα ? Τι σημασια εχει αν ενα προιον παραδιδεται απο το καταστημα για Service και αν παραδιδεται απο τον ιδιωτη ? Θα φοβηθει η αντιπροσωπεια ? Καλο και αυτο...

Μηπως και η Quest θα φοβηθει ? Ρωταω γιατι και εκει εχω δει αρνηση RMA σε καρτα γραφικων που ηταν εμφανες πως ειχε αλλαχτει η ψυκτρα. Αυριο θα σου φερω λιστα και με αλλες αντιπροσωπειες ομως για να μην λες το κοντο και το μακρυ σου...

ΥΓ : Αν καθισουμε να αναρτησουμε τα specs των 2 αυτων μηχανων κανεις δεν θα καταλαβει τπτ περα απο σενα απο μενα και αλλους 5-10. Με τα ματια τους ομως ολοι βλεπουν και μπορουν να καταλαβουν τις διαφορες. Ασε που δεν εχω την ορεξη να ασχοληθω περεταιρω με κατι στο οποιο εχω δικιο και κανει μπαμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...