Προς το περιεχόμενο

Η ΕVGA GTX260 διασυρει την ATI 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φυσικα δεν ειναι λογια του αερα. Οριστε και το review. http://www.overclockersclub.com/reviews/evga_gtx260/

Στα 26 απο τα 32 test διαλυει την 4870 και το κυριοτερο καταναλωνει λιγοτερο(αρα θα παρεις τα λεφτα σου πισω απο την καταναλωση) και οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο αυτες της 4870.

Νομιζω το plaisio την εχει στα 245 ευρο!

Χαίρεσαι; αν είναι τόσο μέγαλη χαρά να κάνουμε καί ένα party! και είναι πολύ δίκαιο να συγκρίνεις μια υπέρχρονισμενη κάρτα με μιά που δεν είναι! βάλτο κάλα στο μυαλό σου η GTX260 είναι χείροτερη απο την 4870! επείδη είσαι fanboy της nVIDIA δεν σήμαινει οτι είναι η κάλυτερη:-)
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαίρεσαι; αν είναι τόσο μέγαλη χαρά να κάνουμε καί ένα party! και είναι πολύ δίκαιο να συγκρίνεις μια υπέρχρονισμενη κάρτα με μιά που δεν είναι! βάλτο κάλα στο μυαλό σου η GTX260 είναι χείροτερη απο την 4870! επείδη είσαι fanboy της nVIDIA δεν σήμαινει οτι είναι η κάλυτερη:-)

+ σε αυτο που λέει ο overclockerd.

Το πρώτο λάθος που κάνεις δεν είναι ποια απο τις 2 αυτές κάρτες είναι καλύτερη αλλά ότι συγκρίνεις ανόμια πράγματα.

Το ίδιο με τον προλάλίσαντα θα πω αλλά θα στο θέσω διαφορετικά μπας και το καταλάβεις.

έχουμε 2 κινητήρες (ναι , αυτούς για τα αυτοκίνητα) ανόμιους,

Ο πρώτος είναι 100 ίππων και ο άλλος 200 ίππων.

Αλλά επειδή έχουμε τις γνώσεις και τα χρήματα βάζουμε στον πρώτο turbo και καλύτερη εξάτμιση , ρυθμίζουμε τον εγκέφαλο ώστε να βγάζει περισσότερα άλογα και στο δυναμόμετρο καταφέρνουμε να πιάσουμε 200 ολόκληρους ίππους.

Τώρα στα χαρτιά είναι ίδιοι οι κινητήρες μας αλλά έχουμε ακόμα κάποιες αμφιβολίες.

Έτσι λέμε να τις δούμε στην πράξη.

Τις βάζουμε σε 2 ίδια αυτοκίνητα και τις δοκιμάζουμε αυτοπροσώπος.

Κάνουμε μια διαδρομή 20 χλμ στην εγνατία.

Στην πρώτη φορά δοκιμάζουμε το "φτιαγμένο" και βλέπουμε ότι έχει γκάζι αλλά έχει μεγάλη κατανάλωση (τώρα και με την υψηλή τιμή της βενζίνας), είναι νευρικό και ορισμένες φορές δεν μας βγάζει ασπροπρόσωπους.

Δοκιμάζουμε έπειτα και το άλλο μας το αμάξι με τον ατομασφαιρικό κινητήρα των 200 ίππων.Βλέπουμε ότι έχει καλύτερη απόκριση, λιγότερο θόρυβο και πολύ λιγότερη κατανάλωση.

Έτσι είναι και η GTX260 με την 4870.Η πρώτη είναι φτιαγμένη και η δεύτερη είναι μη φτιαγμένη (ατμοσφαιρική θα μπορούσαμε αλλιώς να την χαρακτηρίσουμε).

Απο εδώ και στο εξής , τα συμπεράσματα δικά σας.

Και να πω και κατι αλλο ; Ξερετε γιατι φαγοθήκατε με την GTX260 vs 4870;

Γιατί ΖΗΛΕΥΕΤΕ που η ati έβγαλε μια κάρτα η οποία είναι η καλύτερη σε σχέση με τις αντίστοιχες προτάσεις της nvidia.

Απο εδώ και στο εξής , τα συμπεράσματα δικά σας.
Δημοσ.

Επειδη η Κοινη λογικη εχει παει περιπατο θα τα βαλουμε ΟΛΑ κατω για μια τελευταια φορα ΜΗΠΩΣ και καποιοι καταλαβουν απο ποια στοιχεια κρινουμε μια καρτα και ΟΧΙ με βαση την ΣΤΟΚ επιδοση.

1) Η GTX260 με στοκ ψυκτρα μπορει να αγγιξει το 25% σε Υπερσυγχρονισμο ενω η 4870 με την Στοκ ψυκτρα δεν ανεβαινει πανω απο 9% σε υπερσυγχρονισμο, οχι stable εστω.

2) H 4870 ανεβαζει μεχρι 90+ βαθμους κελσιου θερμοκρασια που ανεβαζει γενικα την γενικη θερμοκρασια ενος κουτιου. Η GTX260 σπανια ξεπερναει τους 75 βαθμους κελσιου.

3) Η 4870 και 40% περισσοτερο ρευμα απο την GTX260. ( Αμελητεος λογος αλλα υπαρχει )

4) Η 4870 ακομα και στο 60% στροφων του συστηματος ψυξης ειναι πιο θορυβωδης απο την GTX260.

5) H 4870 δεν υποστηριζει PhysΧ την στιγμη που παρα πολλοι αναμενομενοι τιτλοι το υποστηριζουν.

Αυτα παιδια ειναι Γεγονοτα και οχι κατι που "Σκαρφιστηκε" καποιος. Τωρα αν μερικοι πηραν την 4870 απλα για τις ΣΤΟΚ επιδοσεις μεγεια τους με χαρα τους. Οπως και να εχει στα χερια καποιου που ξερει απο υπερσυγχρονισμο η GTX260 ειναι καλυτερη και αυτο ειναι ολο.

Δημοσ.
Επειδη η Κοινη λογικη εχει παει περιπατο θα τα βαλουμε ΟΛΑ κατω για μια τελευταια φορα ΜΗΠΩΣ και καποιοι καταλαβουν απο ποια στοιχεια κρινουμε μια καρτα και ΟΧΙ με βαση την ΣΤΟΚ επιδοση.

1) Η GTX260 με στοκ ψυκτρα μπορει να αγγιξει το 25% σε Υπερσυγχρονισμο ενω η 4870 με την Στοκ ψυκτρα δεν ανεβαινει πανω απο 9% σε υπερσυγχρονισμο, οχι stable εστω.

Με overclock δεν ασχολούμε , αλλά δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο για μένα, μιας και παιχνίδια θέλω να παίζω ,δεν θα φτάσω σε σημείο να κάνω overclock για να παίξω ένα game με 5 frames παραπάνω , θα ρίξω λίγο τα settings αντί γιαυτό.Ακόμα και με 10% παραπάνω clocks που λές η 4870 είναι πάλι πιο γρηγορη από την χρονισμένη κατα 25% gtx 260

2) H 4870 ανεβαζει μεχρι 90+ βαθμους κελσιου θερμοκρασια που ανεβαζει γενικα την γενικη θερμοκρασια ενος κουτιου. Η GTX260 σπανια ξεπερναει τους 75 βαθμους κελσιου.

Γενικά πάντα η Ατι είχε θερμές κάρτες , τι να λέμε τώρα, το θέμα είναι ότι ο Αέρας βγαίνει όλος έξω. Μπορεί πάλι να ζεσταίνετε το εσωτερικό του κουτιού λόγω ακτινοβολίας του θερμού σώματος αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο με μια κάρτα που φυσάει μέσα με πιο καλές θερμοκρασίες. Τυχαία έχω μια 9800gx2 εδώ και 2 μέρες, και πραγματικά φοβήθηκα και άνοιξα το κουτί , η θερμοκρασία στην μητρική ανέβηκε 10 βαθμούς σε σχέση με την 2900xt που είχα. Εντάξει είναι λίγο off το παράδειγμα γιατί η 9800gx2 γενικώς βράζει, αλλά ζώντας με Ατι 2 χρόνια τώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα από θερμοκρασίες στο εσωτερικό ,αν έχεις καλό κουτάκι.

3) Η 4870 και 40% περισσοτερο ρευμα απο την GTX260. ( Αμελητεος λογος αλλα υπαρχει )

φυσικά και Δεν είναι αμελητέος αλλά το 40% που ακριβώς το είδες? Εγώ αυτό είδα ...15 watt

17144.png

Όσο για τις θερμοκρασίες σε Idle με το powerplay έρχονται στα ίδια με την 260

4) Η 4870 ακομα και στο 60% στροφων του συστηματος ψυξης ειναι πιο θορυβωδης απο την GTX260.

Λογικά δεν θα είχες ποτέ Ατι γιατί η λογική του ανεμιστήρα στην Ατι είναι εντελώς διαφορετική απο της Nvidia. Το 60% στην Ατι είναι κάπου σαν το 120% στην Nvidia . ποτέ δεν φτάνει να δουλεύει τόσο , για να καταλάβεις το 100% σε Ατι ανεμιστιράκι δεν υφίστατε, είναι σαν ελικόπτερο ,γενικά ποτέ δεν φτάνει ούτε στο 50 (γιαυτό έχει και σχετικά ψηλές θερμοκρασίες: για να μένει αθόρυβη, έτσι τη σχεδιάσανε)

5) H 4870 δεν υποστηριζει PhysΧ την στιγμη που παρα πολλοι αναμενομενοι τιτλοι το υποστηριζουν.

Η Ati έχει μείνει πολύ σιωπηλή σε αυτό θέμα , ξέρουμε τη συμφωνία με την Intel για το Havoc φαντάζομε? Εν αναμονή λοιπόν δεν νομίζω να καίει και κανέναν αυτό το θέμα.

Αυτα παιδια ειναι Γεγονοτα και οχι κατι που "Σκαρφιστηκε" καποιος. Τωρα αν μερικοι πηραν την 4870 απλα για τις ΣΤΟΚ επιδοσεις μεγεια τους με χαρα τους. Οπως και να εχει στα χερια καποιου που ξερει απο υπερσυγχρονισμο η GTX260 ειναι καλυτερη και αυτο ειναι ολο.

Σίγουρα η 260gtx είναι καλή κάρτα, η 4870 είναι καλύτερη σχεδόν παντού

Εγώ ξέρεις τι γουστάρω περισσότερο απο όλα??Το ότι κατάφεραν με το 1/4 του προυπολογισμού της Nvidias να βγάλουν από μισό chip σε σχέση με το

GT200 ίδια δύναμη με το ολόκληρo. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό,

Ατι Rules (for the present)

ps. Αν θες ρεκόρ και benchmark χτύπα μια 4870χ2

Δημοσ.

Ζήλια ψώρα έφαγε όλη την χώρα (της nvidia).

Edit: Αφού τα έχετε τα φράγκα για nvidia να τα δίνετε να κάνουν διακοπές στις σεϋχέλλες τα στελέχη της, τί σας νοιάζει ότι ο ανταγωνισμός είναι φτηνότερος/καλύτερος? Όλο το internet έχει βουίξει για τις επιδόσεις της 48χχ. Η nvidia έχει χάσει δημοτικότητα γιατί έχει τσατίσει τους χρήστες λόγω overpriced προϊόντων (και επειδή έχει κάγκαρο CEO) όχι για κανέναν άλλο λόγο.

Δημοσ.

1) Ισως δεν ειδες στο αλλο θεμα οτι η GTX260 που εχω ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορη ( ουτε 1 fps πιο αργη ) με 2χ4850 σε Crossfire και αυτες βαρια Υπερσυνγχρονισμενες....Το 25% Υπερσυνγχρονισμου της GTX260 ειναι αρκετο για να αφησει την Υπερσυνγχρονισμενη 4870 μιλια πισω. Οπως ειπα ομως για καποιον που δεν κανει OC καλυτερα να παρει την 4870.

2) Οπως ειπες και μονος σου αλλο 9800GX2 και αλλο GTX260...

3) Οντως κατω απο Load εκανα λαθος γιατι σκεφτομουν την 4870χ2. Ωστοσο σε Idle mode η GTX260 πιανει 112watt ενω η 4870 158watt....Οχι και μικρη διαφορα.

4) Δεν εξεταζω το πως το γιατι εγω απλα λεω πως ακομα και στο 60% των στροφων ειναι πιο θορυβωδης...Αυτο κυριως παει σαν απαντηση σε μερικους που λενε πως θα το πανε στο 100% για να ριξουν λιγους βαθμους την θερμοκρασια.

5) Το Havoc ως τωρα δεν εχει να δειξει κατι καλυτερο απο το PhysX...Εν ολιγοις ειναι αρκετα χειροτερο προς το παρον. Αν και εφοσον γινει καλυτερο βλεπουμε. Εξαλλου και η Nvidia δεν νομιζω να μεινει με σταυρωμενα τα χερια και να μην βελτιωσει το υπαρχον PhysX.

6) To Καλυτερη σχεδον παντου με βαση οσα ειπαμε πιο πανω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που το βλεπεις.

Δημοσ.

1) Μπορείς να κανεις κανένα benchmark γιατί πολύ απλά δεν σε πιστεύω,

gtx260= 2 x 4850 sure , no way

2)Από όλα αυτά που είπα μόνο αυτό κράτησες?

3)σου είπα ότι σε ιdle με το powerplay (catalyst 8.8) θα είναι πιο χαμηλά

, το review είναι σχεδόν 2 μηνών

4)Μα σου λέω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, άλλο το ένα άλλο το άλλο.Κανενας μα κανένας δεν βάζει το fan στο 100%( ούτε στο 80),είναι δύσκολο να το καταλάβεις?

5)Βαριέμε να ψάχνω τίτλους με Havoc,δεν νομίζω να καίγεται και κανένας , εκτός αν καίγεσε εσύ

6) Εγώ το χειρότερη δεν το είδα πάντος, για το overclock ίσως αν το ψάξεις όσο το έψαξες με την 260 θα βρείς μια άκρη

είναι και 20 ευρώ πιο φτηνή :P

Κοίταξα στα review του guru και είδα ότι την 260 την έφτασε 10% παραπάνω σε επιδόσεις, παρομοίως και την 4870

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-review/14

http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/13

Δημοσ.
1) Ισως δεν ειδες στο αλλο θεμα οτι η GTX260 που εχω ειναι σχεδον το ιδιο γρηγορη ( ουτε 1 fps πιο αργη ) με 2χ4850 σε Crossfire και αυτες βαρια Υπερσυνγχρονισμενες....Το 25% Υπερσυνγχρονισμου της GTX260 ειναι αρκετο για να αφησει την Υπερσυνγχρονισμενη 4870 μιλια πισω. Οπως ειπα ομως για καποιον που δεν κανει OC καλυτερα να παρει την 4870.

Βοήθα με λίγο να το βρω αυτό….

Τι εννοείς βαριά υπερχρονισμένη 4850? Προσκοπικά και με core 750 βγάζω benchmark… 740 ακόμα καλύτερα και 730-720 super stable. Όλα αυτά με stock cooler.

2) Οπως ειπες και μονος σου αλλο 9800GX2 και αλλο GTX260...

3) Οντως κατω απο Load εκανα λαθος γιατι σκεφτομουν την 4870χ2. Ωστοσο σε Idle mode η GTX260 πιανει 112watt ενω η 4870 158watt....Οχι και μικρη διαφορα.

Έχω παρατηρήσει ότι μπερδεύεσαι ώρες-ώρες.

4) Δεν εξεταζω το πως το γιατι εγω απλα λεω πως ακομα και στο 60% των στροφων ειναι πιο θορυβωδης...Αυτο κυριως παει σαν απαντηση σε μερικους που λενε πως θα το πανε στο 100% για να ριξουν λιγους βαθμους την θερμοκρασια.

Stock έρχεται στο 28% αν δεν κάνω λάθος (ή 26?) η 4850. Το 60% είναι υψηλή τιμή που την βάζεις για να πιάσεις 720-740 core safely.

5) Το Havoc ως τωρα δεν εχει να δειξει κατι καλυτερο απο το PhysX...Εν ολιγοις ειναι αρκετα χειροτερο προς το παρον. Αν και εφοσον γινει καλυτερο βλεπουμε. Εξαλλου και η Nvidia δεν νομιζω να μεινει με σταυρωμενα τα χερια και να μην βελτιωσει το υπαρχον PhysX.

Δεν καταλαβαίνω τι κριτήρια χρησιμοποιείς για να αποφανθείς παραπάνω. Ποιοτικά, ποσοτικά, platform-wise κ.τ.λ.?

Γενικά εσένα ως τώρα πού σου χρησίμευσε το PhysX ? Ρωτάω μπας και καταλάβω που μου χρησιμεύει και εμένα…

Να θυμάσαι πως σε ένα gpu bound παίγνιον το να τρέξεις και physX @ GPU δεν θα σου προσφέρει κάτι…

6) To Καλυτερη σχεδον παντου με βαση οσα ειπαμε πιο πανω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω που το βλεπεις.

Κολοκυθόπιτα?

Δημοσ.

Οοοοοπα φίλε. Η γτξ260 πιο γρήγόρη από 2Χ4850 και μαλιστα υπερχρονισμένες; Εδώ 2Χ4850 στοκ είναι σε θέση να εξαϋλώσουν ακόμα και γτξ280 σε πολλά τεστ, πώς καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα;

Α, και για το havoc που αναφέρθηκε παραπάνω, κάποια στιγμή θα έρθουν παιχνίδια που θα το υποστηρίζουν; Μέχρι τότε μήπως η κάρτα σου δεν είναι σε θέση να τα παίζει; Μήπως προκύψει παρόμοια κατάσταση με dx10 όπου η πλειοψηφία των dx10 καρτών δεν μπορούσε να παίξει τα ελάχιστα παιχνιδια που υπήρχαν και υπάρχουν;. Τι να κάνω ένα feature σε μια κάρτα γραφικών που προς το παρόν μένει αχρησιμοποίητο;Έτσι κι αλλιώς τους φανατικούς παιχνιδάδες (γιατί για να δώσει κάποιος 250αρες + για να παίζει, μάλλον το έχει στο αίμα του)οι κάρτες γραφικών δεν έχουν ζωή πάνω από 1-1 1/2 χρόνο. Θα την έχεις αλλάξει πριν εμφανιστούν για τα καλά τα παιχνίδια με havoc. Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω διαφορά από το δχ10. Απλά θυμήσου την εποχή των πρώτων 8800 που κυκλοφόρησαν και το μόνο παιχνίδι που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με το δεκάρι ήταν το crysis το οποίο βγήκε μάλιστα μετά τις κάρτες....Έχει περάσει 1 1/2 χρόνος περίπου από την κυκλοφορία του αν δεν σφάλλω, και ακόμα ψάχνουν κάρτες γραφικών για να μπορέσουν να παίξουν με μαξ σετινγκς

Δημοσ.

mihalaki Μιλαμε για το PhysX οσο αφορα τις NVIDIA και οχι για το HAVOC.

1) Ο NEKROMA ειχε τις 2 4850 στα 750MHz , δες το αλλο θεμα.

2) 45 watt σε idle ειναι λιγα σαν διαφορα δλδ ? Η στην 4870χ2 τα 140watt διαφορα κατω απο load σε σχεση με τις GTX260/280 ειναι λιγα ?

3) Στοκ κατω απο Load το Auto φτανει εως 50-60% maximum.

4) Υπαρχουν ηδη καπου 10 τιτλοι που υποστηριζουν PhysX και αναμενονται ακομα παρα πολλοι.

Σου προσφερει μια πιο ρεαλιστικη εμπειρια αφου βελτιωνει την γενικη φυσικη των πραγματων οπως εκρηξεις, διασπορα σωματων κτλ κτλ κτλ.

5)Οι ως τωρα υλοποιησεις του HAVOC δεν πλησιαζουν σε ποιοτητα το PhysX.

Οσο και να λεμε τα ιδια δεν αλλαζουν οποτε γιατι το κουραζουμε ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Εδώ 2Χ4850 στοκ είναι σε θέση να εξαϋλώσουν ακόμα και γτξ280 σε πολλά τεστ, πώς καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα

όχι σύμφωνα με το xbitlabs... http://xbitlabs.com/articles/video/display/sapphire-radeon-hd4850-cf.html

With the test results of the Radeon HD 4850 CrossFire on our hands, we can speak quite definitely about its potential and competitiveness, particularly against Nvidiaʼs GeForce GTX 280. The results are not favorable for ATI overall. Although the CrossFire solution is indeed unrivalled in a number of tests, it could not outperform the GeForce GTX 280 in others due to the drawbacks typical of all multi-GPU solutions.
Δημοσ.
mihalaki Μιλαμε για το PhysX οσο αφορα τις NVIDIA και οχι για το HAVOC.

1) Ο NEKROMA ειχε τις 2 4850 στα 750MHz , δες το αλλο θεμα.

2) 45 watt σε idle ειναι λιγα σαν διαφορα δλδ ? Η στην 4870χ2 τα 140watt διαφορα κατω απο load σε σχεση με τις GTX260/280 ειναι λιγα ?

3) Στοκ κατω απο Load το Auto φτανει εως 50-60% maximum.

4) Υπαρχουν ηδη καπου 10 τιτλοι που υποστηριζουν PhysX και αναμενονται ακομα παρα πολλοι.

Σου προσφερει μια πιο ρεαλιστικη εμπειρια αφου βελτιωνει την γενικη φυσικη των πραγματων οπως εκρηξεις, διασπορα σωματων κτλ κτλ κτλ.

5)Οι ως τωρα υλοποιησεις του HAVOC δεν πλησιαζουν σε ποιοτητα το PhysX.

Οσο και να λεμε τα ιδια δεν αλλαζουν οποτε γιατι το κουραζουμε ?

Φοβάμαι ότι τα benchmarks στα οποία αναφέρεσαι είναι περιορισμένα σύμφωνα και με δικές σου απόψεις. Αλλά συνεχίζεις να τα χρησιμοποιείς χωρίς να έχουν καταλήξει και χωρίς να είναι ολοκληρωμένα. Θa προσπαθήσω να βρω του NEKROMA @750 mιας και υπάρχουν πολλά Posts.

Αλλά μήπως μπερδεύεσαι πάλι και μιλάς για τα αποτελέσματα @ 720 εδώ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=268558&page=23

Κεφάλαιο PhysX

Όσο για τα ʽποιοτικάʼ κριτήρια που θέτεις … δηλαδή ότι με physX > περισσότερα γραφικά… ένα έχω να σου πω… στους τίτλους αυτούς πιθανότατα τα extra να κόστιζαν ελάχιστα σε cpu, και για άλους λόγους ΑΠΑΙΤΟΥΝ PhysX. ΑΝ έχεις παίξει και κανένα από αυτά ΜΕ PhysX… γιατί εγώ δεν… κάποτε τα έπαιξα και τώρα απλά δεν με τραβάνε αυτοί οι τίτλοι.

PhysX … χρήσιμο… σε παίγνια… που ΔΕΝ θα είναι GPU Bound! Διαφωνείς?

Δηλαδή…. Εάν ένα παιχνίδι χρειάζεται την GPU σου για τα γραφικά… θα την βάλεις να τρέχει και physX ?

Να το πω και διαφορετικά. Είναι το physX πιο χρήσιμο σήμερα από το DX10.1 ή το onboard HDMI sound (λ.χ. σε εμένα ήταν χρήσιμο το τελευταίο) ?

Γιατί εάν είναι ξέχασες να βάλεις τα παραπάνω στα υπέρ της ΑΤΙ.

Πες μου ΕΣΥ που το βρήκες χρήσιμο όσο καιρό έχεις την κάρτα?

Προσπαθώ να είμαι δίκαιος όταν αντιμετωπίζω τόσο την ατι όσο και την nvidia (και γενικά όλους τους). Όπως έχω ξαναπεί άλλωστε «από Σεπτέμβρη» εγώ θα αναθεωρήσω κάποια συμπεράσματα μου με την έλευση νέων παιγνίων. Αλλά δεν σε βλέπω διατεθειμένο να αναθεωρήσεις τις δικές σου απόψεις.

Δημοσ.

Αναμενόμενο κατά την άποψή μου.

Και άρα η τιμή της θεωρητικά χαμηλότερη.

Σήμερα μπορεί να είναι προτεινόμενο για την Ελληνική αγορά. Αλλά σε λίγο καιρό δύσκολα να είναι κάρτα που αξίζει την αγορά της σε σχέση με όποια αντίστοιχης δυναμικότητας single core card.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...