HellasVagabond Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Για τους 177.92 Beta μιλαω....Η αυξηση αναφερεται παντα στο προηγουμενο σετ των Drivers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v177.92 WHQL versus v175.19 WHQL driver από το topic που άνοιξες... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270691 η αύξηση 10-15% είναι σε σχέση με τους 175.19 λοιπόν, όχι σε σχέση με τους αμέσως προηγούμενους 177.83...
HellasVagabond Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ασχετα με αυτα που διαβαζεις εδω πολλοι σε Forums μιλανε για αυξηση επιδοσεων σε σχεση με το 177.83. Ψαξτο και θα το δεις τοσο στα forums.nvidia.com οσο και σε αλλα forums.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 δεν είπα ότι δεν υπάρχει αύξηση, απλά ότι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο σε σχέση με τους 175.19... και προφανώς η βελτίωση είναι UP TO δεν είναι standard ότι θα είναι 10-15% λες άμα ήταν να μην το διαφήμιζε η Nvidia?
HellasVagabond Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Προσφατα εστω δεν θυμαμαι να εχει διαφημισει βελτιωση λογο Drivers ( Πριν 3-4 χρονια κατι ειχε ειπωθει για ενα σετ απο Drivers)....Αυτα τα κανει τελευταια η ΑΤΙ με τα Hotfix της....
catrina_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Απορω που ακριβως βλεπεις το 99 στους 100....Οταν πρωτοβγηκαν και οι 2 καρτες η GTX260 ηταν αρκετα μπροστα.... Πότε έγινε καλέ αυτό ? Γιατί και με τους αρχικούς press drivers η HD4870 ήταν γρηγορότερη από την GTX 260. Μετα η ΑΤΙ εβγαλε ενα hotfix και νεους Drivers και ολοι σχεδον τις ειχαν ισαξιες.... Τώρα μιλάμε για όλα τα games και εσύ αναφέρεσαι στο πρώτο και δεύτερο hotfix που βγήκε στην ουσία για το Vantage. Και έπειτα με τους νέους beta ( που ενσωματώθηκαν πλέον στους 8.8 ) που βελτίωσαν λίγο ακόμα τις επιδόσεις των καρτών σε διάφορα επίκαιρα games. Με την release 177.92 βλεπουμε απο 10-15% αυξηση των επιδοσεων οποτε και παλι η GTX260 παιρνει τα πρωτεια.... Αυτά τα ποσοστά είναι από δηλώσεις της NVIDIA και φυσικά αναφέρονται σε συγκεκριμένες αναλύσεις και settings και φυσικά συγκρίνουνε τους 177.92 με τους 175.19. Ποσοστά τα οποία και πάλι σε πολλές περιπτώσεις δεν επαρκούνε για να πιάσει στις επιδόσεις την HD4870, όχι να την ξεπεράσει κιόλας. Αυτο που πολλοι δεν καταλαβαινετε ειναι πως αρκετα Site εκει εξω που θεωρειτε "Αξιοπιστα" υποστηριζουν την ΑΤΙ/AMD...Αλλοι λογο του οτι δεν θελουν να κλεισει και ετσι την προμοταρουν και αλλοι για αλλους λογους.... Να το κάνουνε αυτό μερικά sites. Ωραία. Όλα όμως ? Όλα μα όλα τα site ? Εγω ειχα την επιλογη και των 2 , τεσταρα και τις 2, ειδα πως με το Max OC της η GTX260 εβγαινε πανω απο την 4870 και το Μax OC της με τις στοκ ψυκτρες φυσικα και ακομα πως οταν ανεβαζα λιγο τον ανεμιστηρα της ΑΤΙ δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον θορυβο ( κανω Folding και τις νυχτες ) και ετσι κρατησα την GTX260. Εσύ έχεις μια GTX 260. Να δανειστώ άπο έναν φίλο μου από την δουλειά μια HD4870 και να πάμε κάπου ( όπου θες ) να τις δοκιμάσουμε και τις δύο στο ίδιο σύστημα σε διάφορα games να δούμε όντως ποιά είναι πιο γρήγορη τελικά ? Το PhysX απο την Nvidia εγινε Release πανω κατω 2 μηνες πριν..Δεν μιλαμε για το PhysX της AGEIA που οπως αναφερα και πριν δεν το υποστηριζε κανεις γιατι λιγοι εδιναν εξτρα χρηματα για εξτρα PhysX καρτα. Αυτο αλλαζει με την ενσωματωση στις Nvidia καρτες. Το ίδιο PhysX είναι και τώρα. Απλά πλέον υπάρχει μεγαλύτερη βάση χρηστών. Αυτό που μένει να δούμε όμως πλέον είναι αν θα υποστηριχτεί από πολλά games και τι διαφορές θα δίνει... και αν αξίζουνε. Πλέον ο ανταγωνισμός αυξάνεται και με την είσοδο και καθαρού τρίτου παίχτη στην αγορά θα φουντώσει ακόμα περισσότερο... και δεν λέμε για "πόλεμο" φάσης HD DVD vs Blu-Ray. Και η ASUS και η XFX εχουν Tech Support Staff στην Αμερικη. Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η Asus και η XFX έχουνε στην Αμερική local headquarters... με απλά λόγια ένα χτίριο ( ή και παραπάνω ) που στεγάζονται διάφορα τμήματα της εταιρίας ( marketing, tech support, sales, κλπ ) μέσα σε αυτά είναι και οι τεχνικοί του τμήματος τεχν. υποστήριξης. Το ποιους ξερω αν ασχολιοσουν με αυτα θα το ηξερες αφου με πολλους μιλαω και σε forums οποτε αν τους ηξερες θα τους μιλουσες εκει και εσυ και θα με εβλεπες.... Αφού δεν με ξέρεις, και δεν ξέρεις με τι ασχολούμαι, γιατί βγάζεις "απόφαση" στα τυφλά ? Σε ρώτησα ποιούς γνωρίζεις στην Asus και την XFX στην Αμερική, γιατί ξέρω και εγω αρκετό κόσμο εκεί. Εσύ από την άλλη με αποφεύγεις και με βγάζεις και άσχετη, και μου λες και κάτι άσχετα περί forums κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Προσφατα εστω δεν θυμαμαι να εχει διαφημισει βελτιωση λογο Drivers ( Πριν 3-4 χρονια κατι ειχε ειπωθει για ενα σετ απο Drivers)....Αυτα τα κανει τελευταια η ΑΤΙ με τα Hotfix της.... όταν λέω διαφήμιση εννοώ να το γράφει στα Release Highlights των εκάστοτε drivers... πράγμα το οποίο δεν έκανε στην συγκεκριμένη περίπτωση (για τους 177.92 σε σχέση με τους 177.83)
HellasVagabond Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δεν ξερω που ειχες δει πως ηταν γρηγοροτερη....Πριν το Hotfix οσα review και αν ειδα με τους 8.6 η 4870 επεφτε αρκετα πισω.... Μα μερικα βγαζουν την GTX260 πρωτη ακομα και τωρα και μερικα την 4870....Οποτε τι λες ΟΛΑ ??? Οταν μεγαλωνει η βαση χρηστων απο 2% στο 60% αναμενομενο ειναι να αυξηθει αναλογα και η υποστηριξη απο τους Game Developers. Αν ηξερες κοσμο, η για να το διατυπωσω καλυτερα, αν ηξερες τα ατομα που ξερω εγω θα ηξερες και σε ποιο Forum συχναζουν ( Σε αλλο απο την ASUS και σε αλλο απο την XFX , και σε μερικα και οι απο τα 2 στρατοπεδα ) και αρα θα με ειχες δει και εμενα να μιλαω μαζι τους σε εκεινα τα Forums. Αν οχι τι αλλο να πω ? Περιμενεις να σου δωσω ονοματα απο ατομα που γνωριζω ??? Μηπως να σου δωσω και ατομα απο Gigabyte , Palit , Gingle , Corsair , Buffalo , Kingston , OCZ, AMD , NVIDIA ? Και ολα αυτα επειδη επιμενεις πως δεν υπαρχουν ακυρα RMA λογο αλλαγης των στοκ Ψυκτρων σε καρτες ? Ελεος....
Yperaspisths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια πηγαιντε μερικες σελιδες πριν. Εχω ποσταρει links. Η evga ftw διασυρει την ΑΤΙ 4870(εξου και ο τιτλος) και τωρα εχει βγει palit 260gtx που και αυτη περναει την 4870 και μαλιστα ειναι και φθηνοτερη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια πηγαιντε μερικες σελιδες πριν. Εχω ποσταρει links. Η evga ftw διασυρει την ΑΤΙ 4870(εξου και ο τιτλος) και τωρα εχει βγει palit 260gtx που και αυτη περναει την 4870 και μαλιστα ειναι και φθηνοτερη η EVGA FTW είναι overclocked γμτ...θεωρείς αυτή την σύγκριση δίκαια? έλεος δλδ... να τρέχεις εσύ με το ένα πόδι και εγώ με τα δυο και να σου λέω ότι σε πατάω χάμο...πόσο βλκς πρέπει να είμαι? όσο για τα links που έχεις postάρει ας μην σχολιάσω την αξιοπιστία του site που κάνει το review...
HighT3ch Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εντωμεταξύ αυτός ο τίτλος του thread κάνει μπαμ για NVidia fanboy-ism... άκου διασύρει, έλεος δηλαδή. Σταματήστε να συγκρίνετε overclocked με stock κάρτες, SLI/Crossfire με single κλπ. Και εγώ τα 3/4 των καρτών που πέρασαν από τα χέρια μου NVidia είναι αλλά δεν κάνω έτσι. Να βλέπετε τα facts, να κοιτάτε το δικό σας όφελος, όχι το όφελος της NVidia και της ΑΤΙ. Σου κάνει μια κάρτα τα γούστα πάρ' την και τελείωσε το θέμα. Αν δεν σου κάνει πάρε κάποια άλλη, απλό. Ο καθένας εδώ μέσα αγοράζει κάρτα για τους δικούς του λόγους, ο κάθε ένας βγαίνει κερδισμένος από την δική του σκοπιά.
tmjuju Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Φίλτατοι (και φίλτατες πλέον), Πάω διακοπές για δυο βδομάδες…. Επιτέλους! Καλό κουράγιο με το θέμα και ότι προκύψει. Έως που να επιστρέψω ελπίζω να έχει βγει κάνα καινούριο παίγνιον.. Όχι τίποτα άλλο αλλά ξεροσταλιάζουμε με benchmarks και τα ίδια games από την περσινή σεζόν. Live long and prosper
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Live long and prosper May the Force be with you...(Μητσοτάκης )
catrina_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δεν ξερω που ειχες δει πως ηταν γρηγοροτερη....Πριν το Hotfix οσα review και αν ειδα με τους 8.6 η 4870 επεφτε αρκετα πισω.... Review με τους πρώτους drivers για την HD4xxx σειρά, και με τους 177.41 για τις NVIDIA. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/force3d-hd-4870_6.html#sect0 Αν ηξερες κοσμο, η για να το διατυπωσω καλυτερα, αν ηξερες τα ατομα που ξερω εγω θα ηξερες και σε ποιο Forum συχναζουν ( Σε αλλο απο την ASUS και σε αλλο απο την XFX , και σε μερικα και οι απο τα 2 στρατοπεδα ) και αρα θα με ειχες δει και εμενα να μιλαω μαζι τους σε εκεινα τα Forums. Αν οχι τι αλλο να πω ? Περιμενεις να σου δωσω ονοματα απο ατομα που γνωριζω ??? Μηπως να σου δωσω και ατομα απο Gigabyte , Palit , Gingle , Corsair , Buffalo , Kingston , OCZ, AMD , NVIDIA ? Και ολα αυτα επειδη επιμενεις πως δεν υπαρχουν ακυρα RMA λογο αλλαγης των στοκ Ψυκτρων σε καρτες ? Ελεος.... Σα πολύ λαό ξέρεις εσύ. Αν χρειαστούμε καμμιά βοήθεια καμμιά φορά θα βάλεις κανά "χεράκι" ? Πού να ξέρω καλέ μου άνθρωπε σε ποιά forum συχνάζεις εσύ και με τι nickname... Αλήθεια, πού μιλάς με τους εν λόγω κυρίους ? Guru3d ? 3Darena ? Beyond3D ? anandtech ? xtremesystems ? legitreviews ? Ρε παιδια πηγαιντε μερικες σελιδες πριν. Εχω ποσταρει links. Η evga ftw διασυρει την ΑΤΙ 4870(εξου και ο τιτλος) και τωρα εχει βγει palit 260gtx που και αυτη περναει την 4870 και μαλιστα ειναι και φθηνοτερη η EVGA FTW είναι overclocked γμτ...θεωρείς αυτή την σύγκριση δίκαια? έλεος δλδ... να τρέχεις εσύ με το ένα πόδι και εγώ με τα δυο και να σου λέω ότι σε πατάω χάμο...πόσο βλκς πρέπει να είμαι? όσο για τα links που έχεις postάρει ας μην σχολιάσω την αξιοπιστία του site που κάνει το review... Μιλάμε για απίστευτη αντικειμενικότητα η σύγκριση overclocked με stock κάρτα. Τώρα το πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το site... LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.