Προς το περιεχόμενο

Η ΕVGA GTX260 διασυρει την ATI 4870

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα δεν ειναι λογια του αερα. Οριστε και το review. http://www.overclockersclub.com/reviews/evga_gtx260/

Στα 26 απο τα 32 test διαλυει την 4870 και το κυριοτερο καταναλωνει λιγοτερο(αρα θα παρεις τα λεφτα σου πισω απο την καταναλωση) και οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο αυτες της 4870.

Νομιζω το plaisio την εχει στα 245 ευρο!

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αφου ειναι overcloked χαιρω πολυ.Τι καθεσαι και συγκρινεις?Η ερωτηση ειναι 260 oc vs 4870 oc.Και οσο για τις καταναλωσεις που δεν καιει τιποτα η 260 σε 2D εχω την εντυπωση οτι και οι 4850/4870 εχουν αυτη τη δυνατοτητα και θα ενεργοποιηθει με νεους drivers

Δημοσ.

πφφ καλά , όπως βλέπω και στο review , διασύρει και την gtx280 μαζί

Η 4870 είναι καλύτερη δες κανένα review από κανένα μεγάλο site όπως του Guru3d ή του Anandteck.

Και παρεπιμπτόντως πρόκειτε για υπερχρονισμένο μοντέλο, όσο για την κατανάλωση, με το powerplay να δουλεύει θα βελτιωθεί κατα πολύ η κατάσταση

Δημοσ.
Φυσικα δεν ειναι λογια του αερα. Οριστε και το review. http://www.overclockersclub.com/reviews/evga_gtx260/

Στα 26 απο τα 32 test διαλυει την 4870 και το κυριοτερο καταναλωνει λιγοτερο(αρα θα παρεις τα λεφτα σου πισω απο την καταναλωση) και οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλοτερες απο αυτες της 4870.

Νομιζω το plaisio την εχει στα 245 ευρο!

γιατι δεν την αγοραζεις?

Δημοσ.

Το καθε site κανει τα τεστ που "θελει" , οπως "θελει" και με οποιους drivers "θελει" και βγαζει νικητρια την καρτα που "θελει". Εδω μερικα site για να "δειξουν" πως η 4870 ΔΕΝ αγγιζει τους 90 βαθμους κανουν τα τεστ τους σε δωματιο με 21 βαθμους θερμοκρασια μεσα στο κατακαλοκαιρο....

Ο καλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος. Εγω εχω χρησιμοποιησει και τις 2 και κρατησα την GTX260 οχι μονο επειδη εχει λιγοτερη καταναλωση ρευματος και επειδη ακουγεται λιγοτερο ουτε και επειδη δεν ανεβαινει πανω απο τους 73 βαθμους κελσιου σε αντιθεση με την 4870 που ξεπερναει τους 90. Την κρατησα γιατι εχει πολυ μεγαλυτερο χωρο για υπερσυνγχρονιση απο τη 4870 και επειδη ποτε δεν μαρεσαν οι drivers της ΑΤΙ .

Δημοσ.
Το καθε site κανει τα τεστ που "θελει" , οπως "θελει" και με οποιους drivers "θελει" και βγαζει νικητρια την καρτα που "θελει". Εδω μερικα site για να "δειξουν" πως η 4870 ΔΕΝ αγγιζει τους 90 βαθμους κανουν τα τεστ τους σε δωματιο με 21 βαθμους θερμοκρασια μεσα στο κατακαλοκαιρο....

Ο καλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος. Εγω εχω χρησιμοποιησει και τις 2 και κρατησα την GTX260 οχι μονο επειδη εχει λιγοτερη καταναλωση ρευματος και επειδη ακουγεται λιγοτερο ουτε και επειδη δεν ανεβαινει πανω απο τους 73 βαθμους κελσιου σε αντιθεση με την 4870 που ξεπερναει τους 90. Την κρατησα γιατι εχει πολυ μεγαλυτερο χωρο για υπερσυνγχρονιση απο τη 4870 και επειδη ποτε δεν μαρεσαν οι drivers της ΑΤΙ .

αφου λες οτι την δοκιμασες και την 4870 δεν ξερεις οτι ανεβαινει και αυτη :shock:

Δημοσ.

Με το να υπερσυνγχρονισω την 4870 στο max πριν αρχισει τα Artifacts ανεβηκα καπου 10% σε αυξηση επιδοσεων ενω με την GTX260 αγγιξα το 25%...Οποτε για μενα δεν υπαρχει καν ανταγωνισμος.

Θα μπορουσα φυσικα να βαλω Aftermarket ψυκτρα στην 4870 και ισως να πετυχω αναλογη αυξηση επιδοσεων αλλα δεν μπαινω σε τετοια διαδικασια.

Δημοσ.
πάλι καλά να λέμε που δεν έκαναν και underclock την 4870...

ΕΓΡΑΨΕΣ! :-D

Παντως τα site με τα reviews κατα 60-70% είναι προκατειλημμένα κατα της ΑMD-ATI.

Kάτι τετοιο έχω παρατηρήσει και στο tomshardware το οποίο τελευταια μάλλον παραπαίει.

(τα παλια αναλυτικα συγκρητικα του για επεξεργαστες και καρτες γραφικών είναι παρελθον)

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως τα site με τα reviews κατα 60-70% είναι προκατειλημμένα κατα της ΑMD-ATI.

Kάτι τετοιο έχω παρατηρήσει και στο tomshardware το οποίο τελευταια μάλλον παραπαίει.

(τα παλια αναλυτικα συγκρητικα του για επεξεργαστες και καρτες γραφικών είναι παρελθον)

καλά για την προκατάληψη υπερβάλεις, όλα τα μεγάλα/αξιόπιστα sites έβγαλαν άψογες τις 4850/4870/4870Χ2...

για τους επεξεργαστές φυσικό είναι να πέφτει ένα μικρό θάψιμο :P

Δημοσ.

μονο τα sites ειναι?Καλα θα ητανε :P

Εγω δν μπορω να καταλααβω γιατι εχουνε ολοι κολησει με τις θερμοκρασιες τις 4870 αφου:

1)Βγαζει τον αερα εξω,αρα δεν ενοχλει το ολο συστημα

2)Μπορεις να ανεβασεις λιγο το ανεμηστερακι

3)Η καρτα αντεχει και παραπανω απο αυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.
μονο τα sites ειναι?Καλα θα ητανε :P

Εγω δν μπορω να καταλααβω γιατι εχουνε ολοι κολησει με τις θερμοκρασιες τις 4870 αφου:

1)Βγαζει τον αερα εξω,αρα δεν ενοχλει το ολο συστημα

2)Μπορεις να ανεβασεις λιγο το ανεμηστερακι

3)Η καρτα αντεχει και παραπανω απο αυτα.

ναι αλλά και εσύ είσαι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες, όταν σου την θίγουν είναι λες και σου έβρισαν την οικογένεια...

1) καμία δεν βγάζει ΟΛΟ τον αέρα έξω, όλες ανεβάζουν την θερμοκρασία του συστήματος...

2),3) τα ίδια λέγαμε και για την 8800 GT πριν μερικούς μήνες αλλά κάποιοι το είχαν κάνει μεσανατολικό ζήτημα...

Δημοσ.

1)Ειπαμε Ατι Θρησκεια :P

2)Για τον αερα δεν εχω να προσθεσω κατι(εγω δεν εχω κουτι εδω και κατι μηνες μαλλον γιαυτο :P)

3)Kαι τα ιδια θα λεμε για τις μελοντικες καρτες,πονεμενι ιστορια :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...