JIMMYS88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Λοιπον εδω και 2 περιπου εβδομαδες εχς ενα προβλημα με την συνδεση μου περιλιπτικα πρεπει να πς οτι εχω conn-x kai to ενσυρματο philps router σχεδον καθε λιγη ωρα με πεταει εξς και δεν μπορς να μπς μετα κανει απο μονο του συνδεση και ξαναμαπινς αλλα μετα απο λιγο παλλι τα ιδια.Επειδη εχv ta vista εκανα διαγνωση σε μια επιλογη που μοου εχει και μου αναφερει προβλημα me to DNS SERVER δεν ξερω τι να κανω PLEASE HELP!!!
chrism4111 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Λοιπον εδω και 2 περιπου εβδομαδες εχς ενα προβλημα με την συνδεση μου περιλιπτικα πρεπει να πς οτι εχω conn-x kai to ενσυρματο philps router σχεδον καθε λιγη ωρα με πεταει εξς και δεν μπορς να μπς μετα κανει απο μονο του συνδεση και ξαναμαπινς αλλα μετα απο λιγο παλλι τα ιδια.Επειδη εχv ta vista εκανα διαγνωση σε μια επιλογη που μοου εχει και μου αναφερει προβλημα me to DNS SERVER δεν ξερω τι να κανω PLEASE HELP!!! Κανε μια αναβαθμιση του FirmWire του ρουτερ σου και μπορει να λυθει το προβλημα σου!!!
JIMMYS88 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 ΜΗΠΩ¦ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΙΡΜ¦ΑΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΡΟΥΤΕΡ Philips CGA3600N/TE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
JIMMYS88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 τους πηρα τηλεφωνο παρα πολλεσ φορες αλλα δεν βρηκανε κανενα προβλημα στην γραμμη αν και μου εμφανιζει οτι εχω θορυβο -33 noise margin μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο για τα δεδομενα του ρουτερ που ειναι philps.Δεν ξερβ τι να κανω δοκιμασα τα παντα μου λενε οτι μπορει να φταιει το καλωδιο που ειναι 13 μετρα η η καρτα δικτυου παντςσ εμενα μου βγαζει ενα προβλημα σχετικο με το DNS. αληθεια παντςσ μπορει κανεισ να μου δωσει το link για να κανω update to fimware gia to router philips CGA3600N/TE θα βοηθουσε ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.