Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα πληκτρολόγιο το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο αλλα δε ξέρω ελληνικά μπορείς να γράψεις με πληκτρολόγια εξωτερικού??

Ώπως επίσης και αυτό της apple θα μπορέσω να γράφω ελληνικά?

και είναι καθόλου για γράψιμο ή κουράζει?

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι ολοι ψαχνουν ενα πληκτρολογιο σαν αυτο των laptop; Εμενα προσωπικα εχω εναν acer και το πληκτρολογιο του δεν με βολευει καθολου. Προτιμω το logitech cordless mx που εχω σπιτι. Δεν ξερω αν ειναι το πληκτρολογιο του laptop χαλια αλλα μου φαινονται πολυ μαλακα και αβολα τα πληκτρα.

Δημοσ.
Βρήκα ένα πληκτρολόγιο το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο αλλα δε ξέρω ελληνικά μπορείς να γράψεις με πληκτρολόγια εξωτερικού??

Ώπως επίσης και αυτό της apple θα μπορέσω να γράφω ελληνικά?

και είναι καθόλου για γράψιμο ή κουράζει?

Και στα δυο μπορεις να γραψεις ελληνικα αρκει στα windows να εγκαταστησεις την ellhnikh γλωσσα για το πληκτρολογιο.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αυτο της apple το ειχα κι εγω και κυκλοφορει και με ελληνικα γραμματα στo πληκτρολογιο. Ειναι συμβατο και με windows.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:38 ----------

Γιατι ολοι ψαχνουν ενα πληκτρολογιο σαν αυτο των laptop; Εμενα προσωπικα εχω εναν acer και το πληκτρολογιο του δεν με βολευει καθολου.

Καθαρα υποκειμενικο φιλε μου....

Δημοσ.

τι σκαλωμα ειναι αυτο βρε παιδια με τα desktop πληκτρολογια που μοιαζουν σαν του λαπτοπ πιο πολυ?:P

Γιαννη εχεις χαλασει τοσα λεφτα αποτι ειδα αλλαζωντας τρια πληκτρλογια..παρε ενα razer να νιωσεις πληκτρολογιο:-D

λιγο να το συνηθησεις ειναι και μετα δεν θα θες να βλεπεις πληκτρολογιο laptop:-D

Δημοσ.
αυτο της apple σε κουράζει καθόλου στο γράψιμο?

Πραγματικά καθόλου.

Το απέκτησα το Φθινόπωρο. Πριν είχα ένα Logitech Dinovo Cordless για notebooks. Πολύ καλό ήταν κι αυτό, αλλά απλά δε συγκρίνονται. Της Apple είναι σ' άλλο επίπεδο. ;)

Δημοσ.
Πραγματικά καθόλου.

Το απέκτησα το Φθινόπωρο. Πριν είχα ένα Logitech Dinovo Cordless για notebooks. Πολύ καλό ήταν κι αυτό, αλλά απλά δε συγκρίνονται. Της Apple είναι σ' άλλο επίπεδο. ;)

Αν εβγαινε το ...μηλαρακι και σε μαυρο χρωμα θα ηταν τελειο !!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω εδώ και 12+ χρόνια το Liteon SK-7100 και δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ...

Περιττό να πω οτι είναι σαν του κουτιού ύστερα από τόσα χρόνια χρήσης...

Και είναι πολύ καλύτερο από πάρα πολλά laptop

Δημοσ.

Έχω εδώ και 12+ χρόνια το Liteon SK-7100 και δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ...

Περιττό να πω οτι είναι σαν του κουτιού ύστερα από τόσα χρόνια χρήσης...

Και είναι πολύ καλύτερο από πάρα πολλά laptop

Οπως δειχνει στην φωτο τουλαχιστον δεν εχει χαμηλα πληκτρα σαν των φορητων με μαλακο βυθισμα.

Τώρα που πέρασε ο καιρός μήπως έχουμε καμία νέα πρόταση για πληκτρολόγιο με αίσθηση εφάμιλλη των φορητών??? :rolleyes: :shock: :fear:

Επειδη συνεχιζω να ψαχνω (βιτσιο...) καλυτερο απο αυτο εδω της HP δεν εχω βρει.Πηρα δυο προ ημερων ενα γιατην κορη μου και ενα καβαντζα για μενα.

Δημοσ.

Γιαννη να σε βαλω σε εξοδα?

17631.png

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3616

bluetooth,δουλευει σε pc απο οτι ειδα λιγο στο νετ αλλα ψαχτο για σιγουρια

ελαφρυ πολυ σε φαση να νομιζεις οτι ειναι ψευτικο,πολυ ελαφρια πληκτρα αλλα δεν θα ελεγα οτι τα νοιωθεις απολυτα στιβαρα και smooth

σε σχεση με το trust slimline που ειναι το βασικο μου ειναι ποιο laptop η αισθηση και οπως θα ξερεις το slimline ειναι ηδη πολυ καλο

Δημοσ.

Οπως δειχνει στην φωτο τουλαχιστον δεν εχει χαμηλα πληκτρα σαν των φορητων με μαλακο βυθισμα.

Κι όμως...Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.Έχει το ίδιο ακριβώς βύθισμα με το ασύρματο της apple το οποίο δυστυχώς αν και θέλω να τα πάρω δεν παίζει σε Windows (κάπου διάβασα οτι μόνο με πατέντα μπορεί να παίξει και μόνο σε 7άρια ή Vista)

Δημοσ.

Γιαννη να σε βαλω σε εξοδα?

17631.png

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3616

bluetooth,δουλευει σε pc απο οτι ειδα λιγο στο νετ αλλα ψαχτο για σιγουρια

ελαφρυ πολυ σε φαση να νομιζεις οτι ειναι ψευτικο,πολυ ελαφρια πληκτρα αλλα δεν θα ελεγα οτι τα νοιωθεις απολυτα στιβαρα και smooth

σε σχεση με το trust slimline που ειναι το βασικο μου ειναι ποιο laptop η αισθηση και οπως θα ξερεις το slimline ειναι ηδη πολυ καλο

Αν δεν δουλευε σε pc σε τι δουλευει ? Μονο σε ps ?

Γενικα αυτα τα καλουδια αν δεν τα δοκιμασεις μπορει να πεσεις πολυ εξω.

Κι όμως...Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.Έχει το ίδιο ακριβώς βύθισμα με το ασύρματο της apple το οποίο δυστυχώς αν και θέλω να τα πάρω δεν παίζει σε Windows (κάπου διάβασα οτι μόνο με πατέντα μπορεί να παίξει και μόνο σε 7άρια ή Vista)

Μπορει και να κανω λαθος.Ειπα απο οτι δειχνει στην φωτο.

Οσο για το ασπρο της apple μια χαρα μου δουλευε με windows vista με καποια προγραμματακια για προγραμματισμο κουμπιων multimedia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...