Technology fan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Βρήκα ένα πληκτρολόγιο το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο αλλα δε ξέρω ελληνικά μπορείς να γράψεις με πληκτρολόγια εξωτερικού?? Ώπως επίσης και αυτό της apple θα μπορέσω να γράφω ελληνικά? και είναι καθόλου για γράψιμο ή κουράζει?
snik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Γιατι ολοι ψαχνουν ενα πληκτρολογιο σαν αυτο των laptop; Εμενα προσωπικα εχω εναν acer και το πληκτρολογιο του δεν με βολευει καθολου. Προτιμω το logitech cordless mx που εχω σπιτι. Δεν ξερω αν ειναι το πληκτρολογιο του laptop χαλια αλλα μου φαινονται πολυ μαλακα και αβολα τα πληκτρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Βρήκα ένα πληκτρολόγιο το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο αλλα δε ξέρω ελληνικά μπορείς να γράψεις με πληκτρολόγια εξωτερικού?? Ώπως επίσης και αυτό της apple θα μπορέσω να γράφω ελληνικά? και είναι καθόλου για γράψιμο ή κουράζει? Και στα δυο μπορεις να γραψεις ελληνικα αρκει στα windows να εγκαταστησεις την ellhnikh γλωσσα για το πληκτρολογιο.Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αυτο της apple το ειχα κι εγω και κυκλοφορει και με ελληνικα γραμματα στo πληκτρολογιο. Ειναι συμβατο και με windows. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:38 ---------- Γιατι ολοι ψαχνουν ενα πληκτρολογιο σαν αυτο των laptop; Εμενα προσωπικα εχω εναν acer και το πληκτρολογιο του δεν με βολευει καθολου. Καθαρα υποκειμενικο φιλε μου....
Technology fan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αυτο της apple σε κουράζει καθόλου στο γράψιμο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αυτο της apple σε κουράζει καθόλου στο γράψιμο? Οταν το ειχα δεν με κουραζε αλλα δεν γραφω και πολυ....
freestyoler93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 τι σκαλωμα ειναι αυτο βρε παιδια με τα desktop πληκτρολογια που μοιαζουν σαν του λαπτοπ πιο πολυ? Γιαννη εχεις χαλασει τοσα λεφτα αποτι ειδα αλλαζωντας τρια πληκτρλογια..παρε ενα razer να νιωσεις πληκτρολογιο λιγο να το συνηθησεις ειναι και μετα δεν θα θες να βλεπεις πληκτρολογιο laptop:-D
SpyrosR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 αυτο της apple σε κουράζει καθόλου στο γράψιμο? Πραγματικά καθόλου. Το απέκτησα το Φθινόπωρο. Πριν είχα ένα Logitech Dinovo Cordless για notebooks. Πολύ καλό ήταν κι αυτό, αλλά απλά δε συγκρίνονται. Της Apple είναι σ' άλλο επίπεδο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πραγματικά καθόλου. Το απέκτησα το Φθινόπωρο. Πριν είχα ένα Logitech Dinovo Cordless για notebooks. Πολύ καλό ήταν κι αυτό, αλλά απλά δε συγκρίνονται. Της Apple είναι σ' άλλο επίπεδο. Αν εβγαινε το ...μηλαρακι και σε μαυρο χρωμα θα ηταν τελειο !!!
sphinxgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα που πέρασε ο καιρός μήπως έχουμε καμία νέα πρόταση για πληκτρολόγιο με αίσθηση εφάμιλλη των φορητών???
tarantules Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω εδώ και 12+ χρόνια το Liteon SK-7100 και δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ... Περιττό να πω οτι είναι σαν του κουτιού ύστερα από τόσα χρόνια χρήσης... Και είναι πολύ καλύτερο από πάρα πολλά laptop
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω εδώ και 12+ χρόνια το Liteon SK-7100 και δεν το αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ... Περιττό να πω οτι είναι σαν του κουτιού ύστερα από τόσα χρόνια χρήσης... Και είναι πολύ καλύτερο από πάρα πολλά laptop Οπως δειχνει στην φωτο τουλαχιστον δεν εχει χαμηλα πληκτρα σαν των φορητων με μαλακο βυθισμα. Τώρα που πέρασε ο καιρός μήπως έχουμε καμία νέα πρόταση για πληκτρολόγιο με αίσθηση εφάμιλλη των φορητών??? Επειδη συνεχιζω να ψαχνω (βιτσιο...) καλυτερο απο αυτο εδω της HP δεν εχω βρει.Πηρα δυο προ ημερων ενα γιατην κορη μου και ενα καβαντζα για μενα.
million_voices Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γιαννη να σε βαλω σε εξοδα? http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3616 bluetooth,δουλευει σε pc απο οτι ειδα λιγο στο νετ αλλα ψαχτο για σιγουρια ελαφρυ πολυ σε φαση να νομιζεις οτι ειναι ψευτικο,πολυ ελαφρια πληκτρα αλλα δεν θα ελεγα οτι τα νοιωθεις απολυτα στιβαρα και smooth σε σχεση με το trust slimline που ειναι το βασικο μου ειναι ποιο laptop η αισθηση και οπως θα ξερεις το slimline ειναι ηδη πολυ καλο
tarantules Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Οπως δειχνει στην φωτο τουλαχιστον δεν εχει χαμηλα πληκτρα σαν των φορητων με μαλακο βυθισμα. Κι όμως...Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.Έχει το ίδιο ακριβώς βύθισμα με το ασύρματο της apple το οποίο δυστυχώς αν και θέλω να τα πάρω δεν παίζει σε Windows (κάπου διάβασα οτι μόνο με πατέντα μπορεί να παίξει και μόνο σε 7άρια ή Vista)
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γιαννη να σε βαλω σε εξοδα? http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3616 bluetooth,δουλευει σε pc απο οτι ειδα λιγο στο νετ αλλα ψαχτο για σιγουρια ελαφρυ πολυ σε φαση να νομιζεις οτι ειναι ψευτικο,πολυ ελαφρια πληκτρα αλλα δεν θα ελεγα οτι τα νοιωθεις απολυτα στιβαρα και smooth σε σχεση με το trust slimline που ειναι το βασικο μου ειναι ποιο laptop η αισθηση και οπως θα ξερεις το slimline ειναι ηδη πολυ καλο Αν δεν δουλευε σε pc σε τι δουλευει ? Μονο σε ps ? Γενικα αυτα τα καλουδια αν δεν τα δοκιμασεις μπορει να πεσεις πολυ εξω. Κι όμως...Κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.Έχει το ίδιο ακριβώς βύθισμα με το ασύρματο της apple το οποίο δυστυχώς αν και θέλω να τα πάρω δεν παίζει σε Windows (κάπου διάβασα οτι μόνο με πατέντα μπορεί να παίξει και μόνο σε 7άρια ή Vista) Μπορει και να κανω λαθος.Ειπα απο οτι δειχνει στην φωτο. Οσο για το ασπρο της apple μια χαρα μου δουλευε με windows vista με καποια προγραμματακια για προγραμματισμο κουμπιων multimedia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα