Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μετα απο 4 μερες χρησης του btc να επιβεβαιωσω τις αρχικες εντυπωσεις..Πολυ καλο και πολυ καλη η αισθηση των πληκτρων.Ιδια με laptop μπορει να μην ειναι αλλα την πλησιαζει κατα 80% . Δεν νομιζω αλλο πληκτρολογιο να ειναι τοσο εφαμηλο.Ουτε το πανακριβο dinovo που εχω δοκιμασει.
teodkats Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μολις το πηρα και το συνδεσα παιδια !!!! Απλα αψογο !!!! Αν οι κυριοι της apple δεν τσιγκουνευοντουσαν ενα μετρο καλωδιο θα ηταν καλυτερα. Υπαρχει βεβαια και η λυση της προεκτασης...Ελπιζω να μην μου κανει προβλημα.Edit Δουλεψε και με την προεκταση. Μετα απο 4 μερες χρησης του btc να επιβεβαιωσω τις αρχικες εντυπωσεις..Πολυ καλο και πολυ καλη η αισθηση των πληκτρων.Ιδια με laptop μπορει να μην ειναι αλλα την πλησιαζει κατα 80% . Δεν νομιζω αλλο πληκτρολογιο να ειναι τοσο εφαμηλο.Ουτε το πανακριβο dinovo που εχω δοκιμασει. Αφού έχεις δοκιμάσει και το Apple και το Btc ποιο θα πρότεινες για ξεκούραστο και γρήγορο γράψιμο, ποιο από τα δυο πλησιάζει πιο πολύ με των laptop;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αφού έχεις δοκιμάσει και το Apple και το Btc ποιο θα πρότεινες για ξεκούραστο και γρήγορο γράψιμο, ποιο από τα δυο πλησιάζει πιο πολύ με των laptop; Το apple. Απλα δεν μου αρεσε το ντιζαϊν του.
p8denu Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN Πολυ καλο φαινεται...Θα παω στο Πλαισιο να το ...ακουμπησω.Εχει σημασια η υποκειμενικη αισθηση που προκαλει.
Dr_73 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αυτό δεν μοιάζει με πληκτρολόγιο φορητού ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576563
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αυτό δεν μοιάζει με πληκτρολόγιο φορητού ?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576563 Χωρις να το ακουμπησεις τα πληκτρα δυσκολο να το πεις.
coreygaylas Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 α ρε γιαννη ακομα δε βρηκες καπου αυτες τις μερες ειδα καποιος να λεει για ενα Keyboard με Laptop feel... Cherry Blossom ?????? θα σε γελασω χαχαχαχαα εκανα και google ο κακομοιρης
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 α ρε γιαννη ακομα δε βρηκες καπου αυτες τις μερες ειδα καποιος να λεει για ενα Keyboard με Laptop feel... Cherry Blossom ?????? θα σε γελασω χαχαχαχαα εκανα και google ο κακομοιρης Φιλε μου αλλοι εχουν τρελα με καρτες γραφικων , αλοι με καρτες ηχου... και αλλοι με πληκτρολογια !!!
o_magazatoras Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Φιλε μου αλλοι εχουν τρελα με καρτες γραφικων , αλοι με καρτες ηχου... και αλλοι με πληκτρολογια !!! Που να δεις κάτι άλλους που ξέρω,που έχουν τρέλλα με σκληρούς δίσκους.Να φανταστείς μέχρι και βιβλιοθήκη πήρανε για την αρχειοθέτησή τους. Btw,καλημέρα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Που να δεις κάτι άλλους που ξέρω,που έχουν τρέλλα με σκληρούς δίσκους.Να φανταστείς μέχρι και βιβλιοθήκη πήρανε για την αρχειοθέτησή τους. Btw,καλημέρα! Εγραψες !!!!!:-D:-D:-D:-D Καλημερα !!!!:-D:-D
hercules1924 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 l0ol....΄τι ξέχασα να πάρω...αα ναι...μια βιβλιοθήκη για τους σκληρούς μου....είσαι μεγάααλος....:lol:
panosno1com Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4740&cl=US,EN το πηρα πριν κανα δυο βδομαδες 69 ευρω απο το μουλτιραμα του πειραια.εχω να πω,πως τα πληκτρα του ειναι εφαμιλλα σε "ηχο":p του compaq λαπτοπ ενος φιλου,[το λαπτοπ καινουριο μοντελο] και πλεον εχω ξεχασει το κρατς κρατς σε καθε πατημα του πληκτρου λες και σπαω καροτα!προσωπικα,δινω ενα + σε αυτο το πληκτρολογιο!το μονο μειονεκτημα ειναι πως οπως το συνδεεις,θελει drivers και επειδη με μια ψυχτρα χρειαστηκε να ξεσυνδεσω συχνα το πισι,ξεχνουσα ποια usb το χα βαλει και ετσι επρεπε να περναω drivers συνεχεια,αλλιως το πληκτρολογιο ηταν νεκρο.αυτα προς το παρων! εντιτ:να προσθεσω και για το 3 επιπεδων φωτισμο του,ειναι κατα την αποψη μου ποιο ωραιο απο το πορτοκαλι πχ του G15 logitech ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 το πηρα πριν κανα δυο βδομαδες 69 ευρω απο το μουλτιραμα του πειραια.εχω να πω,πως τα πληκτρα του ειναι εφαμιλλα σε "ηχο":p του compaq λαπτοπ ενος φιλου,[το λαπτοπ καινουριο μοντελο] και πλεον εχω ξεχασει το κρατς κρατς σε καθε πατημα του πληκτρου λες και σπαω καροτα!προσωπικα,δινω ενα + σε αυτο το πληκτρολογιο!το μονο μειονεκτημα ειναι πως οπως το συνδεεις,θελει drivers και επειδη με μια ψυχτρα χρειαστηκε να ξεσυνδεσω συχνα το πισι,ξεχνουσα ποια usb το χα βαλει και ετσι επρεπε να περναω drivers συνεχεια,αλλιως το πληκτρολογιο ηταν νεκρο.αυτα προς το παρων! εντιτ:να προσθεσω και για το 3 επιπεδων φωτισμο του,ειναι κατα την αποψη μου ποιο ωραιο απο το πορτοκαλι πχ του G15 logitech ... Συμφωνω απολυτα !!!!! :-D:-D:-D:-D:-D Το πηρα πριν λιγο....
kakofonixx Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ακριβως αυτο που ζητας ειναι το ultax της logitech! το εχω εδω και μερικα χρονια και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ πληκτρα laptop απλα νομιζω οτι εχει σταματησει να βγαινει και ισως ειναι λιγο δυσκολα να το βρεις πια η τιμη που το ειχα παρει ηταν ~25ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα