Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 4 μερες χρησης του btc να επιβεβαιωσω τις αρχικες εντυπωσεις..Πολυ καλο και πολυ καλη η αισθηση των πληκτρων.Ιδια με laptop μπορει να μην ειναι αλλα την πλησιαζει κατα 80% . Δεν νομιζω αλλο πληκτρολογιο να ειναι τοσο εφαμηλο.Ουτε το πανακριβο dinovo που εχω δοκιμασει.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μολις το πηρα και το συνδεσα παιδια !!!! Απλα αψογο !!!! Αν οι κυριοι της apple δεν τσιγκουνευοντουσαν ενα μετρο καλωδιο θα ηταν καλυτερα. Υπαρχει βεβαια και η λυση της προεκτασης...Ελπιζω να μην μου κανει προβλημα.

Edit

Δουλεψε και με την προεκταση.

Μετα απο 4 μερες χρησης του btc να επιβεβαιωσω τις αρχικες εντυπωσεις..Πολυ καλο και πολυ καλη η αισθηση των πληκτρων.Ιδια με laptop μπορει να μην ειναι αλλα την πλησιαζει κατα 80% . Δεν νομιζω αλλο πληκτρολογιο να ειναι τοσο εφαμηλο.Ουτε το πανακριβο dinovo που εχω δοκιμασει.

Αφού έχεις δοκιμάσει και το Apple και το Btc ποιο θα πρότεινες για ξεκούραστο και γρήγορο γράψιμο, ποιο από τα δυο πλησιάζει πιο πολύ με των laptop;

Δημοσ.
Αφού έχεις δοκιμάσει και το Apple και το Btc ποιο θα πρότεινες για ξεκούραστο και γρήγορο γράψιμο, ποιο από τα δυο πλησιάζει πιο πολύ με των laptop;

Το apple.

Απλα δεν μου αρεσε το ντιζαϊν του.

Δημοσ.

α ρε γιαννη ακομα δε βρηκες :P

καπου αυτες τις μερες ειδα καποιος να λεει για ενα Keyboard με Laptop feel...

Cherry Blossom ?????? θα σε γελασω

χαχαχαχαα εκανα και google ο κακομοιρης

59361204.soulis_cherry_blossoms_1.jpg

Δημοσ.
α ρε γιαννη ακομα δε βρηκες :P

καπου αυτες τις μερες ειδα καποιος να λεει για ενα Keyboard με Laptop feel...

Cherry Blossom ?????? θα σε γελασω

χαχαχαχαα εκανα και google ο κακομοιρης

Φιλε μου αλλοι εχουν τρελα με καρτες γραφικων , αλοι με καρτες ηχου... και αλλοι με πληκτρολογια !!!

Δημοσ.
Φιλε μου αλλοι εχουν τρελα με καρτες γραφικων , αλοι με καρτες ηχου... και αλλοι με πληκτρολογια !!!

Που να δεις κάτι άλλους που ξέρω,που έχουν τρέλλα με σκληρούς δίσκους.Να φανταστείς μέχρι και βιβλιοθήκη πήρανε για την αρχειοθέτησή τους.:confused:

Btw,καλημέρα!

Δημοσ.
Που να δεις κάτι άλλους που ξέρω,που έχουν τρέλλα με σκληρούς δίσκους.Να φανταστείς μέχρι και βιβλιοθήκη πήρανε για την αρχειοθέτησή τους.:confused:

Btw,καλημέρα!

Εγραψες !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Καλημερα !!!!:-D:-D:-D

Δημοσ.

:-D

το πηρα πριν κανα δυο βδομαδες 69 ευρω απο το μουλτιραμα του πειραια.εχω να πω,πως τα πληκτρα του ειναι εφαμιλλα σε "ηχο":p του compaq λαπτοπ ενος φιλου,[το λαπτοπ καινουριο μοντελο:rolleyes:] και πλεον εχω ξεχασει το κρατς κρατς σε καθε πατημα του πληκτρου λες και σπαω καροτα!προσωπικα,δινω ενα + σε αυτο το πληκτρολογιο!το μονο μειονεκτημα ειναι πως οπως το συνδεεις,θελει drivers και επειδη με μια ψυχτρα χρειαστηκε να ξεσυνδεσω συχνα το πισι,ξεχνουσα ποια usb το χα βαλει και ετσι επρεπε να περναω drivers συνεχεια,αλλιως το πληκτρολογιο ηταν νεκρο:o.αυτα προς το παρων!:-D

εντιτ:να προσθεσω και για το 3 επιπεδων φωτισμο του,ειναι κατα την αποψη μου ποιο ωραιο απο το πορτοκαλι πχ του G15 logitech ...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
:-D

το πηρα πριν κανα δυο βδομαδες 69 ευρω απο το μουλτιραμα του πειραια.εχω να πω,πως τα πληκτρα του ειναι εφαμιλλα σε "ηχο":p του compaq λαπτοπ ενος φιλου,[το λαπτοπ καινουριο μοντελο:rolleyes:] και πλεον εχω ξεχασει το κρατς κρατς σε καθε πατημα του πληκτρου λες και σπαω καροτα!προσωπικα,δινω ενα + σε αυτο το πληκτρολογιο!το μονο μειονεκτημα ειναι πως οπως το συνδεεις,θελει drivers και επειδη με μια ψυχτρα χρειαστηκε να ξεσυνδεσω συχνα το πισι,ξεχνουσα ποια usb το χα βαλει και ετσι επρεπε να περναω drivers συνεχεια,αλλιως το πληκτρολογιο ηταν νεκρο:o.αυτα προς το παρων!:-D

εντιτ:να προσθεσω και για το 3 επιπεδων φωτισμο του,ειναι κατα την αποψη μου ποιο ωραιο απο το πορτοκαλι πχ του G15 logitech ...

Συμφωνω απολυτα !!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D Το πηρα πριν λιγο....

Δημοσ.

ακριβως αυτο που ζητας ειναι το ultax της logitech!

το εχω εδω και μερικα χρονια και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ πληκτρα laptop

απλα νομιζω οτι εχει σταματησει να βγαινει και ισως ειναι λιγο δυσκολα να το βρεις πια

η τιμη που το ειχα παρει ηταν ~25ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...