Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παιδια εγω εχω αυτο και το ειχα πληρωσει και ακριβα θυμαμαι αλλα ειμαι απολυτα! ευχαριστημενος, τελεια αισθηση των πληκτρων και αθορυβα!http://www.skroutz.gr/s/66764/Microsoft-Wireless-Entertainment-Desktop-7000.html Τωρα μολις στο γραφειο εχω αυτο που λες αλλα υποκειμενικα βεβαια τα αλλα δυο apple και btc εχουν καλυτερη αισθηση πληκτρων.
GeoXrh Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Πρωτον χρησιμοποιωντας την ευρεση ψαχνεις μηπως υπαρχει σχετικο θεμα. Αν δεν βρεις πας στην γενικηκατηγορια που θελεις (software , hardware Kλπ) επιλεγεις υποκατηγορια και πατας νεο θεμα. Τις ερωτησεις σχετικα με το forum καλυτερα στο Insomnia forum. Ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά.
koumos Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Τωρα μολις στο γραφειο εχω αυτο που λες αλλα υποκειμενικα βεβαια τα αλλα δυο apple και btc εχουν καλυτερη αισθηση πληκτρων. Να σου πω την αληθεια δεν τα εχω δει απο κοντα τα αλλα δυο για να εκφερω αποψη αλλα αυτο που εχω πραγματικα μπορω να πω οτι με εχει αφησει απολυτα ευχαριστημενο. Βεβαια το μειονεκτημα ειναι οτι σε αναγκαζει η ΜΣ να το παρεις desktop , δηλαδη μαζι με mouse , ετσι ωστε να αναγκαστεις να το πληρωσεις 110+ ευρω...
1234 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 30 ευρώ... Ποιό είναι το καλύτερο -πάντα κατά τη γνώμη σας- με τόσα λεφτά; (windows xp έχω, αν έχει καμία σημασία)
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 30 ευρώ... Ποιό είναι το καλύτερο -πάντα κατά τη γνώμη σας- με τόσα λεφτά; (windows xp έχω, αν έχει καμία σημασία) Θεμα windows δεν τιθεται...Υπαρχει συμβατοτητα με ολες τις εκδοσεις αλλα 30 ευρω με αισθηση laptop μονο το btc με on line παραγγελια .
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Μαλλον απο εδω που ο ανταποκριτης φαινεται Eλληνας (Takis Petridis) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:34 ---------- Μαλλον απο εδω που ο ανταποκριτης φαινεται Eλληνας (Takis Petridis) Μιας και ο παραληπτης του email φιανεται να ειναι ελληνικης καταγωγης τολμησα και εσετιλα εμαιλ στα ελληνικα... Με την ελπιδα οτι λογω ονοματος διαβαζετε ελληνικα θελω να ρωτησω αν η btc στελνει keyboards στην Ελλαδα και σε ποια τιμη. Ευχαριστω. Πηρα απαντηση οτι :Dear Mr. Giannis, For the time being we do not ship k/b's to Greece. We start a few months ago cooperation with a Greek company (Sun Electronics tel.: 2310 700777 ) from Thessaloniki but they do not import k/b's yet. best regards T. Petridis Στο ebay εχει αρκετα παντως. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2009 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγω παρηγγειλα χθες αυτο το BTC 39 δολαρια με τα μεταφορικα.
apathya Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Εγω παρηγγειλα χθες αυτο το BTC 39 δολαρια με τα μεταφορικα. cool! πολυ ωραιο πληκτρολογιο, οταν το παρεις γραψε γνωμες
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 cool! πολυ ωραιο πληκτρολογιο, οταν το παρεις γραψε γνωμες Ενοειται...Παραδοση σε 1-2 βδομαδες ελεγε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 εφτασε φιλε? γραψε εντυπωσεις Οχι ακομα...Η κορη μου που το παρηγγειλε για μενα λογω αγγλικων μου ειπε οτι ελεγε μια με δυο βδομαδες για αφιξη.Οταν ερθει θα γραψω αμμεσα.
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ωραιος με το καλο να ερθει να μαθουμε και εντυπωσεις απο πρωτο χερι
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μολις αφηχθη το πληκτρολογιο νωριτερα απο οτι υπολογιζα. Ενεα μερες εκανε . Παρα πολυ καλο !!! Βεβαια δεν εχει ελληνικες αντιστοιχιες αλλα συνηθιζεται.Ουτε drιvers χρειαστηκε , ουτε καν επανεκινηση το pc. Ηρθε με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και το κουτι του ηταν σε ενα μεγαλυτερο... που χωραγε ανετα κεντρικη μοναδα pc !!!!!! Πιο πολλα το απογευμα γιατι φευγω τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα