Προς το περιεχόμενο

Τι απέγινε η Tagan "Power of Silence"

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators

δεν σου είπε κανείς να τα πετάξεις, απλά είπαμε ότι συνέβει αυτό σε πάρα πολλά και δεν μας πιστεύεις...

παρεπιπτόντως όπως ρωτήθηκε και στο από πάνω post, ποιο μοντελο/revision έχεις ακριβώς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

TG480-U01

Αγοράστηκαν Οκτώβρη του '04.Ήταν από τα πρώτα λέτε τα ελαττωματικά?

@Catrina _p

Γιατί γράφεις στα Αγγλικά? Ξέρουμε καί Ελληνικά.Εκτός καί αν εσύ δεν ξέρεις.

Πάντως είναι καί λίγο άκομψο να κρίνουν οι Έλληνες ένα προϊόν τη στιγμή πού μόνο καλό σουβλάκι μπορούν να παράγουν.Είμαστε άσχετοι καί πάτος της τεχνολογίας.Εγώ ντρέπομαι πού είμαι μόνο ένας χαζός καταναλωτής.Φέρνει το πλαίσιο την τάδε μαλακία καί στη στιγμή το παγκοσμίως άγνωστο προϊόν γίνεται φίρμα πρώτου μεγέθους.Έχουμε την πλάκα μας εμείς εδώ στο Ελλάντα.

• Super Moderators

για ποιο άγνωστο προϊόν μιλάς? :o

τα πρώτα TG480-U01 ΔΕΝ ήταν τα ελαττωματικά από ότι θυμάμαι (για την ακρίβεια ήταν απίστευτα καλά με τα οποία η Tagan εφτιαξε όνομα), το επόμενο revision/version του 480w είχε τις ελαττωματικές παρτίδες...

Κι αυτος που βγαζει τις φιρμες Ελληνας ειναι. Μην σας μπερδευει το ψευδονυμο του (JonnyGuru).

Γιαννη Γκουρουση το λενε το παλικαρι.. :P

Κι αυτος που βγαζει τις φιρμες Ελληνας ειναι. Μην σας μπερδευει το ψευδονυμο του (JonnyGuru).

Γιαννη Γκουρουση το λενε το παλικαρι.. :P

Πω πω σδερφέ μου ξυνίλα καί κακό! Όλα σε ενοχλούν δικέ μου.Πάνε διακοπές να ηρεμήσεις λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...