catrina_p Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 disbeliever θέλεις να πείς. Unbelievable... your ignorance, that is. ( out there, the truth is, says Yoda ). Conspiracy theories ? p.s. PSUs revision ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 δεν σου είπε κανείς να τα πετάξεις, απλά είπαμε ότι συνέβει αυτό σε πάρα πολλά και δεν μας πιστεύεις... παρεπιπτόντως όπως ρωτήθηκε και στο από πάνω post, ποιο μοντελο/revision έχεις ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 TG480-U01 Αγοράστηκαν Οκτώβρη του '04.Ήταν από τα πρώτα λέτε τα ελαττωματικά? @Catrina _p Γιατί γράφεις στα Αγγλικά? Ξέρουμε καί Ελληνικά.Εκτός καί αν εσύ δεν ξέρεις. Πάντως είναι καί λίγο άκομψο να κρίνουν οι Έλληνες ένα προϊόν τη στιγμή πού μόνο καλό σουβλάκι μπορούν να παράγουν.Είμαστε άσχετοι καί πάτος της τεχνολογίας.Εγώ ντρέπομαι πού είμαι μόνο ένας χαζός καταναλωτής.Φέρνει το πλαίσιο την τάδε μαλακία καί στη στιγμή το παγκοσμίως άγνωστο προϊόν γίνεται φίρμα πρώτου μεγέθους.Έχουμε την πλάκα μας εμείς εδώ στο Ελλάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 για ποιο άγνωστο προϊόν μιλάς? τα πρώτα TG480-U01 ΔΕΝ ήταν τα ελαττωματικά από ότι θυμάμαι (για την ακρίβεια ήταν απίστευτα καλά με τα οποία η Tagan εφτιαξε όνομα), το επόμενο revision/version του 480w είχε τις ελαττωματικές παρτίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Κι αυτος που βγαζει τις φιρμες Ελληνας ειναι. Μην σας μπερδευει το ψευδονυμο του (JonnyGuru). Γιαννη Γκουρουση το λενε το παλικαρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Κι αυτος που βγαζει τις φιρμες Ελληνας ειναι. Μην σας μπερδευει το ψευδονυμο του (JonnyGuru). Γιαννη Γκουρουση το λενε το παλικαρι.. Πω πω σδερφέ μου ξυνίλα καί κακό! Όλα σε ενοχλούν δικέ μου.Πάνε διακοπές να ηρεμήσεις λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 διακοπές ήταν εσύ δεν λες να καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως το θέμα λήγει εδώ. Οι ειρωνίες δεν γίνονται αποδεκτές στο παρών forum. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.