Προς το περιεχόμενο

Τι απέγινε η Tagan "Power of Silence"

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δλδ ? Εγω υποστηριζω Enermax και λογο ποιοτητας κατασκευης και λογο φηνηρισματος και λογο συσκευασιας. Το διαρκειας ομως που κολαει ?

Ατυχής έκφραση θέλω να πω.Προτιμώ είναι το σωστό.Το υποστηρίζω είναι κάτι πολύ πιό σπουδαίο καί δεν νομίζω πως οι καταναλωτές χρωστάνε σε κανέναν.Υποστηρίζεις την ομάδα σου ακόμη καί στις ήττες καί δεν την αλλάζεις. Αλλά άν το enermax σου παρουσιάζει προβλήματα είναι βέβαιο ότι θα αλλάξεις στρατόπεδο. :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ξερω, απλα η Enermax με εχει κερδισει τουλαχιστον απο πλευρας οπως ειπα ποιοτητας φυνηρισματος και πακετου. Ωστοσο δεν εχω Enermax οποτε δεν ειμαι και φανατικος οπαδος..

Βλέπεις ότι έχεις λάθος καταλάβει?

Εγώ ανέφερα πως δώδεκα από τα επίμαχα τροφοδοτικά δουλεύουν ανελλιπώς τρία χρόνια καί παραπάνω καί δεν παρουσίασαν πρόβλημα.Δεν έχω καμμιά πρεμούρα να κάνω το δικηγόρο της tagan.

Όχι ακριβώς.

Για την ακρίβεια είπες αρκετά παραπάνω πραγματάκια:

Τι λέτε ρε παιδιά γιά σοβαρευτείτε γιατί μας βλέπουν κιόλας.Τι στο καλό είχε μέσα ΤΝΤ το τροφοδοτικό?Έσκασε?Καί δεν σε σκότωσε?Καί αγόρασες το ίδιο?Καί θέλεις να σε πιστέψουμε?Ποιός τρελός βάζει "βόμβες" στον υπολογιστή του?

Αραδιάζει καί ο ThResh ένα κάρο μάρκες έτσι επειδή γουστάρει να μας πείσει ότι όλες οι άλλες μάρκες είναι καλές εκτός από τα tagan!

Φοβερός οδηγός αγοράς.

Βρε τούς κερατάδες μάλλον πυρομανείς πρέπει να είναι οι τεχνικοί της tagan, δεν εξηγείται αλλιώς να μην τα διορθώνουν αυτά τα τροφοδοτικά τους!

Καί μαζί με αυτη την αρνητική διαφήμιση θα "σκάνε" προφανώς από χαρά καί οι ανταγωνιστές.

Το βίντεο πού δείχνετε δεν αποδεικνύει τίποτα.Προχθές πήγα να πατήσω το διακόπτη τού πορτατίφ καί έκανε ένα μπαμ καί κάηκε η λάμπα.Λέτε να την είχε φτειάξει η tagan?

Φτάνοντας σε σημείο να φάσκεις:

Καί κάτι ακόμη με τούς περοβόητους τέστερς.Πάω στοίχημα όσο θες ότι μπορώ να στήσω ένα σάιτ πού καί καλά είναι εκειδικευμένο να τεστάρει τροφοδοτικά καί να σε πείσω ότι το energymalak είναι το κορυφαίο τροφοδοτικό αυτή τη στιγμή γιά gamers!

Και να αντιφάσκεις:

Έπειτα δεν ζήτησα φόρα γιατί σε φόρουμ μιλάμε τώρα καί εμείς.Αλλά κάποιο κοινά αποδεκτό τόπο όπως ας πούμε τον Tom's Hardware guide πού θα κάνει αναφορά σε εκείνη την ελαττωματική παρτίδα.

Εσένα όμως βλέπω με πόσο ζήλο πράγματι θες να βγάλεις άχρηστη μιά εταιρεία επειδή μιά παρτίδα λες ότι είχε πρόβλημα.

Καί η Μερσέντες ανακάλεσε το C-CLASS όμως πολύ θα γούσταρες ένα cabrio της εταιρείας.Ή μήπως κάνω λάθος?

Bασικά μπλέκεις τα αυγά με τα καλάθια.

Για την ιστορία θα σου πω πως έχεις κάμει λάθος.

Όχι, δεν θα γούσταρα ένα βλαχοκυριλέ κάμπριο της Mercedes.

Πηδ@ω και χωρίς αυτό... :P

Μην χαλατε την ζαχαρενια σας ρε χωρις λογο....Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει τις επιλογες του ειτε ειναι Tagan , ειτε Enermax , ειτε Mercedes CLK ειτε BMW Z4....Ηρεμηστε.

και γω είχα ένα Tagan eysycon 580watt, μετά από ένα χρόνο και χωρίς προφανή αιτία,πάνω σε ups το είχα, παφ ψώφισε. Πραγματικα το λυπήθηκα γιατι μαζί με το psu η συσκευασία είχε ένα μικρό δερμάτινο κομοδίνο, και το ίδιο το psu ήταν πολύ κούκλα, και τα cables.... ,

Αυτό που ληπήθηκα πιο πολύ ήταν που έπρεπε δώσω πίσω και το κομοδηνάκι για την εγγύηση ( ή μήπως δεν έπρεπε...χμμμ).

Το θέμα είναι από τότε είμαι με Enermax infinity 600 κάτι και είμαι μια χαρά, προς το παρόν ,φτου φτου μην το ματιάσω

Το θέμα είναι από τότε είμαι με Enermax infinity 600 κάτι και είμαι μια χαρά, προς το παρόν ,φτου φτου μην το ματιάσω

Η Infinity ανήκει στις άξιες σειρές της enermax, δεν χρειάζεται να το φοβάσαι. ;)

Συγκεκριμένα στο γείτονα μου του έχουν σκάσει 2 Tagan 480 watt.To ένα το είχα ακούσει κι εγώ καλοκαίρι και μένω απέναντι από το δρόμο ακριβώς.Ακούστηκε σαν βαρελότο και μετά έπεσε τηλέφωνο κανονικά γιατί ο φίλος χέστηκε πάνω του,καθώς εκείνη την ώρα έβλεπε μια ήρεμη κοινωνική ταινία.Το πήγε για RMA και πήρε το ίδιο το οποίο έσκασε μέσα σε 2 περίπου μήνες με λιγότερο κρότο αυτή την φορά.Επειδή μπήκα σε υποψίες το 2ο τροφοδοτικό δεν το πήγαμε πίσω κατευθείαν και το άνοιξα για να δώ τι παίζει με το κύκλωμά του.(ηλεκτρονικός σπουδάζω)

1)Τα εξαρτήματά του είναι από τις χειρότερες ποιότητες που κυκλοφορούν παρόμοια με αυτά στα Budget τροφοδοτικά,αν όχι χειρότερα.

2)Η αιτία της έκρηξη ήταν κλασικά 2 ηλεκτρολυτικοί οι οποίοι λόγω λάθους σχεδίασης στο PCB υπερφορτώνονταν και είτε μόνο έβγαζαν ζουμιά είτε έσκαγαν.Οι πυκνωτές ήταν μάρκας HYyyyuooiiijou (!!!) ή κάτι τέτοιο τελος πάντων,κινέζικοί κάκιστης ποιότητας.

3) Το pcb εκτός από την λάθος σχεδίαση των πυκνωτών είχε και λάθος στην τοποθέτηση των εξαρτημάτων,τα οποία βρίσκονταν πολύ κοντά μεταξύ τους με αποτέλεσμα να μην ψύχονται σωστά και να υπερθερμαίνονται.

Άλλαξα τους πυκνωτές με καλύτερης ποιότητας και ίδιων χαρακτηριστικών οι οποίοι δεν έσκαγαν αλλά φαινόταν στις μετρήσεις που έκανα οτι καταπονούνταν από λάθος στην σχεδίαση των νησίδων και 1 διόδου zener.Έπειτα από πατέντες δικές μου πάνω στο κύκλωμα (bypass και bridge+ μερικά έξτρα εξαρτήματα)το συγκεκριμένο τροφοδοτικό λειτουργεί ακόμη μέσα σε κατεβαστήρι 24/7 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Είναι δυνατόν κάποιος να εμπιστέυεται μία εταιρία μετά από τέτοια κατασκευαστικά λάθη?Και το παράδειγμα με τους 12 υπολογιστές σε δίκτυο που δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα μπορώ να το κατατάξω μαζί με τα psu reviews που πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ με ΠΟΛΥΜΕΤΡΟ.(Το τελευταίο αποτελεί τρανό παράδειγμα ασχετοσύνης)

όλα χαλάνε (όπως είπε και κάποιος φίλος πιο πριν) απλά τα 480 tagan χάλαγαν πιο πολύ και χωρίς να τα ζορίσεις. Είχα ένα (άψογο μέχρι που χάλασε) και δεν λέω έσκασε γιατί απλά έλιωσε το φις της μητρικής ούτε μπαμ ούτε μπουμ ούτε τπτ. Ε μετά από αυτό για ψυχολογικούς λόγους και μόνο δεν πήρα πάλι tagan (ήταν πάντως πάρα πολύ ήσυχο)

Συγκεκριμένα στο γείτονα μου του έχουν σκάσει 2 Tagan 480 watt.To ένα το είχα ακούσει κι εγώ καλοκαίρι και μένω απέναντι από το δρόμο ακριβώς.Ακούστηκε σαν βαρελότο και μετά έπεσε τηλέφωνο κανονικά γιατί ο φίλος χέστηκε πάνω του,καθώς εκείνη την ώρα έβλεπε μια ήρεμη κοινωνική ταινία.Το πήγε για RMA και πήρε το ίδιο το οποίο έσκασε μέσα σε 2 περίπου μήνες με λιγότερο κρότο αυτή την φορά.Επειδή μπήκα σε υποψίες το 2ο τροφοδοτικό δεν το πήγαμε πίσω κατευθείαν και το άνοιξα για να δώ τι παίζει με το κύκλωμά του.(ηλεκτρονικός σπουδάζω)

Καί μετά ξύπνησες?Μήπως ήταν τα τανκς από το πόλεμο της νότιας Οσετίας?

Πάλι σε γείτονα συνέβη αυτό ε?.Κάλεσες καί την αστυνομία γιά διατάραξη κοινής ησυχίας?

Το ερώτημα παραμένει.Γιατί δεν χαλάνε τα ρημάδια τα δικά μου 480άρια? Με συμπαθούν καί δεν λένε να χαλάσουν εδώ καί πάνω από τρία χρόνια.Εδώ είναι το ερώτημα.Μέχρι να μού σκάσουν καί μένα δεν πρόκειται να πιστέψω τίποτα.

Αλλά τις περισσότερες φορές τα τροφοδοτικά πού χαλάνε είναι είτε από κακή συντήρηση είτε είναι μπροστά από κανένα ups φέξε μου καί γλίστρησα.Δεν μας είπες λοιπόν σε τι περιβάλλον δούλευε τα τροφοδοτικά του ο γείτονας.Τι πιστεύεις δηλαδή ότι κάθε εταιρεία πριν αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα ποϊόν δεν το περνά από εξαντλητικά τεστ γιά μέρες γιά να μην πω μήνες λειτουργίας ανελλιπώς?Καί όχι ένα.Δέκα δέκα τα τροφοδοτικά τα παρακολουθούν σε ακραίες καταστάσεις λειτουργίας.Κάι έρχεται ο γείτονας πού πήγε να μπεί στο Ιντερνετ καί τού έσκασαν μάλιστα δύο?

Δεν ήξερε ρε γαμώτο η tagan να σε προσλάβει στο τμήμα σχεδιασμού γιά να μη διασυρθεί τόσο το όνομά της!

Είναι σίγουρο ότι ο φίλος σου έβλεπε κοινωνική ταινία καί δεν έβλεπε το Πέρλ Χάρμπορ?

Πω πω ρε geovard δε λες να καταλάβεις με τίποτα...

Λες και είπε κανείς οτι από τα 20.000 480άρια που κατασκεύασε η Tagan έσκασαν και τα 20.000...

Καλό είναι να μην πιστεύεις οτι κι αν πει ο οποιοσδήποτε στα τυφλά, αλλά όχι κι έτσι.

Και λίγος σεβασμός προς κάποιους που βοηθάνε ένα σωρό κόσμο (κάτι πήρε το μάτι μου) χωρίς να έχουν καμιά απαίτηση, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...

• Super Moderators

μην το κουράζουμε άλλο δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη, παρά μόνο αν έβγαζε ανακοίνωση η Tagan(σιγά μην το παραδεχτεί)...

ο Θεός να κατέβει κάτω και να του πει πως ισχύουν αυτά που λέμε δεν θα τον πίστευε...

Δηλαδή ρε μάγκες να τα πετάξω τελικά γιά να μην κινδυνεύσω ή όχι.Εσείς τι θα κάνατε?

Έπειτα λειτουργείτε οι περισσότεροι με τη λογική της μάζας σιγοντάρει ο ένας τον άλλον καί δεν βλέπετε ότι δεν γίνετστε πιστευτοί με το να λέτε ο γείτονας καί ο φίλος.

Τελικά να τα πετάξω τα τροφοδοτικά?Αναμένω στο ακουστικό.Εδώ στο φόρουμ βλέπεις πολλούς να το έχουν πήδήξει το καλάμι πριν καν γίνουν επαγγελματίες.Γίνονται αστροναύτες άμα χρειαστεί, στρατιωτικοί αναλυτές, τώρα μας προέκυψαν καί υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικοί όντες ακόμη φοιτξητές.Λοιπόν τι λές βάζω τι χρηματοδότηση βάζεις τον εγκέφαλό σου να ανοίξουμε μιά εταιρέια να τις ταπώσουμε όλες?Καλά κέρδη!

Unbelievable!

disbeliever θέλεις να πείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...