Προς το περιεχόμενο

Τι απέγινε η Tagan "Power of Silence"

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To γεγονος πως εσυ υπερασπιζεσαι την Tagan παση-θυσια, δεν σημαινει πως εμεις την πολεμουμε με τον ιδιο ζηλο

Βλέπεις ότι έχεις λάθος καταλάβει?

Εγώ ανέφερα πως δώδεκα από τα επίμαχα τροφοδοτικά δουλεύουν ανελλιπώς τρία χρόνια καί παραπάνω καί δεν παρουσίασαν πρόβλημα.Δεν έχω καμμιά πρεμούρα να κάνω το δικηγόρο της tagan. Εσένα όμως βλέπω με πόσο ζήλο πράγματι θες να βγάλεις άχρηστη μιά εταιρεία επειδή μιά παρτίδα λες ότι είχε πρόβλημα.

Καί η Μερσέντες ανακάλεσε το C-CLASS όμως πολύ θα γούσταρες ένα cabrio της εταιρείας.Ή μήπως κάνω λάθος?

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Snip

ROFL. δλδ η Tagan κατασκευαζει τροφοδοτικα ετσι?

ΒΤW Εταιρια που βαζει 5 χρονια εγγυηση σε προιον δειχνει οτι εχει πολυ μεγαλη εμπιστοσηνη σε αυτο και στη ποιοτητα κατασκευης του. (Corsair)

Δημοσ.

δες και την Coolermaster πιο πανω...Παλι 5 χρονια...

Γενικα ειναι νορμαλ σαν τροφοδοτικο αλλα απο ποιοτητα κατασκευης και efficiency ειναι παρα πολυ καλο.

Δημοσ.
http://www.jonnyguru.com/modules/NDReviews/images/ZM600-HP/IMG_0041.JPG

http://www.jonnyguru.com/modules/NDReviews/images/HX620W/IMG_0629.jpg

το 600αρι Zalman βγάζει στην 12V combined 42A (δλδ 504w) ενώ το 620αρι Corsair βγάζει 50Α (δλδ 600w) ποιο θα προτιμήσεις? :-)

μόνο effieciency έχει καλό...γενικά ως τροφοδοτικό είναι μέτριο :-(

Καλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Καμια εταιρια δεν αναφερει το crossload που χρειαζεται για να πιασεις αυτα τα νουμερα. Περα απο αυτο το corsair ειναι τοσο δυνατο γιατι ειναι single rail trofodotiko. Και φυσικα ακομη και σημερα παραμενει απο τα κορυφαια της κατηγοριας.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Καμια εταιρια δεν αναφερει το crossload που χρειαζεται για να πιασεις αυτα τα νουμερα. Περα απο αυτο το corsair ειναι τοσο δυνατο γιατι ειναι single rail trofodotiko. Και φυσικα ακομη και σημερα παραμενει απο τα κορυφαια της κατηγοριας.

μόνο 3 euro ακριβότερο το Corsair από το Zalman...

Δημοσ.
Ασε μωρέ έβαλε εκεί oi corsair λίγα πυροτεχνήματα η μάζεψε οτι βρήκε απο τι χωματερή για να το παίξει μούρη!

Ε οχι και 6 στη σειρα! Αυτά δνε γίννονται!

Πιστευω έχουμε ένα επίπεδο εδώ μέσα για να μην αξιονόμαστε ουτε κάν να αναφέρουμε τέτοια γεγονότα!

Και εγώ το ίδιο θέλω να πιστεύω, αλλά βλέπω πως ξεκινάς και γίνεσαι ερριστικός προς τις απόψεις ατόμων που προσπαθούν να σε βοηθήσουν.

Μέχρι στιγμής ούτε ένα ευχαριστώ δεν έχω δει σε τόσα μέλη που ασχολήθηκαν μαζί σου.

/sc

Δημοσ.

Δεν εβαλαν απλα 6 στην σειρα....Εβαλαν 6 στην σειρα και προσπαθησαν να τραβηξουν περισσοτερο ρευμα απο το επιτρεπτο Efficiency τους και αρα καηκαν. Απολυτα φυσιολογικο αν πας να βγαλεις 88% Efficiency απο ενα PSU που εχει 75% efficiency....Σωστα ?

Δημοσ.

ρε φιλε ΗellasVagabond σε εχει αφησει ευχαριστημενο το thermaltake που εχεις διοτι και εγω αγορασα ενα παρομοιο στα 750watts (δν το εχω βαλει ακομη στο pc), απο μερια θορυβου πως το βλεπεις;;

Δημοσ.
Δεν εβαλαν απλα 6 στην σειρα....Εβαλαν 6 στην σειρα και προσπαθησαν να τραβηξουν περισσοτερο ρευμα απο το επιτρεπτο Efficiency τους και αρα καηκαν. Απολυτα φυσιολογικο αν πας να βγαλεις 88% Efficiency απο ενα PSU που εχει 75% efficiency....Σωστα ?

Με απλά λόγια:

Efficiency είναι η αναλογία ( λόγος απόδοσης ) της ενέργειας που καταναλώνει το τροφοδοτικό πρός την αποδιδόμενη ενέργεια ( την ενέργεια που δίνει στα διάφορα κομμάτια του υπολογιστή που τροφοδοτεί ).

Τα διάφορα μη ποιοτικά τροφοδοτικά δεν μπορούνε να πιάσουνε τις αποδόσεις που γράφουνε/διαφημίζουνε, καθώς και εμφανίζουνε προβλήματα μεγάλης αστάθειας στις τάσεις όταν ζωρίζονται.

Αρκετές φορές τυγχαίνει να σκάνε σε αρκετά μικρότερα φορτία από αυτά που δηλώνουνε πως πιάνουνε.

Τροφοδοτικό "no name" ( δεν θυμάμαι μάρκα, μαζί με κουτί του Πλαισίου πουλιέται ) υποτίθεται 450W έσκασε με 50% load επεξεργαστή μόνο σε σύστημα που μετά βίας κατανάλωνε εκείνη την στιγμή 110W [ Asus P5K-VM, Core 2 Duo E8200, 2GB DDR2-800 RAM, 2* 320GB SATA disks, LG DVD+RW ].

Δύο σκάσανε το ένα μετά το άλλο, και ένα ακόμα σε PC φίλου μετά από ένα μήνα περίπου ( αυτός μάλιστα είχε ακόμα πιο "ελαφρύ" PC )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...