GiorGhino Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ασε μωρέ έβαλε εκεί oi corsair λίγα πυροτεχνήματα η μάζεψε οτι βρήκε απο τι χωματερή για να το παίξει μούρη! Ε οχι και 6 στη σειρα! Αυτά δνε γίννονται! Πιστευω έχουμε ένα επίπεδο εδώ μέσα για να μην αξιονόμαστε ουτε κάν να αναφέρουμε τέτοια γεγονότα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ασε μωρέ έβαλε εκεί oi corsair λίγα πυροτεχνήματα η μάζεψε οτι βρήκε απο τι χωματερή για να το παίξει μούρη! Ahem. Ok. Ναι. εε, μάλιστα. Τι άλλο έχει πει ο γιατρός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 απο προσοπικη εμπειρια πανω κατω αυτο το βιντεακι της corsair ειναι εν μερη αληθινο μια φορα κ εναν καιρο πηρα ενα 450watt no-name με 13 ευρω :-) και μου καηκε μεσα σε 1 βδομαδα... βρε γιατι δεν περνει μπρος το Pc... :/ βαζω το παλιο 300αρι JNC κ δουλευει μια χαρα... ανοιγω το 450...ειχαν γινει καταμαυρα τα καλωδια μεσα...κολλησαν το ενα με το αλλο...χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πάντως,εγώ που είχα αγοράσει ενα Tagan 430watt easy-con series μου εμείνε στο χέρι εκάνε ένα πάφ! και μετά κάηκε(τόσο απλά) μετα μύριζε κάμμενο το δώματιο μου! σαν να έβαλα ψήσταρια xD εγώ πάντως μιά χάρα είμαι με το enermaxακι μου! Σκάνε τώρα καί τα 430άρια tagan? Βρε τούς κερατάδες μάλλον πυρομανείς πρέπει να είναι οι τεχνικοί της tagan, δεν εξηγείται αλλιώς να μην τα διορθώνουν αυτά τα τροφοδοτικά τους! Καί μαζί με αυτη την αρνητική διαφήμιση θα "σκάνε" προφανώς από χαρά καί οι ανταγωνιστές. Το βίντεο πού δείχνετε δεν αποδεικνύει τίποτα.Προχθές πήγα να πατήσω το διακόπτη τού πορτατίφ καί έκανε ένα μπαμ καί κάηκε η λάμπα.Λέτε να την είχε φτειάξει η tagan? Προφανώς ότι ηλεκτρικό καίγεται μετά θορύβου, δεν αποτελεί "τρομοκρατικό εργαλείο" Γίνομαι σαρκαστικός γιατί είναι πολύ απλό να κατηγορήσεις κάτι χωρίς να σού έχει συμβεί εσένα.Το πιό επικίνδυνο είναι πού λέμε "άκουσα", "μού είπαν", "ένας φίλος μου είχε" κ.λ.π. Τόσα χρόνια τώρα ακούω αυτό το παραμύθι με τα "εκρηκτικά" tagan καί κάθε φορά πού πλησιάζω τον υπολογιστή ρίχνω λοξές ματιές μη σκάσει η νάρκη καί κοντεύω να γίνω ...ψυχωτικός. Καί αυτό γιατί μερικά καλά παιδιά τού Ινσόμνια αποφάσισαν ότι κάποια ονομαστή εταιρεία δεν είναι καί τόσο καλή στα προϊόντα της. Αν αύριο κολλήσει ο ανεμιστήρας στο corsair σου(πού δεν τα κατασκευάζει ούτε καν η ίδια η corsair) καί από τη ζέστη σκάσει ένας ηλεκτρολυτικός πυκνωτής θα φταίει η corsair ή εσύ πού δεν καθάρισες από τη σκόνη?Αυτό σαν μιά πιθανότητα από τις πολλές. Έχω προγραμματίσει να αγοράσω το μοντέλο Model: BZ 1300W της tagan γιά το καινούργιο pc πού χτίζω, αλλά ρε γαμώτο το σκέφτομαι λιγάκι μήπως αντί γιά το σπίτι μου ανατιναχτεί όλο το τετράγωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Σκάνε τώρα καί τα 430άρια tagan?Βρε τούς κερατάδες μάλλον πυρομανείς πρέπει να είναι οι τεχνικοί της tagan, δεν εξηγείται αλλιώς να μην τα διορθώνουν αυτά τα τροφοδοτικά τους! Καί μαζί με αυτη την αρνητική διαφήμιση θα "σκάνε" προφανώς από χαρά καί οι ανταγωνιστές. Το βίντεο πού δείχνετε δεν αποδεικνύει τίποτα.Προχθές πήγα να πατήσω το διακόπτη τού πορτατίφ καί έκανε ένα μπαμ καί κάηκε η λάμπα.Λέτε να την είχε φτειάξει η tagan? Προφανώς ότι ηλεκτρικό καίγεται μετά θορύβου, δεν αποτελεί "τρομοκρατικό εργαλείο" Γίνομαι σαρκαστικός γιατί είναι πολύ απλό να κατηγορήσεις κάτι χωρίς να σού έχει συμβεί εσένα.Το πιό επικίνδυνο είναι πού λέμε "άκουσα", "μού είπαν", "ένας φίλος μου είχε" κ.λ.π. Τόσα χρόνια τώρα ακούω αυτό το παραμύθι με τα "εκρηκτικά" tagan καί κάθε φορά πού πλησιάζω τον υπολογιστή ρίχνω λοξές ματιές μη σκάσει η νάρκη καί κοντεύω να γίνω ...ψυχωτικός. Καί αυτό γιατί μερικά καλά παιδιά τού Ινσόμνια αποφάσισαν ότι κάποια ονομαστή εταιρεία δεν είναι καί τόσο καλή στα προϊόντα της. Αν αύριο κολλήσει ο ανεμιστήρας στο corsair σου(πού δεν τα κατασκευάζει ούτε καν η ίδια η corsair) καί από τη ζέστη σκάσει ένας ηλεκτρολυτικός πυκνωτής θα φταίει η corsair ή εσύ πού δεν καθάρισες από τη σκόνη?Αυτό σαν μιά πιθανότητα από τις πολλές. Έχω προγραμματίσει να αγοράσω το μοντέλο Model: BZ 1300W της tagan γιά το καινούργιο pc πού χτίζω, αλλά ρε γαμώτο το σκέφτομαι λιγάκι μήπως αντί γιά το σπίτι μου ανατιναχτεί όλο το τετράγωνο! έγραψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Οτι έγραψε, σίγουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Σκάνε τώρα καί τα 430άρια tagan? Έχουνε ένα μικρό αριθμό "ελαττωματικών". Το βίντεο πού δείχνετε δεν αποδεικνύει τίποτα.Προχθές πήγα να πατήσω το διακόπτη τού πορτατίφ καί έκανε ένα μπαμ καί κάηκε η λάμπα.Λέτε να την είχε φτειάξει η tagan? Καλή προσπάθεια χιούμορ, αλλά εδώ δεν μιλάμε για ένα-δύο, αλλά για πάρα μα πάρα πολλά τότε 480άρια της. Το γεγονός ότι βγάλανε και "version 2" κάμποσο καιρό αργότερα είναι το αποκορύφωμα της φάσης. ( στην changes list ξεχάσανε να γράψουνε "fixed the explosive bug" ) Άλλωστε δεν μιλάμε ούτε για την κορυφαία μάρκα τροφοδοτικών ούτε για κάτι άνω του μετρίου. Υπάρχουν πολλές καλύτερες προτάσεις στα ίδια αν όχι και καλύτερα λεφτά και με πιο καλό voltage regulation και σαφώς πιο αθόρυβα ( ναι κάποτε αν δεν τα έσκαγες για BeQuiet η καλή εναλλακτική ήτανε τα Tagan ) Αν αύριο κολλήσει ο ανεμιστήρας στο corsair σου(πού δεν τα κατασκευάζει ούτε καν η ίδια η corsair) καί από τη ζέστη σκάσει ένας ηλεκτρολυτικός πυκνωτής θα φταίει η corsair ή εσύ πού δεν καθάρισες από τη σκόνη?Αυτό σαν μιά πιθανότητα από τις πολλές. Το τροφοδοτικό που λες της Corsair έχει: 1) Πυκνωτές ιαπωνέζικους από τις καλύτερες μάρκες. 2) Πυκνωτές rated και tested στους 105C και όχι στους 85C ή τους 75C όπως βάζουν κάμποσες εταιρίες. 3) Έχει κύκλωμα που αν δεί οτι ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει κλείνει για να μην καεί. 4) Και να το κάψεις, έχουνε το Power Swap που έχεις new PSU σε 2 εργάσιμες το πολύ. Το να καθαρίζεις βεβαίως το PC σου είναι υποχρέωσή σου, και καλό θα ήτανε τουλάχιστον 1 φορά καθάρισμα το εξάμηνο. υ.γ. Οι περισσότερες εταιρίες δεν φτιάχνουνε οι ίδιες τα τροφοδοτικά τους, συμπεριλαμβανομένης και της Tagan. Και το πιο αστείο... σε καλές φάσεις διαλέγουνε αυτές τα υλικά ή κάνουν και διαφοροποιήσεις στα κυκλώματα. Σε συνήθης φάση απλά παίζει ένα universal design από κάποιον OEM ( ToPower, CWT, Enermax, SeaSonic, EMacs, κλπ ) και μια απλή αλλαγή fan και του αυτοκόλλητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Έχουνε ένα μικρό αριθμό "ελαττωματικών". Καλή προσπάθεια χιούμορ, αλλά εδώ δεν μιλάμε για ένα-δύο, αλλά για πάρα μα πάρα πολλά τότε 480άρια της. Κάπου θα υπάρχουν αναφορές γιά τα καμμένα εκείνης της εποχής.Τόσα πολά πού κάηκαν πιθανόν να "πήραν" μαζί τους καί όλοκληρα συστήματα.Οπότε η εταιρεία θα έπρεπε να έχει αποζημιώσει τούς πελάτες.Δώσε μου κανένα λινκ γιά να πιστέψω επιτέλους άυτά πού επί τόσα χρόνια ακούω.Αυτά έγιναν στην Ελλάδα μόνο ή παντού στον κόσμο?Δεν κάνω πλάκα θα ήθελα να διαβάσω κάπου αναφορές γιά εκείνη την "εκρηκτική" περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
catrina_p Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?p=41431 http://forums.hexus.net/scan-care-hexus/28636-my-tagan-psu-just-exploded.html http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=82812 http://www.overclockers.gr/vbull/showthread.php?t=9612 http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=37755&st=15&start=15 http://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=6849.0 υ.γ. Στο link του overclockers.gr/pctechnology.gr ο χρήστης "Στράτος" είναι ένας από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος HacShop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλή η προσπάθεια αλλά δεν καίγονται μόνο τα tagan φυσικά.Βάλε στο google π.χ faulty enermax, die enermax, thermalkate ή δεν ξέρω τι άλλο και θα δείς διάφορα. Έπειτα δεν ζήτησα φόρα γιατί σε φόρουμ μιλάμε τώρα καί εμείς.Αλλά κάποιο κοινά αποδεκτό τόπο όπως ας πούμε τον Tom's Hardware guide πού θα κάνει αναφορά σε εκείνη την ελαττωματική παρτίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλή η προσπάθεια αλλά δεν καίγονται μόνο τα tagan φυσικά.Βάλε στο google π.χ faulty enermax, die enermax, thermalkate ή δεν ξέρω τι άλλο και θα δείς διάφορα. Γιατι ειπε κανενας πως καιγονται μονο τα Tagan? Και η liberty σειρα της enermax εβγαλε πολλα fail psu's, και οι φθηνες της thermaltake. To γεγονος πως εσυ υπερασπιζεσαι την Tagan παση-θυσια, δεν σημαινει πως εμεις την πολεμουμε με τον ιδιο ζηλο. Μια αληθεια ειπαμε, πως αδιαφορουμε πλεον για τα προιοντα της, και πως δεν την θεωρουμε εμπιστη. Και αυτη οπως πολλες αλλες. Έπειτα δεν ζήτησα φόρα γιατί σε φόρουμ μιλάμε τώρα καί εμείς.Αλλά κάποιο κοινά αποδεκτό τόπο όπως ας πούμε τον Tom's Hardware guide πού θα κάνει αναφορά σε εκείνη την ελαττωματική παρτίδα. Tom's Hardware κοινα αποδεκτος? ROFL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 καλά η Corsair δεν είναι "όνομα" ακριβώς, απλά τα φτιάχνει η Seasonic και για αυτό ξέρουμε ότι είναι καλά... Βασικά τα περισσοτερα είναι της CWT αυτη τη στιγμή αλλα παλι κορυφαια. Μονο το 620/520ΗΧ και το 450TX(νομιζω) ειναι της Seasonic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 PC Power & Cooling , Zippy, Etasis, Enermax Galaxy Series, Seasonic&Corsair, Silverstone Zeus/Decathlon Series, Thermaltake Toughpower Series Δλδ τα Zalman δεν ειναι καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Κοιταξτε αυτο....Απο χαρακτηριστικα τα σπαει.... http://www.coolermaster-usa.com/product.php?category_id=1622&product_id=2753 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 το 600αρι Zalman βγάζει στην 12V combined 42A (δλδ 504w) ενώ το 620αρι Corsair βγάζει 50Α (δλδ 600w) ποιο θα προτιμήσεις? Κοιταξτε αυτο....Απο χαρακτηριστικα τα σπαει....http://www.coolermaster-usa.com/product.php?category_id=1622&product_id=2753 μόνο effieciency έχει καλό...γενικά ως τροφοδοτικό είναι μέτριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.