Προς το περιεχόμενο

Τι απέγινε η Tagan "Power of Silence"

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

καλά η Corsair δεν είναι "όνομα" ακριβώς, απλά τα φτιάχνει η Seasonic και για αυτό ξέρουμε ότι είναι καλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ρε φίλε σοβαρά? δεν το ήξερα αυτό. Είδα τυχαία το topic. Είχα δύο ολόιδια pc με tagan 480w ήταν πάνω στο ίδιο ups πάνω σε γραφείο ακούμπαγα τον έναν υπολογιστή να πατήσω να το ανοίξω και σκάει στεγνά μπροστά μου. Κλασικά πέφτει το ρεύμα στο σπίτι αλλά ο κρότος μεγάλος και τυχαία δεν ήμουν από εκείνη την πλευρά. Το θεώρησα τυχαίο, το αλλάζω με ολόιδιο τροφοδοτικό και σε λίγο καιρό έσκασε και αυτό. το άλλο μηχάνημα παίζει κανονικά, έχουν ολόιδιο hardware. μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα ξανά με αυτόν τον υπολογιστή. Το δεύτερο τροφοδοτικό πρέπει να το είχα παρει περίπου το Πάσχα ίσως λίγο νωρίτερα και το πρώτο τροφοδοτικό κάπου Πάσχα του 2006.

Τι λέτε ρε παιδιά γιά σοβαρευτείτε γιατί μας βλέπουν κιόλας.Τι στο καλό είχε μέσα ΤΝΤ το τροφοδοτικό?Έσκασε?Καί δεν σε σκότωσε?Καί αγόρασες το ίδιο?Καί θέλεις να σε πιστέψουμε?Ποιός τρελός βάζει "βόμβες" στον υπολογιστή του?

Αραδιάζει καί ο ThResh ένα κάρο μάρκες έτσι επειδή γουστάρει να μας πείσει ότι όλες οι άλλες μάρκες είναι καλές εκτός από τα tagan!

Φοβερός οδηγός αγοράς.

Η άποψή μου είναι ότι τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά είναι μακράν τα πιό αθόρυβα καί σταθερά.

Εκτός καί αν σας κάνει έκπληξη καί σας τη "σκάσει" οπότε είναι πολύ θορυβώδη. :rolleyes:

• Super Moderators

geovard προφανώς όταν λέμε σκάνε δεν εννοούμε σαν βόμβα, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, ρίξε μια ματιά και στο video που linkαρε ο HellasVagabond και θα δεις...

όσο για τις μάρκες που αράδειασα προσωπική μου άποψη είναι (κατά σύμπτωση συμφωνούν και αρκετοί άλλοι), δεν είναι ανάγκη να σου αρέσουν...

τα Tagan όπως έχω ξαναπεί απλά δεν τα εμπιστεύομαι πλέον, ακόμα και αν με πληρώνουν... (sorry που σου έθιξα την αγαπημένη σου Tagan)

PC Power & Cooling , Zippy, Etasis, Enermax Galaxy Series, Seasonic&Corsair, Silverstone Zeus/Decathlon Series, Thermaltake Toughpower Series

Την παρούσα στιγμή, με αυτή την κατάταξη σε αυτή τη σειρά (πάνω-κάτω) "τυχαίνει" να συμφωνεί η πλειοψηφία του ελληνικού (και όχι μόνο) Internet.

Από κει και έπειτα ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να αγοράζει ότι επιθυμεί.

GiorGhino όπως σου είπαν και τα παιδιά από πάνω από την εποχή που καιγόντουσαν τα psu της εν λόγω εταιρείας -πολλές φορές χωρίς προφανή λόγο και αιτία- έχασε αρκετή από την αξιοπιστία της.

Το αγοραστικό κοινό σταμάτησε να τα ζητάει όπως πριν, τα καταστήματα να τα φέρνουν όπως πριν. Τόσο απλά.

/sc

Τι λέτε ρε παιδιά γιά σοβαρευτείτε γιατί μας βλέπουν κιόλας.Τι στο καλό είχε μέσα ΤΝΤ το τροφοδοτικό?Έσκασε?Καί δεν σε σκότωσε?Καί αγόρασες το ίδιο?Καί θέλεις να σε πιστέψουμε?Ποιός τρελός βάζει "βόμβες" στον υπολογιστή του?

Αραδιάζει καί ο ThResh ένα κάρο μάρκες έτσι επειδή γουστάρει να μας πείσει ότι όλες οι άλλες μάρκες είναι καλές εκτός από τα tagan!

Φοβερός οδηγός αγοράς.

Η άποψή μου είναι ότι τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά είναι μακράν τα πιό αθόρυβα καί σταθερά.

Εκτός καί αν σας κάνει έκπληξη καί σας τη "σκάσει" οπότε είναι πολύ θορυβώδη. :rolleyes:

1) δεν με αφορά αν με πιστεύεις, εγώ λέω γεγονότα ενώ εσύ υποθέτεις ότι δεν έγιναν έτσι και στο φινάλε δεν με νοιάζει να θάψω την μάρκα.

2) θεωρούσα τόσο καλά τα tagan που ήμουν σίγουρος ότι έσκασε τυχαίαγια κάποιο λόγο που δεν μπορούσα να προσδιορίσω αφού είχα και δεύτερο ολόιδιο υπολογιστή στο ίδιο ups και για αυτό αγόρασα ξανά ίδιο. Μπορεί να έφταιγε κάτι στον υπολογιστή που έσκαγαν αλλά δεν ήξερα τι.

3) Προφανώς δεν μιλάμε για βόμβες, ακριβώς όπως το video που μόλις είδα, απλά όταν σου συμβαίνει για πρώτη φορά δεν είναι ευχάριστο.

4) τέλος αν κάποιος θέλει να αγοράσει ας κοιτάει διάφορα sites/forums, όχι μόνο εδώ να πάρει μια γενική άποψη.

Βρήκα και ένα link που λένε για τέτοιες περιπτώσεις απλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link άλλου forum εδώ.

Φοβερός οδηγός αγοράς.

O φοβερός αυτός οδηγός αγοράς που "αραδιάζει" ο Thresh τυχαίνει να συμφωνεί απόλυτα με τους μεγαλύτερους και αξιόπιστους Psu testers.

Δεκτή η άποψή σου, αλλά που ακριβώς την στηρίζεις ώστε να την λάβει κάποιος σοβαρά υπ'όψιν?

Γι' αυτόν που ρώτησε το πως μπορεί να σκάσει ένα PSU, πολύ απλά σου λέω ότι δεν θα ήθελες να είσαι κοντά σε ένα ηλεκτρολυτικό πυκνωτή βαρελάκι 200volt 680μfarad όταν σκάσει, πόσο μάλλον σε ζεύγος ή τετράδα από αυτούς. Ευτυχώς που τα PSUs έχουν και λαμαρινένιο casing.

Δες ένα video με κάποιο noname PSU με πολύ μικρότερους πυκνωτές από αυτούς που χρησιμοποιεί η Tagan και οποιαδήποτε άλλη επώνυμη εταιρεία. Ένας μικρός δυναμίτης βρίσκεται εκεί μέσα απλά τα πράγματα.

http://www.youtube.com/watch?v=50YaOt_C2n0&hl=en&fs=1

O φοβερός αυτός οδηγός αγοράς που "αραδιάζει" ο Thresh τυχαίνει να συμφωνεί απόλυτα με τους μεγαλύτερους και αξιόπιστους Psu testers.

Δεκτή η άποψή σου, αλλά που ακριβώς την στηρίζεις ώστε να την λάβει κάποιος σοβαρά υπ'όψιν?

Κατ' αρχήν δεν προσπαθώ να πείσω κανένα να αγοράσει tagan ούτε έχω μετοχές στη συγκεκριμένη εταιρεία.Ούτε είμαι βέβαια από εκείνους πού κρέμονται εναγωνίως από τις λίστες πού κατά καιρούς βγάζουν οι άγνωστοι τέστερς γιά τα καλά τροφοδοτικά καί όχι μόνο.Οι οποίες λίστες σημειωτέον ισχύουν μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν είναι ακριβώς έτσι αφού στο χώρο η κατάσταση είναι σαν κινούμενη άμμος.

Απλά η διαπίστωση είναι δική μου.Σε δώδεκα υπολογιστές(δίκτυο) πού φορούν το επίμαχο τροφοδοτικό εδώ καί τρία χρόνια δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα τα τροφοδοτικά τους.Εσύ τι θάλεγες επομένως αν έβλεπες σε δώδεκα pcs τα μόνα εξαρτήματα πού δεν προβλημάτισαν επί τριετία να είναι τα τροφοδοτικά? Καί μάλιστα τα συγκεκριμένα "εκρηκτικά" τροφοδοτικά.

Καί κάτι ακόμη με τούς περοβόητους τέστερς.Πάω στοίχημα όσο θες ότι μπορώ να στήσω ένα σάιτ πού καί καλά είναι εκειδικευμένο να τεστάρει τροφοδοτικά καί να σε πείσω ότι το energymalak είναι το κορυφαίο τροφοδοτικό αυτή τη στιγμή γιά gamers!

Κατ' αρχήν δεν προσπαθώ να πείσω κανένα να αγοράσει tagan ούτε έχω μετοχές στη συγκεκριμένη εταιρεία.Ούτε είμαι βέβαια από εκείνους πού κρέμονται εναγωνίως από τις λίστες πού κατά καιρούς βγάζουν οι άγνωστοι τέστερς γιά τα καλά τροφοδοτικά καί όχι μόνο.Οι οποίες λίστες σημειωτέον ισχύουν μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν είναι ακριβώς έτσι αφού στο χώρο η κατάσταση είναι σαν κινούμενη άμμος.

Απλά η διαπίστωση είναι δική μου.Σε δώδεκα υπολογιστές(δίκτυο) πού φορούν το επίμαχο τροφοδοτικό εδώ καί τρία χρόνια δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα τα τροφοδοτικά τους.Εσύ τι θάλεγες επομένως αν έβλεπες σε δώδεκα pcs τα μόνα εξαρτήματα πού δεν προβλημάτισαν επί τριετία να είναι τα τροφοδοτικά? Καί μάλιστα τα συγκεκριμένα "εκρηκτικά" τροφοδοτικά.

Καί κάτι ακόμη με τούς περοβόητους τέστερς.Πάω στοίχημα όσο θες ότι μπορώ να στήσω ένα σάιτ πού καί καλά είναι εκειδικευμένο να τεστάρει τροφοδοτικά καί να σε πείσω ότι το energymalak είναι το κορυφαίο τροφοδοτικό αυτή τη στιγμή γιά gamers!

Με τα λεγόμενα σου αποδεικνύεις πως δεν έχεις ιδέα με ποιο τρόπο στρεσσάρουν τα Psu οι περιβόητοι load testers.

Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν δήθεν review, σαν την απάτη που αναφέρεις με το παράδειγμα σου, (να φτιάξεις site και να πείσεις κιόλας για τα energymalak), και υπάρχουν και κάποιοι που έχουν επενδύσει σε πανάκριβους εξοπλισμούς και κάνουν αξιόπιστα reviews.

Aν θες να ξεκινήσεις διάβασμα, μπορώ να σου πω ποιοι είναι οι μεν, και ποιοι οι δε. (αφού αναφέρεις πως σου είναι άγνωστοι).

Το να φτιάξεις ένα site λοιπόν, και να κάνεις reviews, δεν είναι δύσκολο. Και η κουτσή Μαρία μπορεί.

Το να αναδειχθεί όμως αυτό το site ως αξιόπιστο και εξειδικευμένο, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Αν πιστεύεις το αντίθετο, σε προκαλώ να το κάνεις.

Όσον αφορά το παράδειγμά σου, όπως το αναφέρεις, δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα παραπάνω από αυτό που λες. Προσωπική διαπίστωση.

Δεν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό. Στο μαγαζί που δουλεύω, υπάρχουν 60 Pc που δουλεύουν με noname psu's, και από αυτά, ζήτημα να έχουν "σκασει" 2-3 μέχρι τώρα, και αυτά επειδή κόλλησε το fan τους λόγω σκόνης.

Παραδείγματα σαν αυτά, μπορούμε να καθήσουμε και να αναφέρουμε ως το βράδυ. Τι συμπέρασμα νομίζεις πως θα βγει?

Πάντως,εγώ που είχα αγοράσει ενα Tagan 430watt easy-con series μου εμείνε στο χέρι:P εκάνε ένα πάφ! και μετά κάηκε(τόσο απλά) μετα μύριζε κάμμενο το δώματιο μου! σαν να έβαλα ψήσταρια xD εγώ πάντως μιά χάρα είμαι με το enermaxακι μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...