Προς το περιεχόμενο

Τι απέγινε η Tagan "Power of Silence"

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι και πριν ένα χρόνο (φετος έδινα πανελληνιες) θεωρούταν η κορυφαία εταιρία στα αθόρυβα τροφοδοτικά. Τώρα έχει μονο κατι 700αρια.

Απο εκεί είχα παρει το easy conn XL 500W στα 19db

Γιατί σταμάτησε τον τομέα? Φαλήρησε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Την εποχή πάντως τα περιοδικά όταν μίλαγαν για αθόρυβο PSU η πρώτη πρόταση που έκαναν ήταν Tagan

Τώρα όμως δεν κυκλοφορούν και για την ακρίβεια έχει κάποια ελάχιστα κομμάτια για enthusiast. Τι έγινε?

TAGAN TG380-U01 DUAL FAN 380W BLACK

TAGAN TG500-U88 BZ PIPEROCK SERIES 500W

TAGAN TG600-U88 BZ PIPEROCK SERIES 600W

TAGAN TG1100-U6 1100W TURBOJET PLUS SERIES

TAGAN TG580-U22 DUAL FAN 580W BLACK + 2 X PCI-E

TAGAN TG700-U88 BZ PIPEROCK SERIES 700W

TAGAN TG1300-U6 1300W TURBOJET PLUS SERIES

TAGAN TG900-U88 BZ PIPEROCK SERIES 900W

TAGAN TG1300-U88 BZ PIPEROCK SERIES 1300W

μαλλον καφριλες λέτε....αυτα κυκλοφορούν σε γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα, και οντως τα tagan θεωρούνται απο τα καλύτερα (εαν δεν ειναι...)

χωρις θορυβο και με πολυ καλη αποδοση

• Super Moderators

ε και? είπα πριν από μερικά χρόνια (3-4? δεν θυμάμαι ακριβώς) παρτίδες συγκεκριμένου 480w μοντέλου της Tagan έσκαγαν σαν πυροτεχνήματα...

προφανώς βγαίνουν ακόμα 480αρια (τα οποία δεν έχουν αυτό το πρόβλημα) αλλά αν σου έχει σκάσει (και όχι μόνο σε σένα αλλά σε αρκετό κόσμο) στο μισό μέτρο τροφοδοτικό εμπιστεύεσαι πάλι την ίδια μάρκα? άμα καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι...

εγω εχω 2 480αρια, δεν εχουν κανει το παραμικρο, εχω δώσει πάνω απο 20 σε πελάτες και εαν χρειαστεί να αγοράσω κιάλλο τροφοδοτικό πάλι tagan θα είναι. σχετικά με το στόκ που αναφέρθηκε ο GiorGhino, αυτά που ανεφερα χθες είναι απο το e-shop.gr ενώ τα επόμενα απο το Πλαίσιο

PSU Tagan 2-Force II TG1300-U33 1300W

PSU Tagan 2-Force II TG700-U33 700W

PSU Tagan 2-Force II TG900-U33 900W

2-Force II TG1100-U33 1100W

PSU Tagan In The Zone TG700-U33 ITZ 700W

PSU Tagan In The Zone TG800-U33 ITZ 800W

PSU Tagan Piperock TG1300-U88 BZ 1300W

PSU Tagan Piperock TG1100-U88 BZ 1100W

PSU Tagan In The Zone TG900-U33 ITZ 900W

PSU Tagan Piperock TG500-U88 BZ 500W

PSU Tagan Piperock TG600-U88 BZ 600W

PSU Tagan Piperock TG700-U88 BZ 700W

PSU Tagan Piperock TG800-U88 BZ 800W

PSU Tagan Piperock TG900-U88 BZ 900W

άλλο βέβαια 400άρι με 70-80 ευρώ και άλλο με 30-40-50, οπότε οι περισσότεροι ΔΕΝ δίνουν tagan, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν είναι καλά η οτι χάθηκε η εταιρία....

ποια είναι καλύτερα, τα Bequiet, ta thermaltake η τα AKASA?πως το κρίνετε άλλωστε το καλό, αν δεν σκάσει είναι καλό, αν σκάσει δεν είναι?αυτα που έσκασαν είχαν UPS?τι UPS?με φορτίο αποδίδουν σωστά, η το μηχάνημα σέρνεται/πετάει μπλέ οθόνες, κάνει restart κλπ?

εγω πάντως στο 480άρι έχω 4200+, 2χ512, 4 δίσκους, 8600GT,BT USB, 2 BT Dongle, USB Wireless Desktop, 2 12άρηδες και 4 8άρηδες + 2 DVD και δεν έχω πρόβλημα ούτε στο rendering σε video....

ποιό άλλο 480άρι αποδίδει έτσι?

ε και? είπα πριν από μερικά χρόνια (3-4? δεν θυμάμαι ακριβώς) παρτίδες συγκεκριμένου 480w μοντέλου της Tagan έσκαγαν σαν πυροτεχνήματα...

προφανώς βγαίνουν ακόμα 480αρια (τα οποία δεν έχουν αυτό το πρόβλημα) αλλά αν σου έχει σκάσει (και όχι μόνο σε σένα αλλά σε αρκετό κόσμο) στο μισό μέτρο τροφοδοτικό εμπιστεύεσαι πάλι την ίδια μάρκα? άμα καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι...

Ρε φίλε σοβαρά? δεν το ήξερα αυτό. Είδα τυχαία το topic. Είχα δύο ολόιδια pc με tagan 480w ήταν πάνω στο ίδιο ups πάνω σε γραφείο ακούμπαγα τον έναν υπολογιστή να πατήσω να το ανοίξω και σκάει στεγνά μπροστά μου. Κλασικά πέφτει το ρεύμα στο σπίτι αλλά ο κρότος μεγάλος και τυχαία δεν ήμουν από εκείνη την πλευρά. Το θεώρησα τυχαίο, το αλλάζω με ολόιδιο τροφοδοτικό και σε λίγο καιρό έσκασε και αυτό. το άλλο μηχάνημα παίζει κανονικά, έχουν ολόιδιο hardware. μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα ξανά με αυτόν τον υπολογιστή. Το δεύτερο τροφοδοτικό πρέπει να το είχα παρει περίπου το Πάσχα ίσως λίγο νωρίτερα και το πρώτο τροφοδοτικό κάπου Πάσχα του 2006.

Εγω καποτε θυμομουν οτι οταν ελεγες τροφοδοτικο εννουσες tagan.Kαι οταν ηταν να αγορασω στραφηκα σε αυτη πρωτα.Αλλα ειδα οτι στα φορα δεν επαιζε σχεδον καθολου το ονομα πια.Και ο κυριοτερος λογος ηταν αυτο που ειπε ο thresh.Δεν ξερω τι και αν ειχε γινει κατι με συγκεκριμενες παρτιδες (καποτε )αλλα εγω επηρεαστηκα.Σπανια εβλεπες καποιον να προτεινει tagan..Παρολα αυτα κοιταξα και καποια review σε σαιτ αλλα και παλι δεν πειστηκα(κανα δυο μοντελα που ειχα διαβασει τοτε δεν ηταν και διθυραμβικα )

Και εχουν μπει τοσα νεα ονοματα στο παιχνιδι ..

Ηξερε κανεις πριν λιγα χρονια στα τροφοδοτικα την corsair ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...