tempes Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Καλημέρα παιδιά. χρειάζομαι μια βοήθεια ώστε να φτιάξω ένα εκτελέσιμο αρχείο .ΕΧΕ το οποίο απλά θα ανοίγει 2 ή 3 εφαρμογές δεν θέλω να κάνει τπτ άλλο μόνο να καλεί μερικές εφαρμογές που έχω αποθηκευμένες στο PNA (από το Pna θα το τρέχω που έχει windows ce 4,2 ή 5) Υ.Γ δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό , αυτό που ρωτάω υποθέτω πως είναι απλό. Ευχαριστώ
Evgenios1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 δεν υπαρχει λογος για application Πολυ απλα γραφεις σε ενα txt τοις διαδρομες και Save As... Bat. Εαν θες κουμπακια και τετια , κανεις το εξεις : Ανοιγεις το Txt και γραφεις ><heAD> <hta:application applicationname="Test popup win" scroll="no" selection="no" maximizebutton="no" contexmenu="no" border="thin" /> <body> <center><button href="-Διαδρομη-">Τρεξε το ...</button></center> </body> </head> Save as.. hta
tempes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 θέλω την δουλειά που κάνει το bat file σε .EXE εφαρμογή. Το Pna δεν τρέχει τπτ άλλο εκτός από EXE .Ούτε κουμπάκια ούτε τπτ άπλα να εκτελεί 2 -3 εφαρμογές που βρίσκονται στο PNA
Bspus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Θα μπορουσες να κανεις compile το bat σε exe αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τρεξει. Αν τα windows ce δεν εχουν καθολου cmd δεν θα τρεξει. Επισης δεν ξερω και ποσα αλλα exe μπορει να τρεξει το ce. Πχ τρεχει vb executables? Θα σου προτεινα να κατεβασεις το autoit στον υπολογιστη σου, να γραψεις ενα script 2 γραμων και να το κανεις compile σε exe, μπας και τρεξει. Να πως καλεις προγραμματα απο το autoit Run("C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\excel.exe") Αν δεν δουλεψει ουτε αυτο, θα πρεπει να παμε σε κανονικη γλωσσα προγραμματισμου
tempes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 ωραία αυτή η λύση δεν την γνώριζα , αλλά δυστυχώς δεν παίζει στο Pna
snk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 http://www.codeproject.com/KB/cs/LoadExeIntoAssembly.aspx κανει load ενα .exe αρχειο στη μνημη και μετα το εκτελει. εχει τον κωδικα ετοιμο
xarris88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα tempes! Σου εφτιαξα ενα απλο προγραμματακι για την δουλεια που θελεις. Ειναι γραμμενο σε Visual Basic 6. Ελπιζω να τρεξει. Αφου τρεξεις το προγραμμα για πρωτη φορα θα δημιουργησει ενα αρχειο ini. Εκει θα εισαγεις τις εφαρμογες που θελεις να τρεχεις. Εχει και καποιες οδηγιες μεσα στο ini. Αν θελεις να προσθεσω κατι, να διορθωσω καποιο bug, η τον κωδικα ειδοποιησε με! CU!
tempes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Φίλε Χάρη σε ευχαριστώ πάρα πολύ , δυστυχώς εχθές το έδωσα πίσω,αφού τόσο καιρό δεν έβγαλα άκρη .θα πάρω να δανεικό από έναν φίλο για να το δοκιμάσω ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.