zoranb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Θα λείψω εκτός Ελλάδος για 2 χρόνια και θέλω να σταματήσω την σύνδεσή μου ώστε να μην πληρώνω πάγιο, αλλά παράλληλα να μην χάσω και το νούμερο ώστε όταν επιστρέψω Ελλάδα να μπορώ να το ξαναχρησιμοποιώ! Τί επιλογές έχω?
titikos46 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μεχρι 6 μηνες εχεις δικαιωμα διακοπης,μετα χανεις τον αριθμο.
IoNik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Κάντο καρτα.. Ετσι έκανα εγώ όταν έφυγα απο την Ελλάδα.
zoranb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 να την γυρίσω αλλά πρέπει να έχει τελειώσει το ετήσιο συμβόλαιο ή και πριν μπορώ?
adamakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 ριξε μια βολτα σε ενα καταστημα της εταιριας που εχεις το κινητο και ρωτα ειναι ο καλυτερος τροπος πιστευω
kage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 κρατο το με roaming μεχρι να τελειωσει.στην wind(λογικα κ στις αλλες)δεν χρειαζεται πια να προπληρωσεις ενα χ ποσο για εγγυηση..
ana_mas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Θα λείψω εκτός Ελλάδος για 2 χρόνια και θέλω να σταματήσω την σύνδεσή μου ώστε να μην πληρώνω πάγιο, αλλά παράλληλα να μην χάσω και το νούμερο ώστε όταν επιστρέψω Ελλάδα να μπορώ να το ξαναχρησιμοποιώ! Τί επιλογές έχω? Kαλημέρα, αν έχεις κλείσει χρόνο τότε υποβάλεις το αίτημα σου για αποσύνδεση και μετατροπή του αριθμού σου σε καρτοκινητό. Αγοράζεις 4 κάρτες ανανέωσης και τις περνάς ανα 5-6 μήνες ώστε να μην χάσεις το αριθμό σου. Αν δεν έχεις κλείσει χρόνο τότε πληρώνεις το αναποσβεστο ποσό επιδότησης και υποβάλεις την αίτηση αποσύνδεσης με ταυτόχρονη μετατροπή του σε καρτοκινητό. Η φτιάχνεις μια εξουσιοδότηση οπότε την δίνεις σε κάποιο δικό σου άνθρωπο ώστε να υποβάλει την αίτηση αποσύνδεσης μόλις κλείσεις χρόνο στο δίκτυο και περνάει μια καρτα ανανέωσης χρόνου ομιλιας κάθε 5-6 μήνες. Ελπίζω να βοηθήσα λιγάκι...
zoranb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Kαλημέρα, αν έχεις κλείσει χρόνο τότε υποβάλεις το αίτημα σου για αποσύνδεση και μετατροπή του αριθμού σου σε καρτοκινητό. Αγοράζεις 4 κάρτες ανανέωσης και τις περνάς ανα 5-6 μήνες ώστε να μην χάσεις το αριθμό σου. Αν δεν έχεις κλείσει χρόνο τότε πληρώνεις το αναποσβεστο ποσό επιδότησης και υποβάλεις την αίτηση αποσύνδεσης με ταυτόχρονη μετατροπή του σε καρτοκινητό. Η φτιάχνεις μια εξουσιοδότηση οπότε την δίνεις σε κάποιο δικό σου άνθρωπο ώστε να υποβάλει την αίτηση αποσύνδεσης μόλις κλείσεις χρόνο στο δίκτυο και περνάει μια καρτα ανανέωσης χρόνου ομιλιας κάθε 5-6 μήνες. Ελπίζω να βοηθήσα λιγάκι... Ναι σε ευχαριστώ πολύτιμη η βοήθειά σου (και όλων) αλλά γιατί πρέπει να βάλω τόσες πολλές κάρτες ανανέωσης? Δεν μπορώ να βάλω μόνο μία και απλά να μην την χρησιμοποιώ?
_tasos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Στα καρτοκινητά ο αριθμός δεν μένει ενεργός όσο υπάρχουν μονάδες αλλά σε κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας έχεις και ένα χρονικό περιθώριο, π.χ. 6 μήνες μετά την ημερομηνία ανανέωσης, για τον οποίο ο αριθμός σου είναι ενεργός ανεξάρτητα βέβαια από το αν τον χρησιμοποιείς ή όχι. Οπότε πρέπει να βάζεις μονάδες για να διατηρήσεις τον αριθμό σου. Έχω καιρό να χρησιμποιήσω κάρτοκινητό αλλά από όσο ξέρω κάπως έτσι πάει η όλη ιστορία..
zoranb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Αυτές οι κάρτες της Vodafone που πωλούνται από τα περίπτερα είναι οι Αla cart ή κάτι άλλο?
giorgio_g Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ο ana_mas στα είπε τέλεια. Τα καρτοκινητά θέλουν τουλάχιστον 1 ανανέωση τον χρόνο για να λειτουργούν ανεξάρτητα του υπολοίπου που έχουν. Αν κάνεις αίτηση ακύρωσης αυτή θα γίνει σε περίπου 1 μήνα και η μετατροπή σε κάρτα θα γίνει σε άλλη SIM CARD (η ενεργοποίηση της κάρτας δεν γίνεται στο εξωτερικό!!!) Αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο σου τότε θα πληρώσεις ποσοστό της επιδότησης σου και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορείς να το μετατρέψεις σε κάρτα (ρώτα το)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.