tsotrilos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Kαλησπερα παιδες εχω εω και αρκετο καιρο premium account sto rapid αλλα δεν βρισκω καποιο προγραμμα για να μπορω να κατεβασω πακετα (πολλα parts χωρις να πρεπει να βαλω ενα ενα τα links στον browser) Ειχα πιο παλια το rapget το οποιο δεν μου δουλευει τωρα και επισης ειχα και το προγραμματακι που δινει το rapid το οποιο πλεον δεν μπορω να εγκαταστησω... Εχετε στα υποψιν καποιο αλλο;
Daimon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 1st. Download FLASHGET 2nd. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2122711&postcount=5
tsotrilos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το δοκιμασα και αυτο αλλα μου κατεβαζει 4.43kb απο το καθε link και το τελειωνει ετσι...υπαρχει καποια ρυθμιση?
yoloris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το rapget δουλευει απλώς αντι για το δικό σου username θα βάλεις αυτο που σου έδωσε το rapidshare και κωδικό αυτο που έχεις.
bugsface Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το δοκιμασα και αυτο αλλα μου κατεβαζει 4.43kb απο το καθε link και το τελειωνει ετσι...υπαρχει καποια ρυθμιση? Πρέπει να ρυθμίσεις στο πρόγραμμα τον κωδικό σου. πχ στο IDM που χρησιμοποιώ εγώ έχει μια καρτέλα sites logins. Εκεί πατάω add, στο site βάζω http://rapidshare.com και για user και password τα δικά σου. Δεν είναι δύσκολο θα δεις. Επίσης κάνε ρύθμιση στον λογαριασμό σου να κάνει απευθείας download τα links.
kleidokratwr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το δοκιμασα και αυτο αλλα μου κατεβαζει 4.43kb απο το καθε link και το τελειωνει ετσι...υπαρχει καποια ρυθμιση? Πήγαινε στον λογαριασμό σου στην Rapidshare και επέλεξε την επιλογή που επιτρέπει το direct download, γιατι μάλλον αυτό δεν έχεις κάνει. Στο είπε και ο Daimon παραπάνω.
talisman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Στον flashget δεν χρειαζεται να ενεργοποιηθει το direct download Αρκει να βαλεις το user name και το pass πατωντας στο ανιστοιχο εικονιδιο που υπαρχει αριστερα πανω στο flashget
GiorGhino Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Όταν κάνεις όμως "Flashgot Selection" φρόντισε να επιλέξεις για folder ενα path Που έχει μονο λατινικους χαρακτήρες. Εγώ όταν το βαλα στο "C:\Documents and Settings\The Molfet\Τα έγγραφά μου\Downloads" Αυτό εφτιαξε ένα καινούργιο path "C:\Documents and Settings\The Molfet\-- ------- ---\Downloads" Δεν έχει ενσωματομενο τους ελληνικους χαρακτηρες
alexiou92 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Εγώ σου προτείνω τον free download manager!!!!
greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, οταν εχεις premium λογ/σμο υπαρχει οριο στο download; Κατι θυμαμαι οτι υπηρχε παλαιοτερα 20Gb αλλα τωρα δεν βρηκα κατι.
Sadamiraq Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Νομιζω ειναι 10 gb την ημερα αλλα μπορει να κανω και λαθος
greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Στον παρακατω πινακα δεν αναφερει κατι για οριο download. Αν γνωριζει καποιος που ειναι ηδη premium-member ας μου πει:
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Πριν καν 2-3 μήνες ήταν 25GB/βδομάδα. Μετά έγινε 10GB/μέρα. Έπειτα κάπου 5GB/μέρα. Μετά 5GB/μέρα ή 50GB/βδομάδα. Τώρα δε θυμάμαι που βρίσκεται αλλά λογικά κάπου θ αναφέρεται στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.