aeroporos32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 θελω να ρωτησω κατι κι εγω μπορω το memory stick pro duo που εχω να το χρησιμοποιοω και σαν flash disc και να περασω μεσα ταινιες και μουσικη να το χρησιμοποιοω με card reader και να τα εχω παντα μαζι μου? ευχαριστω!!!
MasterX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 ναι μπορεις.. Η sony μαλλιστα πουλάει εκδοσεις των M2 καρτων της (των πολυ μικρών που κάνουν για τα κινητα) και με ενα μικρο card reader μαζι. Οπότε μπορείς ακομα και να εχεις την καρτα στο κινητο σου και να κουβαλας το card reader μαζι. Οπότε βγαζοντας την καρτα απο το κινητο και βαζοντας την στο card reader έχει αμεσως ενα flash disk!!!
aeroporos32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 αντεγραψα διαφορα τραγουδια mp3 και ταινιες με καταληξη avi απο το pc στην καρτα και μετα δοκιμασα να τα παιξω απο την καρτα στο pc τα τραγουδια τα επαιζε μπερδεμενα μεταξυ τους χωρις καμια σειρα και τις ταινιες δεν τις επαιζε καθολου φταιει η καρτα? φταινε τα vista? η κατι αλλο?
aeroporos32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 δοκιμασα να τα παιξω απο το card reader απευθειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.